Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Leicester Square
Londen, Verenigd Koninkrijk

Leicester Square

Leicester Square is een voetgangersgebied omringd door een aantal nationaal belangrijke bioscopen met enkele van de grootste schermen van de stad, evenals een verscheidenheid aan restaurants. Het Odeon Leicester Square, Empire en Leicester Square worden vaak gebruikt voor filmpremières, dus waarom zou je niet een beetje Hollywood-sterren spotten terwijl je in Londen bent. De weelderige tuin in het midden van het plein is de perfecte plek om in de zomer af te koelen of om je voeten te laten rusten. Cinefielen moeten zeker eens naar het programma van de Prince Charles Cinema kijken. In deze onafhankelijke bioscoop worden cultfilms en filmmarathons vertoond.
Lees meer
Auckland

Auckland

De majestueuze “City of Sails” is omgeven door water, wat de sprankelende aantrekkingskracht bepaalt. De prachtige haven doet denken aan andere beroemde steden aan het water, maar heeft zijn eigen unieke charme. Auckland heeft een rijke maritieme geschiedenis die bepalend is voor haar identiteit als zeevarende stad. Auckland is geografisch gezien relatief klein, waardoor het een plezier is om te voet te verkennen. Met zijn dynamische bevolking heeft de stad een meer kosmopolitische, verfijnde uitstraling en een gemoedelijke, vriendelijke sfeer.
Lees meer
Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Koninklijk Paleis van Madrid
Madrid, Spanje

Koninklijk Paleis van Madrid

Het Palacio Real de Madrid, de officiële residentie van de Spaanse koninklijke familie in de stad, is het grootste koninklijke paleis van Europa, met een oppervlakte van maar liefst 135.000 vierkante meter en maar liefst 3.418 kamers. Dit architecturale wonder is niet alleen visueel verbluffend, maar beschikt ook over spectaculaire buitentuinen en prachtige fresco's, meubels en schilderijen binnen de muren. Oorspronkelijk gebouwd in 1764 ter vervanging van het Alcázar-kasteel, dat drie decennia eerder door brand was verwoest, is dit prachtige gebouw een niet te missen attractie voor bezoekers van Madrid. Bijna het hele paleis is open voor het publiek, inclusief het arsenaal en de apotheek.
Bookable
Lees meer
Shakespeare’s Globe Theatre
Londen, Verenigd Koninkrijk

Shakespeare’s Globe Theatre

Shakespeare's Globe Theatre is een reconstructie van het originele openluchttheater waar toneelschrijver William Shakespeare voor het eerst veel van zijn beroemde toneelstukken opvoerde, zoals Romeo en Julia, Hamlet en Midsummer Night’s Dream. Aan de oevers van de Theems, op slechts een paar honderd meter afstand van de oorspronkelijke locatie, organiseert The Globe klassieke en moderne interpretaties van Shakespeare's werken en van gloednieuwe toneelstukken. Er is ook een tentoonstelling met audiogidsen beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Japans, evenals rondleidingen door experts.
Lees meer
Soho
Londen, Verenigd Koninkrijk

Soho

Soho is een absolute aanrader, omdat het zo veelzijdig is. De straten Dean, Frith, Beak en Old Compton zijn de hele dag door levendig en de Ronnie Scott's Jazz Club is hier te vinden. Shaftesbury Avenue trekt theaterbezoekers aan. De straten Carnaby, Oxford en Regent en het iconische warenhuis Liberty zijn er voor al jouw winkelbehoeften. Muziekwinkels, kleine cafés en leuke bakkerijen zijn op elke hoek! De energieke straten van Soho zijn de populairste bestemming voor het nachtleven. De buurt heeft nog steeds een ietwat gewaagde sfeer met bars, cafés en restaurants die zich richten op hippe groepen internationale creatievelingen. Soho staat ook bekend als het centrum van de LGBTQA+-gemeenschap, dus mis alle plekken voor homo- en lesbische feestjes in de omgeving niet.
Bookable
Lees meer