Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Neve Tzedek
Tel Aviv, Israël

Neve Tzedek

In de wijk Neve Tzedek woonden beroemde kunstenaars en schrijvers. Tegenwoordig heeft het gebied veel van zijn historische charme behouden en biedt het avant-gardistische designwinkels, modeboetieks en handwerkwinkels. Bekijk de wekelijkse boerenmarkt in een gerestaureerd treinstation, HaTachana. Stop voor een maaltijd in trendy Europese restaurants, drink een koud drankje in één van de stijlvolle bistro's en blijf tot laat in de jazzbars en cocktaillounges.
Lees meer
Raften op de King River
Tasmanië, Australië

Raften op de King River

Laat je meeslepen tijdens het King River Rafting avontuur aan de westkust van Tasmanië. Je reis begint aan boord van de 118 jaar oude West Coast Wilderness Railway, de enige stoomtrein in zijn soort in Australië. Met vlotten bovenop en spanten aan boord rijdt de trein door afgelegen regenwouden en ongelooflijke landschappen naar Dubbil Barril, waar je reis snel verandert. Hier ruil je comfort in voor moed en duik je in de stroomversnellingen van de machtige King River, die net zo snel stroomt als de adrenaline. Onderweg, als het water kalm is, vertelt je gids verhalen over de fascinerende geschiedenis van de regio.
Lees meer
Zoológico de São Paulo
São Paulo, Brazilië

Zoológico de São Paulo

De dierentuin van São Paulo, gelegen op een oppervlakte van 824.000 m², is de grootste dierentuin in Brazilië en wordt ook beschouwd als één van de tien beste ter wereld vanwege de diversiteit aan dieren die er te vinden zijn. Er leven meer dan 3.000 dieren, waarvan er vele met uitsterven worden bedreigd, zoals de gouden leeuw, tamarin en de reuzenmiereneters. De dierentuin heeft ook een bibliotheek, kinderdagverblijf, winkels, snackbars en restaurants.
Lees meer
Three Capes Track
Tasmanië, Australië

Three Capes Track

Er zijn nog maar weinig plekken op aarde die zo afgelegen, zo onaangetast en zo ver verwijderd van het gewone aanvoelen. Deze wandeling bovenop een klif bovenop de hoogste zeekliffen van Australië in het Tasman National Park op de Three Capes Track zal je zintuigen verfrissen. Three Capes is een wandeling zonder begeleiding, met drie hutten die maximaal comfort bieden met minimale impact op het milieu. Pelletverwarmers zorgen er ook voor dat wandelaars het hele jaar door comfortabel blijven.
Lees meer