Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Madame Tussauds Sydney
Sydney, Australië

Madame Tussauds Sydney

Bekijk meer dan 75 van 's werelds meest iconische beroemdheden en de eigen sterren van Australië van dichtbij. Beroemdheden die te zien zijn, zijn onder meer Lady Gaga, Leonardo Di Caprio, Justin Bieber, Kylie Mingoue, Michael Hutchence, Jimmy Barnes, Mark Webber, Nicole Kidman, Brad Pitt en Angelina Jolie en nog veel meer, samen met fascinerende feiten over elke ster. Loop over de rode loper en geniet van de unieke sfeer van glamour, roem en geschiedenis in Madame Tussauds Sydney en ga op een interactieve reis door de wereld van muziek, sport, cultuur, film en nog veel meer.
Bookable
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Kunstgalerie van Nieuw-Zuid-Wales
Sydney, Australië

Kunstgalerie van Nieuw-Zuid-Wales

De Art Gallery of NSW, opgericht in 1871, toont mooie Australische en internationale moderne en hedendaagse werken in uitgestrekte, lichte ruimtes. De Grand Courts herbergen een collectie koloniale Australische werken en Europese oude meesters, terwijl speciale galeries de kunstwerken en Aziatische collecties van Aboriginal en Torres Strait Islander verheerlijken. Er worden regelmatig rondleidingen aangeboden in het Japans, Mandarijn, Kantonees en Koreaans.
Lees meer
San Miguel markt
Madrid, Spanje

San Miguel markt

Mercado de San Miguel is een bestemming die je niet mag missen voor diegenen die de meest kenmerkende smaken van de Spaanse keuken willen ontdekken. Gelegen op een steenworp afstand van Plaza Mayor, is deze gerenommeerde groothandelsmarkt uitgegroeid tot één van de belangrijkste culinaire hotspots in heel Europa. Hier vind je enkele van de beste gastronomische gerechten en delicatessen van de stad, variërend van voortreffelijke wijnen en verrukkelijke kazen tot hartige hammen en vleeswaren. Het is de perfecte plek om halverwege de middag te stoppen voor tapas en een glas wijn, terwijl je tegelijkertijd geniet van de bruisende energie van deze markt.
Lees meer
Goat Island zeereservaat
Auckland, Nieuw-Zeeland

Goat Island zeereservaat

Met kristalhelder water en massa's kleurrijke vissen is Goat Island (het eerste en meest toegankelijke zeereservaat van Nieuw-Zeeland) een trekpleister voor snorkelaars en duikers, op slechts een uur van het stadscentrum van Auckland. Ga mee op de zeer populaire Glass Bottom Boat Tour, een leuk en leerzaam avontuur voor gasten van alle leeftijden dat les geeft over vissen, fauna, zeeleven en vogels die gedijen in dit beschermde reservaat.
Bookable
Lees meer