Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Venetië

Venetië

Van de ongeëvenaarde romantische allure tot het historische erfgoed tot de onbetwistbare schoonheid, er is geen andere stad zoals Venetië. De “Koningin van de Adriatische Zee” bestaat uit een doolhof van eilanden, grachten en bruggen met prachtige gebouwen, historische monumenten van groot artistiek en cultureel belang, evenals charmante restaurants en pleinen. Er zijn geen auto's in Venetië, maar je hebt ze toch niet nodig, want “De Stad van Bruggen” kun je het beste te voet verkennen.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Haagse Bos
Den Haag, Nederland

Haagse Bos

Het Haagse Bos ligt ten noordoosten van het centrum van Den Haag, beginnend in Malieveld en doorlopend tot aan Wassenaar. Het is enorm belangrijk voor de geschiedenis van de stad, aangezien enkele van de oudste bomen van Nederland er nog steeds staan nadat er in de 16e en 17e eeuw en tijdens de Tweede Wereldoorlog veel bomen werden gekapt voor brandhout. Naast zijn pertinente wortels heeft het Haagse Bos voorbijgangers veel te bieden, zoals grote open groene ruimtes, een hertenkamp en een vijver in het centrum, wat een geweldig scenario is voor zowat elk evenement of elke activiteit.
Lees meer
Teatro La Fenice
Venetië , Italië

Teatro La Fenice

La Fenice is een wereldberoemd operahuis en een symbool van de Italiaanse theatertraditie. De naam betekent “de feniks”, wat heel goed past bij het theater, want het is meer dan eens gebeurd dat het afbrandde en gereconstrueerd moest worden. La Fenice werd oorspronkelijk gebouwd in 1755 en was getuige van verschillende optredens van wereldklasse, zoals de première van Verdi's La Traviata. Tegenwoordig kun je het theater bezoeken om het prachtige interieur te zien en meer te weten te komen over de rijke geschiedenis, of er genieten van een show tijdens het operaseizoen.
Bookable
Lees meer
Eye Filmmuseum Nederland
Amsterdam, Nederland

Eye Filmmuseum Nederland

Het Eye Filmmuseum vertoont dagelijks klassieke films en arthouse-films. Als je van films en cinematografie houdt, bezoek dan zeker dit nieuwe ultramoderne gebouw langs het IJ, waar een internationaal bekende filmcollectie over de hele geschiedenis van de cinema te zien is. Het uitgebreide programma van het museum omvat tentoonstellingen en evenementen over de geschiedenis van de film en hedendaagse cinematografische ontwikkelingen. Ga er langs om hun collectie filmposters te bekijken!
Lees meer
Paleis Noordeinde
Den Haag, Nederland

Paleis Noordeinde

Het Koninklijk Paleis van Den Haag doet ook dienst als werkplek van de vorst. Het is misschien niet zo uitbundig als zijn tegenhanger in Amsterdam, maar het is desalniettemin een indrukwekkend stadshart. Gebouwd als boerderij in 1533, werd het in de loop der jaren verschillende keren hervormd en hergebruikt. Het bood onderdak aan belangrijke historische figuren zoals Voltaire en vooraanstaande vorsten zoals koning Willem I tot de meest recente uitbreidingen in 1984, waardoor het een werkpaleis is geworden, waar dagelijks politieke en staatszaken plaatsvinden. De paleistuinen zijn de hele dag open voor het publiek en vormen een mooie plek voor een picknick, waar iedereen kan genieten van de vijvers, bloembedden en marmeren beelden met uitzicht op de koninklijke stallen, archieven en de koepel van Fagel. Kijk uit voor de verborgen gangen die naar de Oud-Haagse wijk leiden in één van de hoeken van de tuinen.
Lees meer