Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Basiliek van San Piero a Grado
Pisa, Italië

Basiliek van San Piero a Grado

Niet ver van het stadscentrum ligt deze basiliek, waarvan gezegd wordt dat deze is gebouwd op de plaats waar St. Peter landde op weg van de Egeïsche Zee naar Rome. Als je binnenloopt, kun je middeleeuwse schilderijen en prachtige fresco's bewonderen, zowel aan de linker- als de rechterkant van de kerk. Ze dateren van tussen 1200 en 1300. En rond de locatie, waar een klein dorp is ontstaan, kun je een wandeling maken en op zoek gaan naar enkele lokale restaurants.
Lees meer
Vesting Bourtange
Groningen, Nederland

Vesting Bourtange

Dit kleine dorp aan de Duitse grens, vesting Bourtange, is een betoverende stervormige verdedigingsstructuur die in de 16e eeuw tijdens de Tachtigjarige Oorlog werd voltooid. Slenter door de geplaveide steegjes voor een reis door de tijd terwijl je langs leuke winkeltjes loopt, waaronder een kleine kaarsenwerkplaats, bars en restaurants. Er zijn regelmatig evenementen zoals markten en historische heropvoeringen en biedt bezoekers zowel een kijkje in het verleden als een levendige hedendaagse ervaring.
Lees meer
Croke Park Skyline rondleiding
Dublin, Ierland

Croke Park Skyline rondleiding

Dit spannende wandelpad op het dak en het open uitkijkplatform, gelegen in het hart van de stad, bieden een adembenemend panoramisch uitzicht op de levendige hoofdstad van Ierland, van de bergen tot de zee. Croke Park is cultureel belangrijk omdat het het hoofdkantoor is van de GAA (Gaelic Athletic Association), en het stadion organiseert het hele jaar door enorm populaire hurling- en Gaelic football wedstrijden, de populairste sporten in Ierland.
Lees meer
Chania
Kreta, Griekenland

Chania

Chania, of "Venetië van het Oosten", is de tweede grootste stad van Kreta, gebouwd op de plaats van het oude Kydonia. Chania, één van de meest pittoreske steden van Griekenland, ademt artistieke invloeden uit de verschillende culturen die er doorheen zijn gekomen. Historische gebouwen zijn gerenoveerd en bieden nu plek aan musea en culturele centra. In het voormalige Venetiaanse klooster van Sint Franciscus is nu het Archeologisch Museum van Chania gevestigd.
Lees meer