Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Split

Split

De kustlijn van de Atlantische Zee herbergt de elegantie van de historische stad Split. Split was gekozen door de Romeinse keizer Diocletianus als zijn residentie, en herbergt zijn gigantische paleis, een ingewikkeld complex van schilderachtige steegjes en pleinen met meer dan 1700 jaar geschiedenis. Een echte stad in een stad. De charme van de historische bezienswaardigheden fascineert veel vakantiegangers die tijdens de hete Kroatische zomer naar Split trekken, maar de ongerepte natuur en het kristalheldere water zorgen ervoor dat ze verliefd worden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Malta

Malta

Malta, gelegen tussen Sicilië en Noord-Afrika, is een betoverende eilandstaat die een unieke mix van geschiedenis, cultuur en natuurlijke schoonheid biedt. Naast historische wonderen, waaronder oude tempels en middeleeuwse forten, beschikt Malta ook over prachtige kusten, kristalhelder water en pittoreske stranden. Deze maken het eiland in combinatie met vrijwel ononderbroken zonneschijn het hele jaar door en enkele van de mildste temperaturen ter wereld, in elk seizoen tot een heerlijk toevluchtsoord voor reizigers.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Monreale
Palermo, Italië

Monreale

Dit kleine stadje met bijna 40.000 inwoners ligt in de bergen ten zuidwesten van Palermo. Het perfecte uitzicht wordt alleen geëvenaard door het Normandische meesterwerk dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, de kathedraal van Monreale, het grootste middeleeuwse gebouw van Italië met 6.000 vierkante meter aan Byzantijnse kunst. De kathedraal is één van de belangrijkste voorbeelden van Normandische architectuur in Europa. Het is bedekt met glinsterende gouden mozaïeken en bevat ook Arabische, Byzantijnse en klassieke elementen.
Lees meer
Distilleerderij Xoriguer Gin
Menorca, Spanje

Distilleerderij Xoriguer Gin

Xoriguer is een overblijfsel uit de 18e-eeuwse Britse overheersing, en produceert misschien wel de oudste gin in de Middellandse Zee, gemaakt volgens een recept uit 1700 en koperen ketels die meer dan 250 jaar oud zijn. Hun showroom op Menorca biedt een scala aan smaken om te proeven. Mis de traditionele pomada niet. Hun unieke proces heeft hen de erkenning voor geografische aanduiding 'Gin de Mahón' opgeleverd. Kom langs en vind het perfecte Menorcaanse aandenken.
Lees meer
Catenacciu processie
Zuid-Corsica, Frankrijk

Catenacciu processie

Het schilderachtige stadje Sartène, dat ooit bekend stond om zijn beruchte banditisme en rivaliserende bendes, heeft de grimmigheid van zijn verleden allang achter zich gelaten. Het houdt echter nog steeds vast aan de historische traditie om elk jaar op Goede Vrijdag de reis van Jezus naar Golgotha na te spelen. In de Sint-Mariakerk van de stad is het 35 kilogram zware kruis en de ketting van 17 kilogram afgebeeld die bij de re-enactment zijn gebruikt, waardoor dit belangrijke aspect van de geschiedenis bewaard is gebleven.
Lees meer