Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Poznan

Poznan

Have you ever had occasion to fall in love with a city? If not, Poznan will take your heart with its unique treasures, which stand dreamily watching their own reflections in the fast flowing Warta River. Here, history and tradition interweave with modernity offering you everything from bustling tourist attractions to idyllic hideaways. The city is perfect for romantic getaways. Even if you walk the cobbled streets alone, you will be swept away by the magic that has given Poznan a reputation for being Poland’s most popular small-big city.
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Madeira

Madeira

Met uitzonderlijke natuurlijke schoonheid, een mild klimaat het hele jaar door, een vriendelijke bevolking en een hotelnetwerk van topkwaliteit, zijn Madeira en Porto Santo, de twee bewoonde eilanden van de Madeira-archipel, de perfecte eilanden voor wie op zoek is naar stress- gratis feestdagen. Hier kun je genieten van je vakantie op het strand of aan zee, in de bergen, op het platteland of in de stad - de perfecte plek voor een uitje om unieke momenten te beleven zoals nergens anders.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Corfu Gallery
Corfu, Griekenland

Corfu Gallery

Corfu Gallery is gelegen in het hart van Corfu-stad, aan de historische Nikiforou Theotoki-straat. Het is er enorm trots op Griekse kunst te promoten door een breed scala aan kunstenaars uit Corfu en uit heel Griekenland te presenteren. De collectie bevat een eclectische mix van schilderijen, sculpturen en kunstvoorwerpen van gewaardeerde prijswinnende kunstenaars met wereldwijde erkenning voor veelbelovende nieuwkomers. Bij elk bezoek ontdek je de levendige geest van Griekse kunst, aangezien de collectie voortdurend wordt vernieuwd.
Lees meer
Paleis Noordeinde
Den Haag, Nederland

Paleis Noordeinde

Het Koninklijk Paleis van Den Haag doet ook dienst als werkplek van de vorst. Het is misschien niet zo uitbundig als zijn tegenhanger in Amsterdam, maar het is desalniettemin een indrukwekkend stadshart. Gebouwd als boerderij in 1533, werd het in de loop der jaren verschillende keren hervormd en hergebruikt. Het bood onderdak aan belangrijke historische figuren zoals Voltaire en vooraanstaande vorsten zoals koning Willem I tot de meest recente uitbreidingen in 1984, waardoor het een werkpaleis is geworden, waar dagelijks politieke en staatszaken plaatsvinden. De paleistuinen zijn de hele dag open voor het publiek en vormen een mooie plek voor een picknick, waar iedereen kan genieten van de vijvers, bloembedden en marmeren beelden met uitzicht op de koninklijke stallen, archieven en de koepel van Fagel. Kijk uit voor de verborgen gangen die naar de Oud-Haagse wijk leiden in één van de hoeken van de tuinen.
Lees meer
Panorama Mesdag
Den Haag, Nederland

Panorama Mesdag

Dit reusachtige panoramische kunstwerk heeft een omtrek van veertig meter en bereikt een hoogte van veertien meter. Het legt het kleine vissersdorpje Scheveningen vast zoals het er aan het einde van de negentiende eeuw uitzag in een cyclorama. Het wekt de illusie dat de toeschouwer bovenop een grote zandduin neerkijkt op het dorp, een illusie die wordt aangevuld door de voorgrond in het kunstwerk dat bestaat uit kunstmatig terrein. Het museum is gewijd aan het enige kunstwerk van Hendrik Willem Mesdag en er zijn veel manieren om het te ervaren, waaronder een rondleiding, lezingen en zelfs speurtochten voor kinderen.
Lees meer
Haagse Bos
Den Haag, Nederland

Haagse Bos

Het Haagse Bos ligt ten noordoosten van het centrum van Den Haag, beginnend in Malieveld en doorlopend tot aan Wassenaar. Het is enorm belangrijk voor de geschiedenis van de stad, aangezien enkele van de oudste bomen van Nederland er nog steeds staan nadat er in de 16e en 17e eeuw en tijdens de Tweede Wereldoorlog veel bomen werden gekapt voor brandhout. Naast zijn pertinente wortels heeft het Haagse Bos voorbijgangers veel te bieden, zoals grote open groene ruimtes, een hertenkamp en een vijver in het centrum, wat een geweldig scenario is voor zowat elk evenement of elke activiteit.
Lees meer
Festa di Santa Rosalia
Palermo, Italië

Festa di Santa Rosalia

Festa di Santa Rosalia is een groots jaarlijks festival dat plaatsvindt in juli. Het festival, dat zes dagen duurt, is gewijd aan Sint Rosalia, ook wel La Santuzza (kleine heilige) of Rusulia (in Siciliaans dialect) genoemd, de beschermheilige van Palermo. Het herdenkt de wonderbaarlijke verschijningen van de heilige in 1624 toen de stad werd getroffen door de pest. Dit festival staat bol van oogverblindend vuurwerk, religieuze optochten, livemuziek en heerlijke Siciliaanse delicatessen.
Lees meer