Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Marrakesh

Marrakesh

Marrakesh, een stad vol middeleeuwse allure, is een wirwar van mythen, drama en het raadsel dat iedereen in zijn okerkleurige omhelzing gevangen houdt. Reis terug in de tijd naar een wereld die grotendeels bewaard is gebleven in historische kronieken. Met zijn doolhofachtige medina, de zintuiglijke overdaad van de bruisende soeks, het theaterspektakel op het Djemaa el Fna-plein en het torenhoge Atlasgebergte als dramatische achtergrond, is Marrakesh ontegensprekelijk de meest oogverblindende parel van Marokko.
Lees meer
Vilnius

Vilnius

Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is één van de meest aantrekkelijke steden in Oost-Europa. Het trekt de aandacht, niet alleen vanwege het unieke architectonische karakter, maar ook vanwege de culturele evenementen en attracties. Tijdens de eerste tien jaar van de Litouwse onafhankelijkheid begon de stad bezoekers te trekken. Het aantal toeristen is in de loop der jaren constant toegenomen, evenals de toeristische infrastructuur en diensten die door het land worden aangeboden.
Lees meer
Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
'Another Place'
Liverpool, Verenigd Koninkrijk

'Another Place'

Deze spectaculaire kunstinstallatie van Antony Gormley bestaat uit 100 levensgrote figuren gemaakt van gietijzer, verspreid over Crosby Beach, aan de kust van Liverpool. Met een gewicht van maar liefst 650 kilogram per stuk zijn de figuren van 'Another Place' exacte replica's van het eigen lichaam van de kunstenaar, dat stevig op het zandstrand staat. Ze kijken uit op de zee en kijken met een gevoel van stille verwachting naar de horizon uit. Ze zijn tijdelijk op verschillende plekken in Europa tentoongesteld voordat ze definitief hier terechtkwamen.
Lees meer
Place Rossetti
Nice Côte d'Azur, Frankrijk

Place Rossetti

Na een wandeling in Nice kom je misschien op het punt dat je alleen maar wilt gaan zitten en genieten van de prachtige omgeving. Place Rossetti is de perfecte bestemming om precies dat te doen: zoek een plekje in de schaduw, koop een ijsje en ontspan. Het is een charmant en levendig voetgangersplein in het hart van de historische oude binnenstad van Nice. Het middelpunt van het plein is de prachtige kathedraal in barokstijl, Cathédrale Sainte-Réparate, met een prachtige gevel en indrukwekkende klokkentoren.
Lees meer
Mendips – Het ouderlijk huis van John Lennon
Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Mendips – Het ouderlijk huis van John Lennon

Mis deze buitengewone kans niet om de plek te verkennen die het muzikale genie van John Lennon en de legendarische Beatles heeft gevormd met een rondleiding door het ouderlijk huis van John Lennon. Betreed het huis waar Lennon woonde met zijn tante Mimi en oom George, precies waar verschillende iconische Beatles-nummers werden gecomponeerd en gerepeteerd. Bewonder de verzameling foto's en Beatles-memorabilia die te zien zijn terwijl deskundige gidsen je tijdens de tour begeleiden. Vergeet niet om je tickets van tevoren te bemachtigen via de aangeboden website om een naadloos bezoek te garanderen.
Lees meer
Wellington Cable Car
Wellington, Nieuw-Zeeland

Wellington Cable Car

Spring aan boord van de kabelbaan voor een adembenemend panorama over Wellington en de Hutt Valley. Deze charmante kabelbaan vervoert bezoekers tussen Lambton Quay, het bruisende winkelcentrum van de stad, en Kelburn, een buitenwijk op een heuveltop met adembenemend uitzicht over het stadscentrum. 120 Meter omhoog over een afstand van 612 meter is een behoorlijke rit. De bovenste terminal biedt niet alleen toegang tot de groene botanische tuinen, maar herbergt ook een gratis museum dat zich verdiept in de eeuwenoude geschiedenis van de Wellington kabelbaan.
Lees meer