Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Innsbruck

Innsbruck

Het is een goed bewaard gebleven middeleeuwse oude stad met zuilengangen en het wereldberoemde Gouden Dak. Direct ernaast ligt een felgekleurd, sprankelend keizerlijk paleis, de Hofburg, barok en monumentaal. Op een steenworp afstand ligt de Hofkirche, een hofkerk met grote bronzen beelden, de Schwarze Mander, die waakt over het (lege) graf van keizer Maximiliaan I., een werkelijk adembenemend gezicht en uniek in Europa. Hoog boven deze prachtige architectuur torent de Nordkette uit, een prachtige bergketen tussen 2300 en 2500 m.
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Rome

Rome

Rome trekt al meer dan 2000 jaar bezoekers. Het is één van de mooiste en meest romantische steden ter wereld, met een aantrekkelijke mix van grandioze bezienswaardigheden, zoals het Colosseum, het Romeinse Pantheon en het Forum. Te midden van de indrukwekkende ruïnes en charmante pleinen kun je genieten van smeuïg ijs, schuimige cappuccino's, verrukkelijke pasta en pizza en voortreffelijke wijnen, die allemaal bijdragen aan de aantrekkingskracht die jaarlijks meer dan 10 miljoen toeristen trekt die op zoek zijn naar de Italiaanse “Dolce Vita”.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Larnaca zoutmeer
Cyprus, Cyprus

Larnaca zoutmeer

Ontdek de adembenemende schoonheid van het zoutmeer van Larnaca, een complex netwerk van vier zoutmeren net ten westen van de stad Larnaca. Het is het op één na grootste zoutmeer van Cyprus en beslaat een totale oppervlakte van 2,2 vierkante kilometer en wordt beschouwd als een belangrijk wetland met de status van een speciaal beschermd gebied. Tijdens de wintermaanden vult het meer zich met water, waardoor het tijdelijk plek biedt aan talrijke trekvogelsoorten, waaronder duizenden felroze flamingo's. Deze elegante vogels zijn te zien terwijl ze zich voeden met de pekelgarnaal Artemia Salina, een cruciaal onderdeel van de voedselketen van het meer. Als de zomer aanbreekt, verdampt het water, waardoor een zoutkorst en een opvallend landschap achterblijven. In het verleden was zout uit het zoutmeer van Larnaca één van de belangrijkste exportproducten van Cyprus. Een 4 km lang natuurpad kronkelt door het gebied en biedt de mogelijkheid om de omgeving van het meer te verkennen en de diverse flora en fauna te observeren. Het zoutmeer van Larnaca is niet alleen een prachtige natuurlijke attractie, maar ook een site met een rijke geschiedenis die teruggaat tot de late bronstijd.
Lees meer
Wildwaterraften
Queenstown, Nieuw-Zeeland

Wildwaterraften

De rivieren Shotover en Kawarau zijn uitstekende locaties voor opwindend wildwaterraften, met spannende stroomversnellingen en een meeslepende, wilde achtergrond. Trek je veiligheidsuitrusting aan en navigeer door de turbulente stroomversnellingen van klasse I en II van de Shotover rivier. Onder begeleiding van een expert neem je het op tegen de wervelende stromingen en kronkelige bochten van de rivier, terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht op het adembenemende landschap van Nieuw-Zeeland. Sluit je avontuur af met een verfrissende duik of een bloedstollende rotssprong.
Bookable
Lees meer
Oleastro Olive Park
Cyprus, Cyprus

Oleastro Olive Park

Oleastro Olive Park ligt in het schilderachtige dorpje Anogyra en biedt bezoekers een interactieve en leerzame ervaring van het Cypriotische plattelandsleven en het tijdloze belang van olijven. In het park leer je over traditionele olijvenextractiemethoden, de talloze voordelen van olijven en hun centrale rol in Cypriotische huishoudens. Oleastro Olive Park beschikt over een ultramoderne ecologische olijfmolen, museum, restaurant en winkel gespecialiseerd in olijfproducten. Het park, opgericht door Andreas en Lina Ellinas, viert de rijke geschiedenis van de olijfboom in het mediterrane dieet en het authentieke platteland van Cyprus. Mis dit prachtige juweeltje niet, waar je jezelf kunt onderdompelen in de lokale cultuur en de voortreffelijke olijfproducten kunt proeven.
Lees meer