Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Agios Nikolaos
Kreta, Griekenland

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos is een poort naar het oosten van Kreta. Met een strategische ligging aan de Golf van Mirabello wordt de stad in de zomer een kosmopolitische badplaats. Het oude gevoel van de stad leeft echter voort. Het meer van Vouliagmeni, waar volgens oude mythen Aphrodite en Athene zouden zijn komen baden, ligt niet ver van het strand van Kitroplateia en het beroemde eiland Spinalonga. Prachtige neoklassieke gebouwen omzomen de Oude Haven, een levendige plek met een overvloed aan barren, restaurants en ontmoetingsplekken.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
De prachtige parken van Malmö
Malmö, Zweden

De prachtige parken van Malmö

Of je nu op zoek bent naar rust, ecologische wonderen of verkwikkende lichaamsbeweging, de groene gebieden van Malmö bieden een schat aan ervaringen om aan jouw wensen te voldoen. Ontdek de betoverende allure van Kungsparken, de geliefde parel van Malmö en het oudste openbare park van de stad, opgericht in 1872. Dompel jezelf onder in het charmante ontwerp in Engelse stijl van het park, waar een wandeling door de groene landschappen het decor vormt voor onvergetelijke buitenavonturen en heerlijke picknicks. Verwen je zintuigen in de milieuvriendelijke oase Slottstädgården, waar de overvloed van de natuur op je wacht. Hier kun je jezelf onderdompelen in een wereld van versheid door groenten te kopen die rechtstreeks van de vruchtbare grond zijn geplukt, levendige bloemen en planten. Houd een oogje in het zeil voor de bruisende activiteiten van het populaire tv-programma van SVT, Garden Friday, dat zijn thuis vindt in deze prachtige tuinen. Misschien vang je zelfs een glimp op van de bekwame tuinman, John Taylor, die de bloeiende wonderen verzorgt. Het geliefde tuincafé van Tarek Taylor, gelegen in het hart van het park, nodigt je uit om te ontspannen te midden van de weelderige omgeving en biedt een verfrissend toevluchtsoord tijdens de zonovergoten zomermaanden. Bereid je voor om betoverd te worden door de grootsheid van Pildammsparken, het grootste park van Malmö. Oorspronkelijk gemaakt voor de Baltische Tentoonstelling in 1914, werd dit uitgestrekte landschap in de jaren twintig verder geperfectioneerd onder de visionaire leiding van stadsingenieur Erik Bülow-Hube. Verken de uitgestrekte vlakte van het park en ontdek enkele van de meest gerespecteerde joggingpaden van Malmö, die je uitnodigen voor verkwikkende hardloopsessies te midden van het schilderachtige landschap.
Lees meer
Cyprus Museum
Cyprus, Cyprus

Cyprus Museum

Het Cyprus Museum, gevestigd in Nicosia, is de perfecte bestemming voor iedereen die zich wil verdiepen in de rijke geschiedenis en beschaving van Cyprus. Het museum toont een breed scala aan oude artefacten die de belangrijke rol van het eiland in de ontwikkeling van de beschaving aantonen. De collecties strekken zich uit van het Neolithicum tot de Romeinse tijd, met gereedschappen, stenen vaten, beeldjes, aardewerk en nog veel meer. Terwijl je door de goed gelabelde en chronologisch geordende exposities dwaalt, zul je versteld staan van de unieke archeologische schatten van het eiland. Enkele hoogtepunten zijn de rijke collectie aardewerk uit de vroege bronstijd, archaïsche beelden die Egyptische en Assyrische invloeden weerspiegelen, en verbluffende vondsten uit de koninklijke graven van Salamis. Het Cyprus Museum is een essentiële stop voor iedereen die geïnteresseerd is in de fascinerende geschiedenis en het culturele erfgoed van het eiland.
Lees meer
Cultuurhistorisch Museum
Dubrovnik, Kroatië

Cultuurhistorisch Museum

Het Cultuurhistorisch Museum is gevestigd in het Paleis van de Rector. Op de begane grond bevinden zich een rechtszaal, een kerker en een kantoor van de schrijver. Een numismatische verzameling munten, zegels, gewichten en een verzameling horloges van Dubrovnik bevindt zich op de tussenverdieping. Er zijn ook prachtige voorbeelden te zien van meubels, portretten, uniformen en een inventaris van de Domus Christi apotheek, evenals verschillende soorten wapens.
Lees meer
Cyprus Motor Museum
Cyprus, Cyprus

Cyprus Motor Museum

Het Cyprus Motor Museum, opgericht door Dhr. Dimi Mavropoulos, een veteraan op het gebied van internationale en lokale rallyraces, biedt een unieke ervaring voor liefhebbers van klassieke auto's. Sinds de opening in februari 2014 is het museum het enige automuseum op Cyprus, met 3.500 vierkante meter aan uitmuntendheid en een uitgebreide collectie auto's, waaronder een Ford Model T roadster uit 1912 en een auto die door de Amerikaanse regering werd geschonken aan de Cypriotische president Makarios III. Bezoekers kunnen het hele jaar door genieten van verschillende evenementen, waaronder tentoonstellingen, modeshows en fotoshoots. Voor een onvergetelijke ervaring kun je een klassieke auto, bus of motor huren voor je bruiloft, stadstour of speciale fotoshoot. Met een goed samengestelde collectie en duidelijke bewegwijzering is het Cyprus Motor Museum een pareltje dat je niet mag missen voor zowel autoliefhebbers als toeristen.
Lees meer
Fasouri Watermania
Cyprus, Cyprus

Fasouri Watermania

Fasouri Watermania, het grootste waterpark op Cyprus, biedt een verfrissende ontsnapping aan de warme zomerdagen op het eiland. Met een breed scala aan wateractiviteiten voor alle leeftijden, beschikt het park over tientallen spannende glijbanen, een lazy river en het grootste golfslagbad van het land. Naast waterattracties kunnen bezoekers genieten van een massage, genieten van een visspabehandeling of een tijdelijke tatoeage krijgen als aandenken aan hun bezoek. Het park staat bekend om zijn netheid, gezinsvriendelijke sfeer en gastvrije personeel. Meerdere restaurants en snackbars bieden een verscheidenheid aan eetgelegenheden, en voor extra veiligheid kunnen reddingsvesten worden gehuurd. Fasouri Watermania is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag en is een bestemming die je niet mag missen voor een leuke dag vol wateravonturen en onvergetelijke herinneringen.
Bookable
Lees meer