Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Soho
Londen, Verenigd Koninkrijk

Soho

Soho is een absolute aanrader, omdat het zo veelzijdig is. De straten Dean, Frith, Beak en Old Compton zijn de hele dag door levendig en de Ronnie Scott's Jazz Club is hier te vinden. Shaftesbury Avenue trekt theaterbezoekers aan. De straten Carnaby, Oxford en Regent en het iconische warenhuis Liberty zijn er voor al jouw winkelbehoeften. Muziekwinkels, kleine cafés en leuke bakkerijen zijn op elke hoek! De energieke straten van Soho zijn de populairste bestemming voor het nachtleven. De buurt heeft nog steeds een ietwat gewaagde sfeer met bars, cafés en restaurants die zich richten op hippe groepen internationale creatievelingen. Soho staat ook bekend als het centrum van de LGBTQA+-gemeenschap, dus mis alle plekken voor homo- en lesbische feestjes in de omgeving niet.
Bookable
Lees meer
Kerk van Sint Jan van de Kluizenaars
Palermo, Italië

Kerk van Sint Jan van de Kluizenaars

Eén van de mooiste voorbeelden van middeleeuwse architectuur in Palermo is de kerk van Sint Jan de Kluizenaar (Chiesa di San Giovanni degli Eremiti). Het is beroemd om de rode koepels en het architectonisch ontwerp dat in de 12e eeuw sterk werd beïnvloed door de Arabieren. Dit was oorspronkelijk een moskee die later werd omgebouwd tot een christelijke kerk gewijd aan de kluizenaarmonniken van Sicilië. Loop door de mooie tuin met regionale planten en de ruïnes van het klooster.
Lees meer
Hyde Park
Londen, Verenigd Koninkrijk

Hyde Park

Hyde Park beslaat meer dan 141 hectare en is een groene oase in het centrum van Londen. Het park herbergt ongeveer 4.000 bomen, een groot meer, een weide en sierbloementuinen. Het biedt een druk programma van activiteiten en evenementen, waaronder paardrijden, schaatsen, fietsen, zwemmen en varen. Hoogtepunten om naar uit te kijken zijn onder andere de Serpentijnbrug, de Joy of Life-fontein, het Achillesbeeld, de Diana Memorial Fountain en Speaker's Corner.
Bookable
Lees meer