Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Santa Teresa Gallura
Olbia, Italië

Santa Teresa Gallura

De stad Santa Teresa Gallura ligt op het noordelijkste puntje van het eiland en heeft een prachtig uitzicht over de Straat van Bonifacio naar het eiland Corsica. Rena Bianca is het strand van de stad en ligt op slechts een steenworp afstand van het centrum, met turkoois water en fijn zand. Net in het westen, op de landtong Capo Testa, zijn er twee stranden. De linkerkant is prachtig en ideaal voor kinderen, en het strand aan de rechterkant is ook prachtig met prachtige rotsformaties. Veerboten vertrekken dagelijks voor een tocht van 50 minuten om de Straat over te steken naar de stad Bonifacio op Corsica. Dit is perfect voor een leuk dagje uit, voor een Franse lunch en om te winkelen.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Rots van Aphrodite
Cyprus, Cyprus

Rots van Aphrodite

De rots van Aphrodite is een fascinerende geologische formatie gelegen langs de prachtige kustlijn van Zuidwest-Cyprus, tussen Paphos en Limassol. Deze zeestapel is niet alleen beroemd om zijn natuurlijke schoonheid, maar heeft ook een grote mythologische betekenis als de vermeende geboorteplaats van Aphrodite, de Griekse godin van liefde en schoonheid. Volgens de legende kwam Aphrodite uit het zeeschuim tevoorschijn en werd op een schelp naar dit strand begeleid. Het gebied wordt ook geassocieerd met de Byzantijnse held Digenis Akritas, die de gigantische rotsen naar verluidt de zee in heeft geslingerd om Cyprus te beschermen tegen Saraceense Arabische indringers. Deze act gaf de site de naam Petra tou Romiou, wat “rots van de Griek” betekent. Bezoekers van de rots van Aphrodite zwemmen vaak rond de rots, omdat ze geloven dat drie keer zoiets zegeningen kan opleveren, zoals eeuwige jeugd, schoonheid, geluk, vruchtbaarheid en ware liefde.
Lees meer
Paphos
Cyprus, Cyprus

Paphos

Paphos ligt aan de zuidwestkust van het eiland en wordt vanuit het noorden beschut door het Troödosgebergte. Het heeft een gematigd klimaat, één van de gezondste in het Middellandse Zeegebied. Prachtige natuur, een kosmopolitische badplaats, historische bezienswaardigheden en sportieve activiteiten, de regio Paphos heeft het hele jaar door voor elk wat wils. Paphos, met zijn aangename haven en middeleeuws fort, combineert een dynamisch vakantieoord met een spectaculair landschap, ongerepte natuur en sensationele geschiedenis. De regio biedt de mogelijkheid om te genieten van zowel de zee als de bergen, maar ook om de cultuur van het eiland te proeven met zijn vele archeologische vindplaatsen. Voel de romantiek die in de lucht hangt op de plek waar Aphrodite, de oude Griekse godin van liefde en schoonheid, ooit rondzwierf. Zwem in de zee bij de rotsen die bekend staan als Petra tou Romiou, waar ze vermoedelijk uit de golven is herrezen. Maak een pelgrimstocht naar haar toevluchtsoord in Kouklia, of bezoek de grot bij Polis waar ze een bad zou hebben genomen. Wat je ook wenst, activiteit, rust, lekker eten, goede wijn, kuuroorden, natuur, vogels kijken, wandelen, golf, cultuur, de regio Paphos biedt het allemaal.
Lees meer