Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Museum Franciscanerklooster
Dubrovnik, Kroatië

Museum Franciscanerklooster

Het museum met de inventaris van de oude apotheek “Male Braće” uit 1317 bevindt zich in het klooster van het Franciscanenklooster. Het goed bewaarde meubilair in de apotheek dateert uit de 16e eeuw en de vazen zijn afkomstig uit Sienna en Florence, daterend uit de 15e en 16e eeuw. Het bevat ook verschillende persen, mortieren en een instrument voor het distilleren van water uit de 14e eeuw, evenals manuscripten op recept voor het maken van medicijnen en nauwkeurige metingen.
Lees meer
Romeinse zuilen van Brindisi
Brindisi, Italië

Romeinse zuilen van Brindisi

Oorspronkelijk waren er twee Romeinse zuilen van Brindisi, maar na de instorting van één van de twee zuilen in 1528 is het monument verminkt. De overgebleven zuil is één van de meest opmerkelijke historische plekken van Brindisi. Het vertegenwoordigt het punt waar de Via Appia, de weg tussen Rome en Brindisi in die periode, eindigde, evenals de plaats waar de reizigers in de Romeinse tijd naar het oosten vertrokken. Van daaruit wordt een prachtig uitzicht op de haven van de stad onthuld.
Lees meer
Gas Street Basin
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Gas Street Basin

Gelegen in het bruisende hart van het stadscentrum van Birmingham ligt Gas Street Basin, een historisch grachtennetwerk dat ooit een bruisende haven was en nu is omgetoverd tot een charmant centrum van bars, cafés en restaurants. Maak een ontspannen wandeling langs de pittoreske grachtenkant en dompel jezelf onder in een harmonieuze mix van ouderwetse charme en modern leven. Interessant genoeg geeft de naam zelf al een aanwijzing voor de betekenis ervan, aangezien Gas Street de baanbrekende locatie in Birmingham was om gasverlichting te introduceren, wat een mijlpaal was in de geschiedenis van de stad.
Lees meer