Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Paphos

Paphos

Doordrenkt van Griekse mythologie en gekust door de charme van Aphrodite, biedt Paphos meer dan alleen helderblauw water en milde temperaturen. Hier komen geschiedenis en natuurschoon samen in een uniek Cypriotisch landschap. Paphos, gelegen in het Griekse zuiden, is een levend bewijs van de veelzijdige persoonlijkheid van het eiland: van de vele oude ruïnes tot de nabijheid van het ongerepte schiereiland Akamas, waar indrukwekkende baaien en kloven op je wachten. Ga op avontuur dat lonkt te midden van een complexe, maar betoverende achtergrond gevormd door de Griekse en Turkse invloeden van het eiland.
Lees meer
Amsterdam

Amsterdam

Met karakteristieke grachten (UNESCO-werelderfgoed) omringd door smalle, lage en scheve 17e-eeuwse huizen, is Amsterdam ongetwijfeld één van de meest charmante hoofdsteden van Europa. Het rijke culturele leven en een breed scala aan entertainment maken van Amsterdam een grote stad die de sfeer van een kleine stad heeft weten te behouden. Met meer dan 50 musea, waarvan er vele wereldberoemd zijn, is deze stad een ware traktatie voor kunstliefhebbers. Hoogtepunten zijn onder meer het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Zoo Park
Windhoek, Namibië

Zoo Park

Op een steenworp afstand van de Christuskirche in Windhoek ligt het levendigste stadspark van de stad, dat picknickers en mensen met lunchpauze uit de omliggende kantoren aantrekt. Hoewel er al tientallen jaren geen dieren meer in het park wonen, heeft het zijn oorspronkelijke naam behouden van toen het nog dienst deed als openbare dierentuin. Een olifantenzuil herinnert aan het verleden van de locatie, toen deze bijna 5 millennia geleden werd gebruikt als jachtgebied voor olifanten.
Lees meer
Sóller
Mallorca, Spanje

Sóller

De inwoners van dit idyllische dorp leefden eeuwenlang verborgen in een vallei achter een enorme rij bergen. Het was zo moeilijk om de bergketen te beklimmen dat mensen liever per boot naar Palma gingen. En als ze toch op een boot zaten, waarom gaan ze dan niet naar Frankrijk? Soller werd drietalig: Mallorcaans, Spaans en Frans. In 1911 werd een tunnel door de bergen gegraven zodat de inwoners van Soller eindelijk betere toegang hadden tot hun eigen eiland. Het charmante treintje van de stad rijdt nog steeds. De rit van Palma naar Sóller duurt ongeveer een uur en biedt een prachtig uitzicht op de bergen.
Lees meer
Castell d'Alaró
Mallorca, Spanje

Castell d'Alaró

Castell d'Alaro, gelegen op de rotsachtige rand van Mallorca, is één van de meest lonende beklimmingen van het eiland. Het wordt aanbevolen door liefhebbers van geschiedenis en natuur. Deze ruïnes, een afbrokkelend kasteel, verschillende stenen boogdeuren en muurresten zijn het enige wat over is gebleven van wat ooit het fort was van 9e-eeuwse christelijke krijgers. Minder avontuurlijke bezoekers kunnen naar boven rijden om te genieten van het adembenemende uitzicht over bijna het hele eiland. Mocht je er willen overnachten, fungeert Castell d'Alaró ook als gastenverblijf. Er is ook een kleine bar en restaurant waar je nieuwe energie kunt opdoen en kunt genieten van een maaltijd met een fantastisch uitzicht.
Lees meer
La Seu kathedraal
Mallorca, Spanje

La Seu kathedraal

Deze imposante 14e-eeuwse gotische kathedraal staat hoog bovenop de oude Romeinse en renaissancistische stadsmuren en kijkt uit over de haven en de oude binnenstad van Palma. Het werd gedurende honderden jaren gebouwd op de ruïnes van de moskee die er ooit stond. De beroemde Catalaanse architect Antoni Gaudí was betrokken bij het restauratieproject in het begin van de 20e eeuw, hoewel hij het project verliet vanwege een geschil met de aannemer. Dit prachtige architecturale wonder biedt adembenemende uitzichten in alle richtingen en is het perfecte startpunt voor een wandeltocht door de stad.
Lees meer