Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Samos

Samos

Samos, de mythische geboorteplaats van de godin Hera, is het groenste eiland van de Egeïsche eilanden en verdient zeker zijn goddelijke reputatie. Zowel natuurliefhebbers als zonaanbidders worden aangetrokken door de kiezelstranden, groene landschappen en indrukwekkende rotswanden. Het eiland staat ook bekend om zijn wijngaarden en herbergt de indrukwekkende ruïnes van de Tempel van Hera, evenals de opmerkelijke tunnel van Eupalinos, een staaltje eeuwenoude techniek die ooit de bevolking van Pythagoreio van schoon drinkwater voorzag.
Lees meer
Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Corinna Wilderness Experience
Tasmanië, Australië

Corinna Wilderness Experience

Corinna is een wilderniservaring die een zeldzame kans biedt om de afgelegen westkust van Tasmanië te ontdekken. Deze voormalige goudmijnstad is de zuidelijke toegangspoort tot het wereldwijd belangrijke Tarkine-woud. Corinna is onlangs omgetoverd tot een toeristische ervaring en biedt bezoekers toegang tot rijke pionierskunst en natuurgeschiedenis. Corinna ligt in ongerept regenwoud en biedt accommodatie in hutjes, een statig pension en het Tarkine Hotel and Tannin Restaurant, waar regionale producten ter plaatse worden geserveerd.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Bodrum

Bodrum

Bodrum, met zijn pittoreske halve maan en witgekalkte huizen, is het hele jaar door een reisparadijs. Deze havenstad, gelegen aan de westkust van Turkije, heeft zijn reputatie als 'de Saint-Tropez van Turkije' verdiend en doet dat met flair eer aan. Maar er is meer in Bodrum dan alleen zon, zand en zee. Tegenwoordig is het een belangrijk centrum voor handel, kunst en entertainment. Dit juweeltje aan de kust verweeft moeiteloos het traditionele en het moderne, en creëert een harmonie die typisch Bodrum is.
Lees meer
Voedselwagenpods
Portland

Voedselwagenpods

Portland dankt zijn door CNN gegeven titel van "thuisbasis van 's werelds beste streetfood" aan een uniek fenomeen: de zogenaamde "food cart pods". Dit zijn clusters van foodtrucks en kraampjes die een semi-permanente locatie hebben en vaak hebben een gedeelde eethoek met tafels en stoelen. Met honderden voedselkarren (en er komen er nog steeds bij) is de verscheidenheid aan keukens echt indrukwekkend, met kleine keukens die alles bereiden, van klassieke Americana-burgers tot pannenkoeken met buikspek (Pancake Underground @ Cartlandia) en taco's in Koreaanse stijl (Koi Fusion @ Prost Marketplace). De pods voor voedselkarren in de binnenstad zijn onder andere op Fifth en Third Avenue, plus die op de campus van de Portland State University. Er zijn ook Cartopia en Cartlandia in Zuidoost, Prost Marketplace en Killingsworth Station in het noorden, plus nog een flink aantal andere.
Bookable
Lees meer
Bekijk het noorderlicht van IJsland
Reykjavík, IJsland

Bekijk het noorderlicht van IJsland

Kijken naar het noorderlicht of aurora borealis dat door de lucht danst, staat ongetwijfeld op de bucketlist van de meeste reizigers die IJsland bezoeken. Hoewel er geen garantie is dat je ze tijdens jouw bezoek zult zien, is er met geluk en wat planning een grote kans om dit spectaculaire spektakel te zien. Van eind augustus tot mei kun je het noorderlicht aan de IJslandse hemel zien, maar het hoogseizoen om dit prachtige natuurverschijnsel te aanschouwen is tussen oktober en april.
Bookable
Lees meer
The Tall Ship Glenlee
Glasgow, Verenigd Koninkrijk

The Tall Ship Glenlee

Een bezoek aan SV Glenlee is een inkijkje in de nautische geschiedenis van Glasgow. Dit voormalige vrachtzeilschip is liefdevol gerestaureerd en omgetoverd tot één van de belangrijkste attracties van Glasgow. Klim aan boord en dwaal van de kapiteinskamer naar de machinekamer, terwijl je de maritieme sfeer opsnuift. Heb je kleine avonturiers mee? Ze zullen zich goed vermaken in de speciale speelruimte van het schip. Audiogidsen staan tot jouw beschikking voor een nog verrijkender bezoek. Het is niet zomaar een schip; het is een kijkje in de nautische geschiedenis van Glasgow.
Lees meer
Kerk van Sint Lazarus
Cyprus, Cyprus

Kerk van Sint Lazarus

De Sint-Lazaruskerk in Larnaca is een betoverende orthodoxe kerk uit het einde van de 9e eeuw, doordrenkt van geschiedenis en met opmerkelijk Byzantijns vakmanschap. De kerk is vermoedelijk gebouwd boven het graf van Saint Lazarus en is versierd met ingewikkelde fresco's, glas-in-loodramen en prachtige stenen architectuur. Elk jaar, acht dagen voor Pasen, organiseert de kerk een religieuze processie door Larnaca. Op slechts acht minuten lopen vind je het Byzantijns Museum voor verdere historische verkenning. Dit architecturale juweeltje is een must voor liefhebbers van geschiedenis, architectuur en spiritualiteit.
Lees meer