Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Gold Coast

Gold Coast

De Gold Coast van Australië is een veelzijdige stad met dagen vol actie en leuke avonden voor meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar. Gezinnen, stelletjes, zakenreizigers en individuele reizigers vinden hier allemaal een ervaring die past bij hun behoeften en budget, aangezien de Gold Coast meer attracties en locaties biedt dan welke andere bestemming op het zuidelijk halfrond dan ook. Ontdek de gemoedelijke levensstijl van de Gold Coast met 70 kilometer zon, zand en surfen, en een 100.000 hectare regenwoud dat op de werelderfgoedlijst staat, op slechts een klein eindje rijden.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Kaapstad

Kaapstad

Met uitzicht op de spectaculaire hoogten van de Tafelberg en omgeven door prachtige stranden, weelderige landbouwgrond en prachtige wijngaarden, heeft Kaapstad zichzelf gevestigd als de culturele hoofdstad van Zuid-Afrika en één van de meest levendige steden op het continent. Dit is waar Afrikaanse, Europese en Aziatische culturen elkaar ontmoeten in een multi-etnische regenboog die wordt weerspiegeld in de muziek, architectuur, beeldende kunst en in de verbazingwekkende keuze aan keukens. Kaapstad is ook geweldig om te feesten, met het hele jaar door een kalender met festivals, optochten en sportevenementen van wereldklasse.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Fort Myers

Fort Myers

Fort Myers werd rond de vorige eeuwwisseling door Thomas Edison gekozen als winterverblijf. Fort Myers ligt ver weg van de drukkere en weelderigere centra van Florida, waardoor de zorgeloze, ingetogen sfeer van een badplaats behouden blijft. Ervan uitgaan dat het strandleven de enige attractie van Fort Myers is, zou een vergissing zijn: het stadscentrum heeft een bruisend straatleven, met een overvloed aan indie-kunstgalerieën en interessante plekken voor liefhebbers van geschiedenis en wetenschap. De natuurlijke schoonheid van het gebied gaat verder landinwaarts, waar beschermde diersoorten schuilen tussen mangroven en smalle bayou plekken.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Kaap de Goede Hoop & Kaappunt
Kaapstad, Zuid-Afrika

Kaap de Goede Hoop & Kaappunt

Kaap de Goede Hoop en Kaappunt zijn twee van de meest bekende en populaire toeristische trekpleisters in Kaapstad. Er bestaat een misvatting dat Kaap de Goede Hoop het zuidelijkste puntje van Afrika is, wat niet waar is, aangezien Kaap Agulhas in feite het zuidelijkste punt is. Zowel Kaap de Goede Hoop als Kaappunt zijn delen van het nationaal park Tafelberg, waar je Kaapse leeuwen, gevlekte hyena's, jakhalzen, olifanten en zebra's kunt zien.
Lees meer
Howth Head schiereiland
Dublin, Ierland

Howth Head schiereiland

Aan de noordkant van Dublin Bay ligt het mythische schiereiland Howth. Het eiland is een exclusieve wijk en herbergt een jachthaven, ambachtelijke restaurants en een kwaliteitsvolle boerenmarkt. De natuurlijke schoonheid van Howth maakt het een waar juweeltje voor een zwerver die de stad wil ontvluchten. De dramatische kliffen en heuvelwandelingen verwelkomen ontdekkingsreizigers. Voor een interessante wandeling, volg zeker de lus "Bog of Frogs"! Het Howth Summit uitkijkpunt en een wandeling over Claremont Beach bieden adembenemende uitzichten, terwijl Howth Castle, St Mary's Abbey en "Ye Olde Hurdy Gurdy Radio Museum" een idee geven van het erfgoed van het schiereiland. Daarnaast kunnen bezoekers in de zomer de veerboot nemen naar Ireland's Eye Bird Sanctuary.
Lees meer
Robbeneiland
Kaapstad, Zuid-Afrika

Robbeneiland

Het voormalige gevangeniseiland, gelegen op 11 km voor de kust van Kaapstad, is nu een werelderfgoedlocatie en een suggestief virtueel heiligdom voor de beroemdste gevangene, de leider van het Afrikaans Nationaal Congres, Nelson Mandela. Hier bracht hij 18 van zijn 27 jaar in de gevangenis door. Maak een verhelderende reis door het moeilijke verleden van Zuid-Afrika tijdens een rondreis over Robbeneiland. Luister naar verhalen van een voormalige gevangene op het eiland terwijl je dit tastbare symbool van politieke vrijheid en een herinnering aan de moeilijke weg naar de Zuid-Afrikaanse democratie verkent.
Bookable
Lees meer
Three Capes Track
Tasmanië, Australië

Three Capes Track

Er zijn nog maar weinig plekken op aarde die zo afgelegen, zo onaangetast en zo ver verwijderd van het gewone aanvoelen. Deze wandeling bovenop een klif bovenop de hoogste zeekliffen van Australië in het Tasman National Park op de Three Capes Track zal je zintuigen verfrissen. Three Capes is een wandeling zonder begeleiding, met drie hutten die maximaal comfort bieden met minimale impact op het milieu. Pelletverwarmers zorgen er ook voor dat wandelaars het hele jaar door comfortabel blijven.
Lees meer