Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Alghero

Alghero

De smalle, geplaveide straatjes van de middeleeuwse citadel van Alghero, vol boetieks, barren en restaurants, lopen richting de haven en de uitgestrekte baai. Het is gebouwd in boterachtige zandsteen die in de ondergaande zon een zachte abrikozentint gloeit en is de meest pittoreske oude binnenstad van Sardinië. Palazzo's en straatnaamborden in Spaanse stijl in het Italiaans en Catalaans weerspiegelen het trotse erfgoed: 300 jaar Aragon-heerschappij. Omzoomd door dennenbossen, kronkelen lange zandstranden, hotels en barren naar groene landtongen. Het is een idyllische omgeving.
Lees meer
Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Koffiecultuur
Portland

Koffiecultuur

De stad, ook wel "thuisbasis van de Amerikaanse koffiecultuur" genoemd, weet wat er nodig is om een geweldig brouwsel te maken. In een onderzoek uit 2016 onder 100 Amerikaanse steden kwam Portland als overwinnaar uit de bus met het grootste aantal koffiebranders per hoofd van de bevolking en het hoogste aantal cafés. Met zoveel plaatsen om te genieten van een goede kop koffie, zou je denken dat er weinig ruimte over is voor ontdekking. Maar niets is minder waar. Portland blijft onverwachte toevoegingen aan zijn koffiescène introduceren: zie Oracle Coffee, gerund door "veganistische straight-edge anarchist" Andy Hurley (de drummer van Fall Out Boy), of één van de eerste brouwer-branderijcombinaties in het land, genaamd Modern Times. De keuze hier is echt eindeloos, maar als je wilt zien waar het allemaal begon, probeer dan de oorspronkelijke locatie van Stumptown Coffee Roasters (nu een keten met verkooppunten van New York tot LA) op 4525 SE Division Street. Er wordt beweerd dat de roem van Portland als koffiestad voor het eerst voortkwam uit deze zeer kleine ruimte.
Lees meer
Piazza della Vittoria
Genua, Italië

Piazza della Vittoria

Victory Square, of Piazza della Vittoria, is een belangrijke plek in Genua. Niet alleen omdat het één van de grootste pleinen is, maar ook één van de belangrijkste. De indrukwekkende overwinningsboog, ook wel het Oorlogsmonument van de Gesneuvelden genoemd, domineert het plein. Deze boog is een eerbetoon aan de Genuese soldaten die tijdens de Eerste Wereldoorlog zijn omgekomen. Daarnaast beschikt het plein over grasvelden die zijn versierd met gravures van de symbolen van de schepen van Columbus.
Lees meer
Soho
Londen, Verenigd Koninkrijk

Soho

Soho is een absolute aanrader, omdat het zo veelzijdig is. De straten Dean, Frith, Beak en Old Compton zijn de hele dag door levendig en de Ronnie Scott's Jazz Club is hier te vinden. Shaftesbury Avenue trekt theaterbezoekers aan. De straten Carnaby, Oxford en Regent en het iconische warenhuis Liberty zijn er voor al jouw winkelbehoeften. Muziekwinkels, kleine cafés en leuke bakkerijen zijn op elke hoek! De energieke straten van Soho zijn de populairste bestemming voor het nachtleven. De buurt heeft nog steeds een ietwat gewaagde sfeer met bars, cafés en restaurants die zich richten op hippe groepen internationale creatievelingen. Soho staat ook bekend als het centrum van de LGBTQA+-gemeenschap, dus mis alle plekken voor homo- en lesbische feestjes in de omgeving niet.
Bookable
Lees meer