Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Cork

Cork

Welkom in de “Volksrepubliek Cork”, de meest zuidelijke stad van Ierland, waar levendige, onafhankelijke vibes samengaan met kosmopolitische creativiteit. Als oude zeehaven is de rijke geschiedenis van Cork verweven met eeuwenlange handel en culturele uitwisseling, waardoor het unieke karakter van Cork is vormgegeven. Ongeacht het seizoen belooft een bezoek aan Cork levendig entertainment en de warme omhelzing van Ierse craic, waardoor het hele jaar door een onvergetelijke ervaring wordt gegarandeerd.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Belfast

Belfast

Na bijna drie decennia van conflicten en verdeeldheid te hebben overleefd, is Belfast met een hernieuwde frisheid en levendigheid uit zijn pop herrezen. Belfast is een spannende combinatie van oud en nieuw, met een diepe blik op de geschiedenis, maar gaat toch stoutmoedig de toekomst tegemoet. Loop langs de rivier de Lagan en bekijk de geboorteplaats van de beruchte Titanic, bezoek de beroemde politieke muurschilderingen in een zwarte taxi of leun achterover met een traditionele muzieksessie in één van de prachtig bewaard gebleven oude pubs van deze levendige stad.
Lees meer
Guggenheim Museum
Bilbao, Spanje

Guggenheim Museum

Het Guggenheim Museum Bilbao opende pas in 1997, maar is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest gerespecteerde en gevierde gebouwen ter wereld. De collectie van het museum richt zich vooral op Amerikaanse en Europese kunst uit de 20e eeuw. Zoals het populaire gezegde luidt: het is niet alleen de buitenkant wat telt, maar het is behoorlijk belangrijk voor dit museum. Architect Frank Gehry ontwierp het gebouw met de visie "de willekeur van de rondingen het licht te laten vangen". Na de opening van het museum werd gezegd dat het gebouw één van de meesterwerken van de 20e eeuw was.
Lees meer
Van Gogh Kerk - Etten-Leur
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Van Gogh Kerk - Etten-Leur

De Van Gogh Kerk, gelegen in het centrum van Etten-Leur, biedt een fascinerende inkijk in wat waarschijnlijk de minst bekende periode in Vincent van Gogh's leven is, maar zeker niet de minst belangrijke! ‘Het begin van een carrière’ Dit is de kerk waar Van Gogh's vader zeven jaar lang predikant was en waar Van Gogh regelmatig te vinden was. Vincent van Gogh registreerde zich voor het eerst als kunstenaar in Etten in 1881. Negen maanden lang woonde en werkte hij in de pastorie achter de Nederlandse Hervormde Kerk. Hij had hier ook zijn eerste tekenstudio. ‘Waardevolle herinneringen’ In de Van Goghkerk kun je zien hoe Vincent worstelde met tekenen, maar daar door hard werken beter in werd. Hoe hij verliefd werd op zijn nicht Kee Vos en het drama dat zich toen ontvouwde. Hoe hij ruzie had met zijn vader. Hoe hij Etten met Kerstmis 1881 verliet, maar het nooit vergat. ‘Rondom de Van Goghkerk’ Al deze bijzondere verhalen worden verteld in en rond de Van Goghkerk. Negen kleurrijke ramen, meertalige informatiepanelen, vitrines, animatie, een film, een tuin, een grote portretmuur en audiokolommen nemen je mee terug in de tijd. De ‘Van Gogh in virtual reality’ is nieuw: je wordt ondergedompeld in een bijna levensechte ontmoeting met Vincent van Gogh via een computergesimuleerde omgeving. Van Gogh Shop De Van Gogh Shop heeft een grote verscheidenheid aan souvenirs. Het is ook het ideale startpunt voor een Van Gogh-wandeling of een fietstocht door de omgeving. Erfgoedlocatie Van Gogh De Van Goghkerk en Van Gogh Shop (Markt 4) liggen op loopafstand van de bus- en treinstations. Vlak bij de kerk is een parkeergarage met meerdere verdiepingen. De locaties liggen ook op de Van Gogh-fietsroute die de vijf erfgoedlocaties in Brabant met elkaar verbindt.
Lees meer