Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Paradise Jet Boating
Gold Coast, Australië

Paradise Jet Boating

Deze leuke avontuurlijke activiteit aan de Gold Coast neemt je mee op een jetbootcruise die is vergeleken met een achtbaanrit of een rit met een rallyauto, maar dan op het water! Dit avontuur omvat hoge snelheid, volledige 360° spins, adembenemende landschappen en bezienswaardigheden. Boekingskantoor Shop K5, Centro Surfers Paradise, Cavill Mall, Surfers Paradise Queensland Vertrekpunt Shop 7B, Mariners Cove Marina 60 Seaworld Drive, Main Beach Queensland
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Nationaal park Namib-Naukluft
Windhoek, Namibië

Nationaal park Namib-Naukluft

Een reis naar Namibië is niet compleet zonder een aanzienlijke hoeveelheid tijd te besteden aan de oude woestijngebieden van de Namib, bekend om zijn indrukwekkende zandduinen en wonderlijke, dorre landschappen. In het park zijn twee aangrenzende valleien van Sossusvlei en Deadvlei een belangrijke toeristische trekpleister (dode bomen die dramatisch oprijzen uit de witte kleiaarde van laatstgenoemde zijn het onderwerp geweest van veel fotografisch onderzoek), en met 80 meter hoogte is Dune 45 het gemakkelijkst te bereiken vanaf de Sesriem-poort.
Lees meer
Love Park
Philadelphia, Pennsylvania

Love Park

Als baken voor de City of Brotherly Love maakt John F. Kennedy Plaza plaats voor Love Park. Het is een epicentrum van eten, kunst, muziek en plezier sinds de oprichting in de jaren 60. Robert Indiana's beroemde “LOVE” -sculptuur kijkt uit op JFK Plaza en trekt decennialang kusjes van talloze lokale bewoners en bezoekers. Maar misschien wel het best bekend als de voorhoede van skateboardlocaties ter wereld, maakte Love Park van Philadelphia de enige stad waar ESPN's “X Games” twee keer op rij werden gehouden.
Lees meer