Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad, gelegen in het midden van het land en is daarmee dé ideale stad om Nederland te ontdekken. De grootste schat is haar historie. In de vele monumenten, straatjes en grachten, voel je de middeleeuwse stad die ontstond in de 13e eeuw. De historische stad wordt omringd door schitterende natuurgebieden en dat maakt haar ligging uniek. Amersfoort is zowel met de auto als met de trein de best bereikbare stad van Nederland en bevindt zich op 30 minuten van Schiphol Airport.
Lees meer
Museum van de Opstand van Warschau
Warschau, Polen

Museum van de Opstand van Warschau

Dit interactieve museum is een uitzonderlijke plek om meer te weten te komen over de geschiedenis van Warschau. Het werd opgericht ter herdenking van een gebeurtenis die de stad ingrijpend heeft veranderd: de Opstand van Warschau van 1944. Luister naar de mondelinge verslagen van opstandelingen, duik het riool in, net zoals de opstandelingen zich vroeger door de stad bewogen, en zie The City of Ruins, een panoramisch uitzicht op Warschau dat tot de grond toe is afgebrand. Vergeet niet de muurschilderingen te bekijken die door Poolse kunstenaars op de Wall of Art zijn geschilderd. Het museumgebouw is op zichzelf al interessant omdat het vroeger een oude elektriciteitscentrale voor trams was.
Bookable
Lees meer
Skelettenkust & Kaap Kruis
Windhoek, Namibië

Skelettenkust & Kaap Kruis

Dit afgelegen deel van het land is alleen toegankelijk via de lucht en staat erom bekend dat zowel dieren als mensen het leven hebben gekost (vandaar de macabere naam). Er liggen nog steeds walviskarkassen langs de kust, die een grimmige herinnering zijn aan de eens zo bloeiende walvisindustrie. Eén van de grootste “attracties” hier is de Dunedin Star, een Brits schip dat in de jaren 40 is vergaan. Bij Kaap Kruis verandert het landschap: deze levendige oase wordt bewoond door honderden zeehonden en zeeleeuwen die joviaal aan het water dartelen.
Lees meer
Sky Tower
Auckland, Nieuw-Zeeland

Sky Tower

De Sky Tower is 328 meter hoog. Het is een icoon van de skyline van Auckland en is een opwindend centrum voor adrenaline-activiteiten zoals SkyJump of een plek waar je kunt genieten van voortreffelijk dineren en adembenemende uitzichten van 360 graden. Aan de voet van de Sky Tower vind je het entertainmentcomplex SKYCITY Auckland met restaurants, casino en een theater. Zorg er dus voor dat je deze geweldige attractie niet mist wanneer je in Auckland bent.
Bookable
Lees meer
Camogli
Genua, Italië

Camogli

Camogli is een prachtig vissersdorp en toeristenoord gelegen aan de westkant van het schiereiland Portofino, ongeveer 20 km ten oosten van Genua. Bezoekers worden aangetrokken door de prachtige pastelkleurige paleizen en huizen, de ontspannen sfeer, de adembenemende wandelpaden en natuurlijk de uitzonderlijke keuken. De stad staat bekend om zijn heerlijke focaccia, die je zeker moet proberen. Om Camogli te bereiken, kunnen reizigers ofwel een boot nemen vanuit Genua of de trein nemen vanaf Stazione Principe.
Lees meer