Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cardo
Jeruzalem, Israël

Cardo

In de Romeinse tijd was de Cardo de hoofdstraat van Jeruzalem, en het moet een prachtig uitzicht zijn geweest: omzoomd door zuilen die als overdekte arcades boven voetgangers met elkaar verbonden waren, was de straat 22 meter breed en wemelde het van koetsen en vee. De straat is herontdekt en gedeeltelijk gerestaureerd door archeologen in 1975. Tijdens een wandeling zie je muurresten van de Eerste en Tweede Tempel, zuilen en typische stenen trottoirs. In het noorden is er een authentieke bazaar die dateert uit de tijd van de kruistochten.
Lees meer
Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Kasteel De Haar
Utrecht, Nederland

Kasteel De Haar

Kasteel De Haar, gelegen nabij Utrecht, is het grootste en meest weelderige kasteel van Nederland en behoort tot de iconische historische residenties van Europa. Bezoek dit kasteel om een glimp op te vangen van zijn glorieuze verleden en de adembenemende grandeur die de internationale elite in het begin van de 20e eeuw omhulde. Het kasteel is ook een zeldzaam voorbeeld van een middeleeuws fort, compleet met torens, wallen, grachten, poorten en ophaalbruggen.
Lees meer
Onafhankelijkheidsherdenkingsmuseum
Windhoek, Namibië

Onafhankelijkheidsherdenkingsmuseum

Als je het historische pad van Namibië naar de late onafhankelijkheid in 1990 van dichterbij wil bekijken, kun je het Independence Memorial Museum bezoeken, dat is gevestigd in een imposant modernistisch gebouw in het voormalige koloniale hart van Windhoek. Het museum is ontworpen door een Noord-Koreaans bouwbedrijf dat betrokken was bij meerdere bouwprojecten in heel Afrika, vandaar de socialistische esthetiek. Het panoramische restaurant op de bovenste verdieping is een pitstop waard.
Lees meer
Spoorwegmuseum
Utrecht, Nederland

Spoorwegmuseum

Dit spoorwegmuseum is een boeiende plek die zijn bezoekers mee wil nemen door 175 jaar Nederlandse spoorweggeschiedenis. Het beschikt over een levensecht station, boeiende tentoonstellingen, spannende attracties en een theater, allemaal gemakkelijk bereikbaar met de trein. Het gerestaureerde station Maliebaan uit de 19e eeuw dient als toegang tot een fascinerende treinwereld. Als je het museum met de kinderen bezoekt, is er een buitenspeeltuin met de Jumbo Express, een treintje dat zorgt voor een heerlijke reis door de verborgen hoekjes van het Spoorwegmuseum. Bovendien stelt de Vuurproef, een bekroonde 4D-simulatie, deelnemers in staat om de teugels van een trein over te nemen en te ervaren hoe opwindend het is om er zelf mee te rijden.
Lees meer
Nationaal park Namib-Naukluft
Windhoek, Namibië

Nationaal park Namib-Naukluft

Een reis naar Namibië is niet compleet zonder een aanzienlijke hoeveelheid tijd te besteden aan de oude woestijngebieden van de Namib, bekend om zijn indrukwekkende zandduinen en wonderlijke, dorre landschappen. In het park zijn twee aangrenzende valleien van Sossusvlei en Deadvlei een belangrijke toeristische trekpleister (dode bomen die dramatisch oprijzen uit de witte kleiaarde van laatstgenoemde zijn het onderwerp geweest van veel fotografisch onderzoek), en met 80 meter hoogte is Dune 45 het gemakkelijkst te bereiken vanaf de Sesriem-poort.
Lees meer