Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Hadrianusport
Antalya, Turkije

Hadrianusport

De Hadrianuspoort, gebouwd voor het bezoek van een Romeinse keizer in 130 na Christus, biedt een prachtige toegang tot de historische wijk van Antalya. Als enige overlevende toegangspoort tot de oude beschermende muren van de stad belichaamt deze triomfboog het rijke verleden van Antalya, ooit bekend als Attaleia. Tegenwoordig staat de poort op de Atatürk Caddesi, die een brug vormt tussen de bruisende moderne stad en de charmante oude binnenstad van Kaleiçi, een bewijs van de lange geschiedenis en architectonische bekwaamheid van Antalya.
Lees meer
Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Ontdek de regio Halkidiki
Thessaloniki, Griekenland

Ontdek de regio Halkidiki

De regio Halkidiki ligt ten zuidoosten van Thessaloniki. Het staat bekend om zijn uitstekende schiereilanden, mediterrane bossen en zandstranden in warme, beschutte baaien. De regio wordt vaak beschreven als een gebied met drie 'poten': de schiereilanden Kassandra, Sithonia en Athos. Kassandra, het meest westelijke schiereiland, is het meest ontwikkeld en biedt moderne resorts en nachtclubs. Sithonia, ook bekend als Longos, biedt meer dan 100 stranden, schattige dorpjes en is een populaire bestemming voor gezinnen. Athos is een belangrijk centrum van de Oosters-orthodoxe kerk. De belangrijkste bezienswaardigheid, Mount Athos, herbergt 20 kloosters.
Lees meer
Jameos del Agua & Cueva de los Verdes
Lanzarote, Spanje

Jameos del Agua & Cueva de los Verdes

Trek 27 kilometer ten noorden van Arrecife en ontdek enkele van 's werelds meest ontzagwekkende grotten. Het ondergrondse complex Jameos de Agua werd 3.000 jaar geleden gevormd door een vulkaanuitbarsting. Het beschikt over een scala aan vulkanische formaties, waaronder meren, grotten, binnenplaatsen en zelfs een ondergronds auditorium waar regelmatig concerten worden gehouden. Naast Jameos de Agua vind je de opmerkelijke Cueva de los Verdes, een lavabuis gelegen in het beschermde gebied van het Monumento Natural de Malpaís de La Corona. Deze toeristische attractie heeft 7 kilometer lange tunnels en een betoverend ondergronds meer in de grootste grot.
Lees meer
El Grifo wijnhuis & museum
Lanzarote, Spanje

El Grifo wijnhuis & museum

Ervaar de charme en geschiedenis van de oudste wijnmakerij op de Canarische eilanden bij El Grifo. Dit pittoreske wijnhuis produceert jaarlijks een half miljoen flessen wijn en staat bekend om het creëren van sterke vulkanische, minerale smaken. El Grifo is een niet te missen bestemming voor zowel fijnproevers als liefhebbers van geschiedenis. Het biedt rondleidingen door de wijnkelder en een kans om uit de eerste hand getuige te zijn van het productieproces van vintage wijnen. Bezoek het museum ter plaatse om oude wijnpersen en andere vintage machines te ontdekken, wat bijdraagt aan de rijke geschiedenis en het karakter van dit unieke wijnhuis.
Lees meer
Oude stad Perge
Antalya, Turkije

Oude stad Perge

Perge (ook bekend als Perga), ongeveer 18 kilometer ten oosten van Antalya, was ooit de thuisbasis van de Hetieten rond 1500 voor Christus, voordat het onder de Griekse kolonisatie viel na de Trojaanse oorlog. De uitgestrekte ruïnes tonen een Romeins theater, een enorm stadion en met zuilen omzoomde straten die teruggaan tot de tijd waarin de apostel Paulus naar verluidt een tussenstop heeft gemaakt tijdens één van zijn missies. Dompel jezelf onder in de tijdloze verhalen die deze historische plek fluistert.
Bookable
Lees meer