Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica

Zuid-Corsica (of Corse-du-Sud), de geboorteplaats van Napoléon Bonaparte en de thuisbasis van een aantal indrukwekkende natuurlijke landschappen, is aantrekkelijk door de buitenactiviteiten, overblijfselen van prehistorische nederzettingen en verbluffend gevarieerde landschappen. Van de indrukwekkende witte kliffen van Bonifacio tot de grillige rotsformaties van Piana tot de onbewoonde Lavezzi-eilanden en witte zandstranden, Zuid-Corsica heeft genoeg om tot de verbeelding te spreken.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Christchurch

Christchurch

Christchurch, de grootste stad op het Zuidereiland, ligt in de regio Canterbury. Het is een compacte stad, gemakkelijk genoeg om te voet of op de fiets te verkennen, met adembenemende natuur op slechts een steenworp afstand. Na de aardbevingen van 2010-2011 is Christchurch weer stralender en levendiger dan ooit geworden. Het is een stad waar creativiteit en innovatie de vrije loop laten en waar de horeca en kunstscene bruist van energie. Het is echt een unieke bestemming die absoluut floreert.
Lees meer
Toronto

Toronto

Toronto is een stedelijk mozaïek van culturen en etniciteiten en wordt beschouwd als één van de meest multiculturele steden ter wereld. Het is de meest dichtbevolkte stad van Canada, een kosmopolitisch financieel, commercieel en cultureel centrum. Het combineert zijn multiculturele erfgoed, ongeveer 80 etnische groepen die meer dan 100 talen spreken, met urban chic. Met het hele jaar door veel te bieden op het gebied van cultuur en entertainment, is Toronto de perfecte reisbestemming voor zowel gezinnen als individuele reizigers.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Queenstown

Queenstown

Queenstown, de zelfbenoemde 'wereldhoofdstad van de avonturiers', heeft deze titel zonder twijfel verdiend. De geboorteplaats van bungeejumpen en de thuisbasis van allerlei adrenalineverhogende activiteiten, van rodelen en jetboot varen tot canyon swinging, trekt elk jaar duizenden avonturiers aan. Gelegen aan de rand van het gigantische Wakatipu-meer, in de regio Otago, transformeert dit intieme stadje zichzelf in de winter in een bruisend skigebied, dankzij de twee aantrekkelijke skivelden die geschikt zijn voor sportliefhebbers van alle niveaus.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Old Town
San Diego, California

Old Town

Geniet van de geschiedenis in “de geboorteplaats van Californië”. Ga zitten voor een authentieke Mexicaanse maaltijd in een oud restaurant in Californische stijl en ga terug in de tijd en herdenk het erfgoed van San Diego op één van de vele historische plekken. Old Town San Diego werd opgericht in 1769. Het was California's eerste permanente Europese nederzetting aan de westkust. Tegenwoordig is dit gebied gevuld met kleurrijke winkels, live mariachi artiesten en veel plekken die vertellen over het verleden van Californië.
Bookable
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Little Italy
San Diego, California

Little Italy

Little Italy in San Diego staat al sinds de jaren twintig symbool voor de Italiaanse cultuur in de VS en San Diego, met Italiaanse families die zich vestigden in het gebied. Tegenwoordig is het een centrum van activiteit, boordevol levendige restaurants, ambachtelijke brouwerijen, stedelijke wijnhuizen en kunstgalerieën, waardoor het de ultieme bestemming is voor liefhebbers van de Italiaanse keuken. Bezoekers kunnen genieten van de wekelijkse Little Italy Mercato, waar elke zaterdag verschillende plekken zijn afgezet om verse producten en gastronomische gerechten aan te bieden. Daarnaast wordt elk jaar in oktober het Italiaans-Amerikaanse erfgoed van San Diego geëerd met het bruisende “Little Italy Festa!” festival.
Bookable
Lees meer
Stichting César Manrique – Vulkaanhuis in Tahíche
Lanzarote, Spanje

Stichting César Manrique – Vulkaanhuis in Tahíche

Kunst en natuur zijn met elkaar verweven in de spectaculaire setting van het vulkaanhuis, beheerd door de Fundación César Manrique. Dit voormalige huis van de beroemde kunstenaar César Manrique, gebouwd in een oude lavastroom, biedt een uniek inzicht in zijn leven en creatieve visie. De bovenste verdieping van dit gebouw van 3.000 vierkante meter toont traditionele architectuur van Lanzarote, terwijl de onderste verdieping ingenieus is gebouwd rond vijf natuurlijke vulkanische bubbels die met elkaar verbonden zijn door tunnels. Bewonder het zwembad, de balzaal en de barbecueplaats, allemaal omgeven door een overvloed aan planten en opvallend basalt. De stichting herbergt een scala aan Spaanse schilderijen en tentoonstellingsstukken, naast fascinerende foto's, tijdschriftartikelen en audiofragmenten die licht werpen op het leven en de artistieke filosofie van Manrique. Geniet van de ontzagwekkende mix van natuur en creativiteit en laat je inspireren door de harmonie die is bereikt in dit opmerkelijke vulkanische verblijf.
Lees meer
Ontario Science Centre
Toronto, Canada

Ontario Science Centre

Een interactieve ervaring waar elke leeftijdsgroep iets van kan leren. Het Ontario Science Centre staat vol met fascinerende tentoonstellingen en houdt dagelijks wetenschappelijke shows. Voor de allerkleinsten is er KidSpark, waar kinderen kunnen spelen, ontdekken en bezig zijn met wetenschappen. Mis het IMAX-theater niet, waar films worden vertoond over onze planeet, de zee en de natuur, of de aangrenzende Space Hall waarin het planetarium van Toronto is gevestigd.
Lees meer