Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Biarritz

Biarritz

Vroeger kwamen ze hier allemaal, van Coco Chanel en Ernst Hemingway tot Frank Sinatra en het koningshuis. Biarritz was vroeger het Monte Carlo van de Atlantische kust. Maar na verloop van tijd vervaagde de glamour. Dankzij windsurfen en andere watersporten is de charmante stad echter verjongd. Het is nu de perfecte bestemming voor een ontspannen weekendje weg, en je hoeft je niet te haasten: de stad is vrij klein en je kunt alles gemakkelijk zien, zelfs tijdens een kort bezoek.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Chicago, Illinois

Chicago, Illinois

Meer dan 42 kilometer aan het meer omlijsten de prachtige stedelijke skyline van Chicago. Hier in het hart van het Midwesten heeft de op twee na grootste stad van het land torenhoge wolkenkrabbers en kleurrijke wijken tegen een achtergrond van zandstranden en prachtige parken. Deze kosmopolitische speeltuin barst van de dingen om te doen. De bezienswaardigheden variëren van iconen uit Chicago, zoals de Cloud Gate van Millennium Park, de Buckingham Fountain in Grant Park en het reuzenrad van Navy Pier, tot fascinerende geschiedenis- en architectuurreizen.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Plateau de l'Atalaye
Biarritz, Frankrijk

Plateau de l'Atalaye

Het uitzicht op de golven van de Atlantische Oceaan die over de kliffen beneden beuken, is dramatisch. Hier zouden de walvisspotters op de uitkijk hebben gestaan, bij een klein gebouw genaamd cloche d'Alarme. Een beeld van de Maagd Maria, opgericht in 1865, staat op één van de kliffen die via een brug te bereiken is. Vlakbij ligt ook het schilderachtige Place Sainte-Eugénie en de oude vissershaven Port des Pêcheurs. Maak een ontspannen wandeling en vergeet niet langs het park Esplanade de la Vierge of het lokale aquarium in de buurt te gaan.
Lees meer
Monumentale begraafplaats van Staglieno
Genua, Italië

Monumentale begraafplaats van Staglieno

De monumentale begraafplaats van Staglieno is een historisch testament en bevat de overblijfselen van vooraanstaande burgers zoals De Andre' en Govi, evenals het graf van Lady Constance Wilde, de echtgenote van de Ierse toneelschrijver Oscar Wilde. De elegante galeries en kapellen tonen honderden beelden, waardoor het een boeiend openluchtmuseum is. De stijlen die beeldhouwers gebruiken variëren van realisme, neogotiek en neorenaissance tot art nouveau en symboliek.
Lees meer