Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Linköping

Linköping

Ontdek Linköping, dat aan de prachtige Östgöta-vlakte in de provincie Östergötland ligt. Wat dacht je van een dagje in de grote stad of juist een ontspannen uitstapje naar de Zweedse natuur? Het mooie is dat je helemaal niet hoeft te kiezen. In Linköping vind je cultuur en vermaak op een steenworp afstand van de prachtige natuur, met vlaktes, meren en kanalen. Maak een boottochtje, bewandel het Östgöta-pad, ga naar het theater of zoek iets lekkers op de kaart uit in een van de vele restaurants in de stad.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Giardino Scotto
Pisa, Italië

Giardino Scotto

Tijdens de warme zomermaanden is dit park een populaire plek om te ontspannen in de schaduw van de bomen. Studenten, locals en toeristen komen hier voor een picknick, een wandeling, om hun kinderen te laten spelen in de speeltuin en zelfs om enkele oude bezienswaardigheden te ontdekken. De bouw van de citadel begon in 1440 tijdens de eerste periode van de Florentijnse overheersing. In de jaren 30 werd het gebied een openbare tuin en werd het gebruikt voor optredens, concerten en in de zomer als openluchtbioscoop.
Lees meer
Kubuswoningen
Rotterdam, Nederland

Kubuswoningen

De Kubuswoningen (Piet Blom, 1984) maken deel uit van het Blaakse Bos dat grenst aan het Laurenskwartier en het Waterfront. De architect wilde een soort dorp in de stad ontwerpen en zag de huizen als bomen en het hele gebied als een bos. De Kubuswoningen zijn als het ware naar één kant gekanteld, waardoor drie zijden naar de grond gericht zijn en drie naar de lucht. Vergeet niet de Kijk-Kubus te bezoeken om te ervaren hoe het leven is in een Kubushuis.
Bookable
Lees meer
San Rossore natuurpark & landgoed
Pisa, Italië

San Rossore natuurpark & landgoed

Het pittoreske regionale park strekt zich uit over meer dan 23.000 hectare langs de kust van Viareggio tot Livorno. Op het terrein vind je landgoederen, historische gebouwen en beboste wandelpaden. Je komt biologische boerderijen, bijenstallen en melkveebedrijven tegen, een archeologisch gebied, het Navicelli-kanaal en meerdere natuurreservaten met verschillende natuurlijke omgevingen. Natuurlijk is er een strandgedeelte om te zwemmen en af te koelen na een wandeling. Handige boekjes en brochures zijn te vinden in het bezoekerscentrum van Cascine Vecchie. De officiële website heeft een uitgebreide lijst met attracties en hun openingstijden, plus een lijst met officiële gidsen.
Lees meer
Castello wijk
Cagliari, Italië

Castello wijk

Quartiere Castello is het oudste deel van de stad. Gelegen op een heuvel op bijna 100 meter boven de zeespiegel, bouwden de Pisanen het in de 13e eeuw, versterkten het en maakten er hun machtscentrum van. Sindsdien en tot het einde van de Tweede Wereldoorlog was Castello het hart van de administratie en het huis van de Sardijnse aristocratie. De vestingmuren omsluiten de bekendste bezienswaardigheden van Cagliari, maar zelfs een simpele wandeling in dit gebied brengt je naar het fascinerende verleden.
Lees meer