Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Boston, Massachusetts

Boston, Massachusetts

Het staat al lang bekend om zijn ouderwetse charme, van de historische Faneuil Hall tot de Freedom Trail die de vooraanstaande rol van Boston in de Amerikaanse Revolutie viert. Boston heeft een lange weg afgelegd om zijn claim in de 21e eeuw waar te maken. Met de voltooiing van de "Big Dig" die Boston's uitgebreide netwerk van snelwegen onder de grond begroef, is Boston de nieuwe eeuw ingegaan. Touristische attracties omvatten prachtige openbare bibliotheken, fascinerende musea en veel sport. Boston is voorbestemd om steeds mooier te worden naarmate meer en meer van de onhandig verhoogde snelwegen worden vervangen door weelderige parken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Wellington Museum
Wellington, Nieuw-Zeeland

Wellington Museum

Ontdek de rijke sociale en culturele geschiedenis van Wellington in dit museum, gevestigd in een opmerkelijk erfgoedgebouw uit 1892. Ontdek de collectie van meer dan 95.000 voorwerpen, neem deel aan interactieve tentoonstellingen en bekijk films op een groot bioscoopscherm dat zich uitstrekt over drie verdiepingen. Het museum viert het maritieme erfgoed van de stad, de vroege Māori en de Europese nederzetting en haar groei als hoofdstad van Nieuw-Zeeland gedurende 150 jaar en blaast de verhalen van Wellington tot leven.
Lees meer
Kata Tjuta
Alice Springs, Australië

Kata Tjuta

Kata Tjuta, ook wel bekend als Mount Olga of The Olgas, lijkt op Uluru maar heeft een andere vorm. Liggend op slechts ongeveer 365 km ten zuidwesten van Alice Springs, is het – vergeleken met zijn 'broer' Uluru – slechts een steenworp afstand, en zeker een bezoek waard. Eens een enkel stuk rots, bestaan de Olga's nu uit 36 koepelvormige formaties die gedurende miljoenen jaren zijn verweerd. Bewonder de indrukwekkende rotsen van een afstand, bijvoorbeeld door de Valley of the Winds-wandeling te maken. Het is een lusvormig pad met fantastische uitzichtpunten. Je kunt dwars door de groeven lopen voor verbluffende vergezichten en minder drukte.
Lees meer
Capilano hangbrug
Vancouver, Canada

Capilano hangbrug

Het bedrijf dat het Capilano Suspension Bridge Park beheert, zet zich in voor milieubeheer en streeft ernaar een leider te zijn in de toeristenindustrie. Ze proberen de impact op het milieu verder te verminderen dan vereist is door een vergunning of regel van de overheid, natuurlijke hulpbronnen te behouden en duurzaamheid op de lange termijn voor de regio te waarborgen. De Capilano hangbrug is één van de bekendste toeristische attracties in de omgeving. Loop over de zacht wiegende hangbrug 85 meter boven de rivier de Capilano. De brug is oorspronkelijk gebouwd in 1889 en strekt zich bijna 140 meter uit, door de weelderige groene omgeving. Maar de brug is niet het enige wat je in de omgeving kunt zien en doen, want er zijn tal van paden om te verkennen.
Bookable
Lees meer