Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Koninklijk park Łazienki
Warschau, Polen

Koninklijk park Łazienki

In het uitgestrekte park rondom de zomerresidentie van de laatste Poolse koning, Stanisław August Poniatowski, maken Varsoviërs graag langere wandelingen. Het park herbergt een wintertuin, een amfitheater en zelfs een Chinese tuin. De grootste attractie zijn echter de permanente bewoners van het park: de eekhoorns en pauwen. Een andere bezienswaardigheid is het classicistische paleis op het eiland, met zijn betoverende inrichting en schilderijengalerij. Het park is beroemd om zijn Chopin-concerten, die van half mei tot eind september elke zondag om 12:00 en 16:00 plaatsvinden. Kom lekker luieren op het gras en geniet van de muziek.
Bookable
Lees meer
Burg
Brugge, België

Burg

De Markt is het hart van Brugge, de Burg de ziel. Al eeuwenlang is dit het machtscentrum van de stad, het Brugse stadsbestuur zetelt dan ook nog steeds in het 14de-eeuwse gotische stadhuis. Dit majestueus plein vol grandeur is afgezoomd met monumentale pronkgebouwen. Ze werden door de eeuwen heen opgetrokken en kregen dus telkens dé bouwstijl van het moment aangemeten. Of een handige architectuursamenvatting gebald op één plein. Van de Basiliek van het Heilig Bloed over het Landhuis van het Brugse Vrije tot de Proosdij. Laat je onderdompelen in die Brugse rijkdom.
Lees meer