Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Jerez

Jerez

Omgeven door weelderige wijngaarden is Jerez de la Frontera een betoverende stad die bekend staat als de geboorteplaats van sherry wijn. Dompel jezelf onder in het rijke culturele erfgoed als bakermat van de flamenco, de thuisbasis van de betoverende “dansende” Andalusische paarden en de spannende hoofdstad van de motorraces. Dwaal door het charmante historische centrum, met zijn smalle straatjes, prachtige pleinen en het iconische Alcazar. Ontdek de allure van de stad in unieke musea, de sfeervolle zigeunerwijk en opmerkelijke architectonische wonderen die verhalen vertellen over het roemruchte verleden.
Lees meer
Marseille

Marseille

Marseille is het onontdekte juweel in de kroon van de Franse Middellandse Zeekust. De rotsachtige heuvels van de Provence kijken uit op de oude haven en de duizenden boten die zijn aangemeerd in het helderblauwe water. Talloze kunstenaars hebben zich laten verleiden door het zonnige klimaat en de drukte van de stad. De tweede stad van Frankrijk heeft alles wat je maar kunt wensen: prachtige stranden, oude gebouwen, bloeiende kunsten en een bruisend nachtleven. Welkom op een plek die enorm trots is op zijn unieke culturele erfgoed, dat door de jonge bevolking “Planeet Mars” wordt genoemd.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
Cosquer Méditerranée
Marseille, Frankrijk

Cosquer Méditerranée

Dit indrukwekkende gebouw, bekend als de Villa Méditerranée, werd ontworpen in 2013. Het heeft een strakke moderne architectuur en een indrukwekkend uitkragend gedeelte dat uitkijkt over een kunstmatig zwembad. Binnen kun je genieten van tentoonstellingen over zowel het zeeleven als de lokale geschiedenis. In juni 2022 werd een nieuwe tentoonstelling aan de bezoekers gepresenteerd: een replica van de beroemde Cosquer Cave, in een sfeer die lijkt op die van het origineel, die sinds de jaren 90 onder water staat. Je kunt de replica van 1.750 vierkante meter verkennen aan boord van een comfortabel verkenningsvoertuig en meer te weten komen over de Homo sapiens die 30.000 jaar geleden in de grot leefden. Bekijk de gravures, schilderijen, speleothems, handafdrukken en geologische kenmerken die zijn gereproduceerd voor openbare bezichtiging op de meest realistische en wetenschappelijk rigoureuze manier.
Lees meer
Museum van Nieuw-Zeeland – Te Papa Tongarewa
Wellington, Nieuw-Zeeland

Museum van Nieuw-Zeeland – Te Papa Tongarewa

Het nationale museum van Nieuw-Zeeland beschikt over vijf verdiepingen met interactieve tentoonstellingen en biedt inzicht in alles, van de natuurgeschiedenis tot de Maori-cultuur en Europese immigratie. Mis de 'bush city' niet, het stedelijke regenwoud van het museum vol inheemse planten en dieren in het wild. Het museum wordt erkend als een wereldleider op het gebied van interactieve en innovatieve museumervaringen.
Bookable
Lees meer
Nationaal Museum voor Antropologie
Mexico-Stad, Mexico

Nationaal Museum voor Antropologie

Het Nationaal Antropologiemuseum bestaat uit permanente en tijdelijke tentoonstellingen van Mexicaanse kunst, leven en cultuur. Beschrijvingsteksten en audiogidsen zijn zowel in het Spaans als in het Engels beschikbaar, zodat internationale reizigers gemakkelijk meer te weten kunnen komen over de pre-Spaanse en hedendaagse geschiedenis. Plan minstens twee uur om de themazalen van dit museum te verkennen. Er zijn echter genoeg exposities om dagenlang voor terug te blijven komen.
Bookable
Lees meer