Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Key West, Florida

Key West, Florida

Key West is een tropisch paradijs in het zuidelijkste puntje van de continentale VS, op slechts twee uur rijden van Miami. Met het hele jaar door warm weer en kristalhelder water is Key West een populaire zeehavenbestemming voor veel passagierscruiseschepen. Verken de schilderachtige stranden, geniet van de gevarieerde culinaire scene en verblijf in luxe hotels met een prachtig uitzicht. De stad is een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en levendige cultuur. Het biedt een overvloed aan leuke locaties om te ontdekken en onvergetelijke herinneringen te creëren.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
San Francisco, Californië

San Francisco, Californië

San Francisco, ook wel bekend als de stad aan de baai, is divers, kleurrijk en levendig. Beroemd om zijn steile heuvels, Victoriaanse huizen, het hele jaar door mist, prachtige panoramische vergezichten en uitstekende keuken, trekt de stad jaarlijks tientallen miljoenen bezoekers. San Francisco is enorm maar toch voetgangersvriendelijk, en de beroemde kabelbanen nemen je mee naar nieuwe avonturen. De eclectische mix van architectuur, zandstranden, etnische en culturele diversiteit maken San Francisco tot een uitstekende keuze voor een vakantie.
Lees meer
Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia, Pennsylvania

Als geboorteplaats van Amerika heeft Philadelphia eeuwen van tegenspoed, obstakels en triomfen doorstaan en is het nog steeds een belangrijke toeristische bestemming in de VS. Historische gebouwen, sculpturen en muurschilderingen staan langs straten die ooit werden bewandeld door de Founding Fathers. Hoewel het weer wisselt tussen milde lentes, hete zomers en koude winters, zijn de inwoners van Philly altijd te zien in deze stad van broederliefde, oftewel de City of Brotherly Love. Of je nu de rijke geschiedenis wilt ontdekken of wilt genieten van de levendige sfeer, Philadelphia heeft voor elk wat wils.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Art Nouveau-kiosken
Palermo, Italië

Art Nouveau-kiosken

De drie Art Nouveau-kiosken van architect Ernesto Basile verschijnen als onverwachte pareltjes in de bruisende straten van Palermo. De kiosken, gebouwd rond het einde van de 19e eeuw, boden ooit onderdak aan de traditionele Siciliaanse verkopers van frisdranken en andere dranken, maar zijn tegenwoordig omgebouwd tot tabakswinkels. Chiosco Ribaudo op Piazza Verdi, de bekendste, is een karmozijnrood en smeedijzeren gebouw versierd met gouden letters. De tweede Ribaudo-kiosk op Piazza Castelnuovo is versierd met kleurrijke majolica en mozaïeken, terwijl de Chiosco Vicari, tegenover het Teatro Massimo, een triomf is van Moorse, islamitische en koloniale architectuur.
Lees meer
Parijs

Parijs

Welkom in de beroemde “Lichtstad” of “Stad van de liefde”. Parijs is zeker beide en is altijd beschouwd als een van de meest romantische steden ter wereld. Of u nu kunstenaar, zakenman of toerist bent, u zult genieten van de lange wandelingen van Montmartre naar het Quartier Latin. Wanneer u door sommige van de mooiste Romeinse en middeleeuwse monumenten wandelt, komt u vroeger of later terecht in een café, of op de brug Pont Neuf, of neemt u een kijkje in een klassieke modewinkel in de wijk Marais.
Lees meer
Palermo

Palermo

Palermo, hoofdstad van de prachtige regio Sicilië, is een fascinerende verborgen parel die erop wacht ontdekt te worden. Deze drukke havenstad bruist van levendige energie en belichaamt een voortdurende transformatie waardoor het weer één van de culturele centra van Europa is geworden. Palermo zit vol bezienswaardigheden en schatten: van sierlijke barokke kerken en glorieuze Normandisch-gotische architectuur tot elegante Art Nouveau-villa's en levendige markten. Te midden van de chaotische straten floreert de flamboyante sfeer van de stad, die om elke hoek voor een heerlijke verrassing zorgt.
Lees meer
Sightseeing in de stad: hop-on hop-off bustour door Göteborg
Göteborg, Zweden

Sightseeing in de stad: hop-on hop-off bustour door Göteborg

De Hop-On Hop-Off bustour biedt een gemakkelijke manier om Göteborg te verkennen en de stad op je gemak te verkennen. Het combineert de structuur van een rondleiding, maar de vrijheid en flexibiliteit van zelfstandig reizen. Je hebt meer dan 24 uur onbeperkt toegang tot de bus. Je kunt dus stoppen waar je maar wilt langs de route. Geniet van het uitzicht terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis van de stad aan de hand van het commentaar aan boord.
Lees meer
Paleis Zisa
Palermo, Italië

Paleis Zisa

Castello della Zisa is een 12e-eeuws kasteel gebouwd voor koning Willem I van Sicilië. De naam is afgeleid van het Arabische woord “al-Aziz”, wat prachtig betekent. Het oorspronkelijke Normandische gebouw onderging in de loop der jaren enkele veranderingen, vooral met de versieringen die tijdens de barok zijn toegevoegd. De islamitische inspiratie voor de architectuur is duidelijk zichtbaar in de versieringen van de vestibule, waar Arabische gewelven en zuilen worden afgewisseld door barokke fresco's en marmeren decoraties. Tegenwoordig herbergt het kasteel een museum voor islamitische kunst.
Lees meer
H'ART Museum
Amsterdam, Nederland

H'ART Museum

Het H'ART Museum, gelegen aan de Amstel in Amsterdam, toont een breed scala aan wereldwijde kunst en verhalen. Unieke tentoonstellingen, variërend van wereldberoemde collecties tot innovatieve tentoonstellingen, zijn te zien op deze iconische locatie. Ooit verbonden aan het Hermitage Museum in Sint-Petersburg, is H'ART nu onafhankelijk. Het museum is gevestigd in het historische Amstelhof, een klassiek gebouw uit 1681, en biedt ook een scala aan activiteiten, waaronder concerten, educatieve programma's en een bruisend café, allemaal gevestigd in een uitnodigende binnentuin.
Lees meer