Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Maui, Hawaii

Maui, Hawaii

Maui, het op één na grootste eiland van de Hawaïaanse archipel, was ooit een mysterieus stammeneiland en heeft zichzelf omgetoverd tot een immens populaire toeristenbestemming waar iedereen iets naar zijn smaak kan vinden. Van wandelen over de machtige Haleakala tot rijden over de adembenemende Hana Highway tot gewoon nippend aan een cocktail op één van de ongerepte stranden van Kaanapali of Wailea, Maui zal je zeker verwennen met onvergetelijke natuurlijke schoonheid. Wat je voorkeur ook is, Maui biedt een opmerkelijke ervaring die je blijvende herinneringen zal bezorgen.
Lees meer
Thessaloniki

Thessaloniki

Byzantijnse kerken, afbrokkelende ruïnes, moderne architectuur, een bruisend nachtleven en de prachtige zee, dat is de essentie van Thessaloniki. Thessaloniki, de tweede grootste stad van Griekenland, combineert meer dan 2.300 jaar geschiedenis met een jonge studentenpopulatie. De stad is een perfecte bestemming voor stadsverkenners en een toegangspoort tot de prefectuur Chalkidiki in het zuidoosten, met de karakteristieke vorm van de drie 'poten', Kassandra, Sithonia en Athos, een favoriete vakantiebestemming voor de lokale bevolking. Ongerepte stranden en charmante dorpjes in overvloed.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Poznan

Poznan

Have you ever had occasion to fall in love with a city? If not, Poznan will take your heart with its unique treasures, which stand dreamily watching their own reflections in the fast flowing Warta River. Here, history and tradition interweave with modernity offering you everything from bustling tourist attractions to idyllic hideaways. The city is perfect for romantic getaways. Even if you walk the cobbled streets alone, you will be swept away by the magic that has given Poznan a reputation for being Poland’s most popular small-big city.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Hoog-Corsica

Hoog-Corsica

Het kleine eiland Corsica in de Middellandse Zee omvat een verbijsterende diversiteit aan landschappen, ervaringen en delicatessen. Hoewel de zuidelijke tegenhanger vaak in de schijnwerpers staat, ontbreekt de regio Hoog-Corsica niets op het gebied van entertainment, karakter en natuurlijke schoonheid. En slimme reizigers doen er goed aan om de onmiskenbare aantrekkingskracht van het eiland niet te negeren, van de top van de Monte Cinto tot de vele pittoreske kust- en heuveldorpen van het eiland.
Lees meer
Hierapolis & Pamukkale
Antalya, Turkije

Hierapolis & Pamukkale

Bovenop de spierwitte kliffen van Pamukkale ligt Hierapolis, een oude stad die net zo rijk is aan geschiedenis als aan thermale bronnen. Het was ooit een Frygisch cultcentrum en later een bloeiende Griekse stad. Hierapolis beschikt over een goed bewaard gebleven amfitheater, een reeks sfeervolle ruïnes en het beroemde Heilige Zwembad, een thermisch verwarmd genot waar je jezelf kunt onderdompelen tussen verzonken Romeinse zuilen, verspreid door een oude aardbeving. Op een steenworp afstand stelen de terrassen van Pamukkale de show. Deze glimmend witte formaties, gemaakt van travertijn, een sedimentair gesteente dat is afgezet door het mineraalrijke warme water, geven de stad zijn naam, wat 'Katoenen Kasteel' betekent. Met temperaturen variërend van 35°C tot een stomende 100°C creëren deze warmwaterbronnen al eeuwenlang een groeiend landschap van terrassen, waarbij calciumcarbonaat uit het water kristalliseert tot de zachte gel van travertijn. Hierapolis en Pamukkale, bekroond als UNESCO-werelderfgoed, bieden een unieke mix van culturele geschiedenis en natuurwonderen die je niet mag missen.
Bookable
Lees meer
Atatürk Museum
Thessaloniki, Griekenland

Atatürk Museum

Het Atatürk Museum is de geboorteplaats van de grondlegger van het moderne Turkije, Mustafa Kemal Atatürk, “Vader van de Turken”, die hier in 1881 werd geboren. Het is een huis van drie verdiepingen met een binnenplaats, compleet met originele meubels. Alle ontbrekende voorwerpen werden vervangen door voorwerpen uit het mausoleum van Kemal en van het Topkapipaleis in Istanbul. Uiteraard is het museum erg populair bij bezoekers uit Turkije. In Ankara is een replica van het huis gebouwd.
Lees meer
Noesis – Wetenschapscentrum & Technologiemuseum
Thessaloniki, Griekenland

Noesis – Wetenschapscentrum & Technologiemuseum

De Noesis is een culturele en educatieve stichting zonder winstoogmerk die technologische cultuur promoot bij kinderen en volwassenen. Het centrum is verdeeld in secties: de hoofdtentoonstelling, het planetarium en de simulator. Noesis richt zich op een divers publiek. Sommigen zullen enthousiast zijn over de tentoonstelling over klassieke auto's. Interactieve wetenschappelijke exposities zijn een must. De oude Griekse wetenschapshal presenteert een geschiedenis van uitvindingen. Bezoekers merken op dat sommige video-exposities misschien iets te spannend zijn voor kinderen jonger dan 5 jaar.
Lees meer
Excalibur klimtoren bij Klimcentrum Bjoeks
Groningen, Nederland

Excalibur klimtoren bij Klimcentrum Bjoeks

Excalibur in Klimcentrum Bjoeks, 's werelds hoogste vrijstaande klimtoren, biedt een unieke beklimming voor ervaren klimmers. Met een hoogte van 37 meter en een uitsteeklengte van 11 meter bootst hij echte topomstandigheden na. Klimmers kunnen met elkaar in contact komen via een WhatsApp-groep voor partners en ter plaatse alle benodigde apparatuur huren. Voor de avonturiers is er zelfs een optie om bovenop Excalibur te overnachten. Je kunt bij Bjoeks ook boulderen in de buitenlucht, een bijzondere ervaring waarvoor technische vaardigheden vereist zijn. Indoor klimmen en essentiële voorzieningen zoals douches en een keuken maken jouw verblijf extra comfortabel.
Lees meer
Swap Shop & Thunderbird Drive-In Theater
Fort Lauderdale, Florida

Swap Shop & Thunderbird Drive-In Theater

De Swap Shop is uitgegroeid tot één van de populairste attracties in de omgeving en biedt zowel binnen- als buitenentertainment op meer dan 32 hectare. Je kunt een retro-ervaring beleven in één van's werelds grootste drive-in-bioscopen en jezelf opfrissen met boerenproducten in de grote food court. Bovendien kun je tussen de films door een koopje doen op de rommelmarkt, de grootste dagelijkse rommelmarkt ter wereld, met meer dan 2.000 kraampjes, of langskomen in de speelhal.
Lees meer