Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Mexico-Stad

Mexico-Stad

Hoewel Mexico populair is bij reizigers vanwege de eindeloze kusten, het perfecte weer en de zandstranden, is het binnenland ook zeker de moeite waard om te ontdekken. De bruisende hoofdstad Mexico-Stad, met zijn hectische stedelijke levensstijl, artistieke wijken en historische gebouwen, werd lange tijd verwaarloosd door zomervakantiegangers, maar wordt nu ontdekt door nieuwsgierige stedentrippers. CDMX blijft reizigers verrassen met zijn beroemde kunst- en cultuurscene en enkele van de beste gerechten van het westelijk halfrond.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Santander

Santander

Santander staat bekend om zijn fantastische stranden en zijn elegante vakantiegangers: koning Alfonso XIII bracht hier bijna honderd jaar geleden zijn zomers door, en de stad is nog steeds populair onder modieuze madrileños (Madrilenen, inwoners van Madrid) die graag langs de kust van El Sardinero slenteren met zijn architectuur uit de belle époque. Wanneer de zon ondergaat is de stad druk, met geweldige restaurants en een levendige barscene. Het is ook een goede plek om het ongerepte landschap van Cantabrië te verkennen.
Lees meer
Aruba

Aruba

Zonovergoten stranden liggen naast de woestijnwildernis op Aruba, één van de meest populaire bestemmingen in het Caribisch gebied. Met warm en zonnig weer het hele jaar door lijkt het eiland bevroren in een tijdloze vakantiesfeer, met turkoois oceaanwater dat over het zachte, warme zand spoelt. Het nachtleven barst van Latijns-Amerikaanse muziek en exotische geluiden, en op elke hoek vind je leuke winkels en restaurants. Sterkere golven breken tegen de oostkust, verlaten en overspoeld door de wind. De meest avontuurlijke bezoekers krijgen spectaculaire vergezichten wanneer ze de kust verkennen.
Lees meer
Malmö

Malmö

Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden, is een levendige en multiculturele bestemming. Hier vermengt historische charme zich met moderne innovatie en eeuwenoude architectuur deelt het podium met hypermodern design. Ontdek musea van wereldklasse, culturele evenementen en vind rust te midden van de weelderige groene ruimten. Malmö's toewijding aan duurzaamheid doordringt elk facet van het leven en creëert een harmonieus samenleven tussen natuur en stedelijke innovatie. Bereid je voor om betoverd te worden door de Scandinavische allure en warme gastvrijheid van Malmö, een stad die op elke bezoeker een blijvende indruk achterlaat.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
International Rose Test Garden
Portland

International Rose Test Garden

Ervaar uit de eerste hand waarom Portland bekend staat als 'City of Roses' in haar eigen rozenproeftuin, de oudste officiële tuin in zijn soort in de VS. Het begon allemaal tijdens de Eerste Wereldoorlog toen de tuin voor het eerst werd aangelegd als een toevluchtsoord voor rozen die het risico liepen het slachtoffer te worden van oorlogsbombardementen, wat resulteerde in het uitsterven van veel soorten. Niet alleen hebben de bloemen het noodlot vermeden, maar ze worden tot op heden nog steeds gekweekt en bloeien in Portland (april tot oktober, met een piek in juni). Toegang tot alle 650 soorten is gratis.
Bookable
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Architectuur
Malmö, Zweden

Architectuur

Malmö heeft een fascinerende mix van bouwstijlen, sterk beïnvloed door zowel Denemarken als de bredere Europese context. Een opmerkelijk architectonisch juweeltje is te vinden in Kungsparken, waar de bekroonde stadsbibliotheek staat. Dit gebouw bestaat uit twee onderling verbonden delen: een ouder gedeelte en een nieuwere toevoeging, bekend als “The Calendar”, ontworpen door de Deense architect Henning Larsen. Stortorget ligt op een steenworp afstand van het centraal station van Malmö en is de thuisbasis van het stadhuis. Hoewel de oorspronkelijke constructie dateert uit 1546, heeft het gebouw door de eeuwen heen belangrijke transformaties ondergaan. Met name in 1860 vernieuwde architect Helgo Zettervall de gevel in de Nederlandse renaissancestijl, waardoor het stadhuis zijn kenmerkende uitstraling kreeg. Aan een ander deel van het uitgestrekte plein ligt Kockska Huset, een uitzonderlijk goed bewaard gebleven zestiende-eeuws gebouw, gebouwd van rode baksteen en versierd met ingewikkeld versierde trapgevels. Tegenwoordig herbergt dit gebouw één van de meest gerenommeerde restaurants van Malmö, Årstiderna (The Seasons), verscholen in de keldergewelven. Net achter het stadhuis komt het topje van St. Petrikyrkan (Sint-Pieterskerk) in zicht. Als oudste nog bestaande bouwwerk van Malmö dateert dit architecturale wonder uit het begin van de 14e eeuw en toont de Baltische baksteengotische stijl. In het begin van de 20e eeuw werden belangrijke inspanningen gedaan om de middeleeuwse schilderijen die de gewelven van de kerk sieren te ontwikkelen en te restaureren, wat bijdroeg aan de historische en artistieke betekenis ervan.
Lees meer
Brouwerijen
Portland

Brouwerijen

De biercultuur in Portland gaat terug tot de jaren 80, toen de ambachtelijke bierbeweging voor het eerst in een stroomversnelling kwam. Wat begon als een handvol brouwerijen, is uitgegroeid tot een cruciaal element van de identiteit van Portland met als één van de vele bijnamen "Beervana", met ongeveer 80 (en steeds meer!) ambachtelijke activiteiten in de stad. Een geweldige manier om deze kant van Portland te ontdekken, is door een fietstocht langs een paar brouwerijen te maken. Maar als je veel wilt persen in een korte tijd, raden we Loyal Legion aan (99 lokale bieren van de tap), Apex, of Bailey's Taproom om de beste lokale brouwsels te proeven.
Bookable
Lees meer