Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Dallas, Texas

Dallas, Texas

Als grootstedelijke stad van verbazingwekkende proporties is Dallas de belangrijkste bestemming voor reizen en opwinding in Texas. Door degenen met een innovatieve geest aan te trekken, bezit Dallas een griezelig vermogen om zuidelijke charme te combineren met commerciële finesse. De inwoners hebben de stad op passende wijze "Big D" gedoopt, want net als de staat waarin het zich bevindt, heeft Dallas een grote stijl, van de eindeloze uitgaans- en eetgelegenheden in het centrum tot sportattracties verspreid over vijf professionele teams.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Las Vegas, Nevada

Las Vegas, Nevada

Las Vegas is een schitterende zee van neonlichten die bezoekers lokt met luxe hotels, ongelooflijke shows, voortreffelijke restaurants, wereldklasse gokken en decadentie op grandioze schaal. Het is het oude Rome, het romantische Parijs, het exotische Egypte, het opwindende New York City en de grachten van Venetië, allemaal samengebracht in één vakantiebestemming. Miljoenen mensen vervullen hun droom om elk jaar Las Vegas te bezoeken, aangetrokken door de welverdiende reputatie van de stad als entertainmenthoofdstad van de wereld.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Rots van Aphrodite
Cyprus, Cyprus

Rots van Aphrodite

De rots van Aphrodite is een fascinerende geologische formatie gelegen langs de prachtige kustlijn van Zuidwest-Cyprus, tussen Paphos en Limassol. Deze zeestapel is niet alleen beroemd om zijn natuurlijke schoonheid, maar heeft ook een grote mythologische betekenis als de vermeende geboorteplaats van Aphrodite, de Griekse godin van liefde en schoonheid. Volgens de legende kwam Aphrodite uit het zeeschuim tevoorschijn en werd op een schelp naar dit strand begeleid. Het gebied wordt ook geassocieerd met de Byzantijnse held Digenis Akritas, die de gigantische rotsen naar verluidt de zee in heeft geslingerd om Cyprus te beschermen tegen Saraceense Arabische indringers. Deze act gaf de site de naam Petra tou Romiou, wat “rots van de Griek” betekent. Bezoekers van de rots van Aphrodite zwemmen vaak rond de rots, omdat ze geloven dat drie keer zoiets zegeningen kan opleveren, zoals eeuwige jeugd, schoonheid, geluk, vruchtbaarheid en ware liefde.
Lees meer
Güzelyurt (Morphou)
Cyprus, Cyprus

Güzelyurt (Morphou)

Welkom in Güzelyurt, een charmant stadje in Noord-Cyprus, gelegen in het centrum van de citrusregio van het eiland. De naam vertaalt zich naar “Prachtige plek” en Güzelyurt doet zijn reputatie eer aan met prachtige, rijke en vruchtbare landschappen. Deze stad ligt dicht bij de uitlopers van het Troödosgebergte en is een rijk agrarisch centrum, waar een verscheidenheid aan groenten en fruit wordt geproduceerd, waardoor het de bijnaam “Fruitmand” van Cyprus heeft gekregen. Hoewel Güzelyurt qua architectuur of cultuur misschien niet zo divers is als andere steden in Noord-Cyprus, heeft het diepe historische wortels en verborgen charmes die erop wachten om ontdekt te worden. Zorg ervoor dat je tijdens jouw bezoek het archeologie- en natuurmuseum van Morphou en de kerk van St. Mamas bezoekt, een kerk uit het einde van de 18e eeuw die gotische en Byzantijnse bouwstijlen combineert, met een prachtige glazen kroonluchter. Je kunt jezelf ook onderdompelen in het lokale leven door op zaterdag een bezoek te brengen aan de bruisende markt, waar je verse lokale producten kunt vinden. Geniet van een mooie rit langs de kust, stop bij kraampjes langs de weg voor vers geperst sap, en als je zin hebt in avontuur, sluit je dan aan bij de windsurfers die het hele jaar door naar de winderige kusten van Güzelyurt trekken om op de golven te rijden.
Lees meer