Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Mendips – Het ouderlijk huis van John Lennon
Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Mendips – Het ouderlijk huis van John Lennon

Mis deze buitengewone kans niet om de plek te verkennen die het muzikale genie van John Lennon en de legendarische Beatles heeft gevormd met een rondleiding door het ouderlijk huis van John Lennon. Betreed het huis waar Lennon woonde met zijn tante Mimi en oom George, precies waar verschillende iconische Beatles-nummers werden gecomponeerd en gerepeteerd. Bewonder de verzameling foto's en Beatles-memorabilia die te zien zijn terwijl deskundige gidsen je tijdens de tour begeleiden. Vergeet niet om je tickets van tevoren te bemachtigen via de aangeboden website om een naadloos bezoek te garanderen.
Lees meer
Historiek op de Gras- en Korenlei
Gent, België

Historiek op de Gras- en Korenlei

Sinds de 11de eeuw meren hier schepen aan. En hoe kan het ook anders? Het is zoals met de gezangen vanop de Lorelei. In Gent brengt de schoonheid van de Graslei alles en iedereen tot stilstand. Waar de prachtige gevels zich spiegelen in de Leie. Aan beide kanten van de rivier komt zowel toerist als inwoner tot rust. Met de beentjes over de kaai of onder een terrastafeltje. Genieten op de Grasbrug Lyrisch zou je er van worden! Maar het is de trots van elke Gentenaar. En je moét er heen als je Gent bezoekt. Vanaf de Korenmarkt ben je er vlakbij. Loop even de Grasbrug over het water op en geef je ogen de kost! Aan de kade leggen er trouwens nog steeds bootjes aan. En het leuke is dat je nu ook zélf kan inschepen! Laat je gerust eens onderdompelen in de geschiedenis van Gent. De gevelrij van de Graslei De huizen langs de waterkant ádemen historiek. In het Cooremetershuys kan je nu terecht voor accessoires. Maar in de middeleeuwen mat de aangestelde korenmeter er het verhandelde koren op. Bekijk ook even aandachtig de helemaal gerestaureerde gevel van het Gildehuis van de Vrije Schippers. In dit gebouw is over de eeuwen heen flink wat geld geïnvesteerd, en dat zie je! De statige trapgevel gevel van de oude korenopslagplaats staat er al sinds de 13de eeuw. De korenopslagplaats – ook wel ‘t spijker genoemd – heeft nu met het gastronomisch restaurant Belga Queen een geheel nieuwe invulling gekregen. Méér dan koren op de molen voor fijnproevers! Maar hoéft natuurlijk niet zo uitgebreid. Je kan op de Graslei en op de Korenlei ook terecht in een sfeervolle brasserie. Of haal gewoon wat fingerfood en zet je op de kaai! Romantiek zit ‘m in de eenvoud, toch? Aperitieven in de lentezon Laat je verleiden door de vele terrasjes. Wat is er zaliger dan genieten van een aperitief langs het water? Inderdaad. Genieten van nóg één! Als de zon schijnt, is het echt een plek om te blijven hangen. Mooi ingesloten tussen de oude gevels. Genieten van de eerste warmte op een lentedag. Een teug koele, witte wijn. Filosoferen over het leven. Enfin, we raken afgeleid…
Lees meer
Dagtour Niagarawatervallen vanuit Toronto
Toronto, Canada

Dagtour Niagarawatervallen vanuit Toronto

Bewonder één van 's werelds grootste natuurwonderen tijdens een Niagara Falls dagtour vanuit Toronto. Samengesteld uit de American Falls, Bridal Veil Falls en Horseshoe Falls, heeft de Niagara Falls het hoogste debiet van alle watervallen ter wereld. Het is alsof meer dan een miljoen badkuipen met water elke seconde over de rand storten. Dus, mis je kans niet om te genieten van het adembenemende uitzicht en doorweekt te raken terwijl je er bent.
Bookable
Lees meer
Skypark Parco Avventura
Rimini, Italië

Skypark Parco Avventura

Avonturenpark Skypark ligt in de weelderige Valmarecchia-vallei, op korte afstand van Rimini. Dit avonturenpark is een toevluchtsoord voor sensatiezoekers en natuurliefhebbers. Skypark Parco Avventura biedt een opwindende mix van sport en entertainment in een ongerepte natuurlijke omgeving. Van spannende paden tot een breed scala aan uitdagende activiteiten, er zal geen gebrek zijn aan avontuur. Dit park legt een sterke nadruk op milieuvriendelijk entertainment en biedt bezoekers een unieke ervaring in de serene en boeiende omgeving van het bos van Monte Aquilone. Of je nu een buitensportliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een dag vol uniek en verfrissend plezier, avonturenpark Skypark heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Kasteel Sigismond
Rimini, Italië

Kasteel Sigismond

Kasteel Sigismond, plaatselijk Castel Sismondo genoemd, is één van de belangrijkste gebouwen van Rimini. Het kasteel was ooit een majestueus versterkt paleis in opdracht van en ontworpen door Sigismondo Pandolfo Malatesta. Tegenwoordig is het een bruisende plek met tentoonstellingen en concerten. Dit opmerkelijke kasteel is vaak onontdekt door bezoekers, omdat het verscholen ligt achter het Teatro Galli en Piazza Cavour. Zorg ervoor dat je het verkent als je in Rimini bent.
Lees meer
Zubizuri brug
Bilbao, Spanje

Zubizuri brug

De witte structuur van de indrukwekkende voetgangersbrug over de rivier de Nervion is op een zonnige zomerdag in Bilbao al van ver te zien. Het is extra bijzonder omdat de brug is ontworpen om eruit te zien als een zeilboot, tien meter boven de rivier. Zubizuri verbindt Campo Volantín Boulevard met Uribitarte en vanaf de brug heb je een prachtig uitzicht op het Guggenheim Museum. Vroeger lag er een glazen vloer, maar na klachten besloot de gemeente een antislipmat te plaatsen. Dus zelfs op een regenachtige dag kun je er veilig lopen.
Lees meer