Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Gent

Gent

Gent is een compacte, authentieke stad waar heden en verleden naast elkaar leven in perfecte harmonie. Een wandeling door de stad is net een reis doorheen de tijd: je draait het hoekje om en stapt als bij toverslag van de veertiende naar de eenentwintigste eeuw. Gent is een levendige stad met een hart voor cultuur waar muziek, theater, film en visuele kunsten samensmelten. Dankzij de centrale ligging in Vlaanderen is Gent ook de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Vlaamse kunststeden. Gent verwelkomt je met open armen!
Lees meer
Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Perth

Perth

Een combinatie van comfort in de grote stad, mooi weer en een relaxte manier van leven maken Perth tot één van de meest leefbare steden ter wereld. Het is een jonge en kosmopolitische stad. Op het gebied van entertainment, nachtleven en culturele activiteiten kan het zelfs de hevigste concurrentie aan. Als het op eten aankomt, legt Perth de lat hoger, met fantastische restaurants aan het strand, heerlijke zeevruchten en enkele van de beste wijngaarden van het land. Een uitstekend openbaar vervoersysteem stelt bezoekers in staat om de stad gemakkelijk te verkennen.
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Milaan

Milaan

Milaan staat bekend als één van 's werelds meest invloedrijke modehoofdsteden, dus maak wat ruimte vrij in je garderobe en bereid je voor op een make-over. Milaan is een belangrijk cultureel centrum in Italië, met musea en galerieën van wereldklasse, de Duomo en oude kerken, indrukwekkende architectuur van weelderige Italiaanse villa's. Na het bekijken van da Vinci's Laatste Avondmaal kun je Lombardische specialiteiten zoals ossobuco en risotto alla Milanese proberen in één van de restaurants in de buurt. Milaan is het perfecte startpunt om de mooiste landschappen van Noord-Italië te verkennen.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Diergaarde Blijdorp
Rotterdam, Nederland

Diergaarde Blijdorp

Voor een heerlijk dagje uit waar het hele gezin van zal genieten, ga je ga naar de beroemde Diergaarde Blijdorp. De dierentuin ligt in de wijk Blijdorp, in Rotterdam-Noord. Slenter over de Afrikaanse savanne en komt oog in oog te staan met de giraffen. Loop over de zeebodem in het overdekte Oceanium en ontmoet pijlstaartroggen en haaien. Ontdek de Amazone in het grootste vlinderparadijs van Europa: Amazonica. Beleef tropische temperaturen, geurende bloemen, honderden kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders en gulzige piranha's.
Bookable
Lees meer
Pyynikki
Tampere, Finland

Pyynikki

Pyynikki, gelegen in het westelijke deel van Tampere, nodigt je uit om jezelf onder te dompelen in de betoverende Scandinavische natuur. Dit idyllische gebied staat bekend om het uitgestrekte natuurreservaat Pyynikki, met kronkelende wandelpaden en adembenemende vergezichten. Langs de oevers van het meer Villilänsalmi vormen een jachthaven en twee zandstranden een serene achtergrond, terwijl het nabijgelegen zomertheater Pyynikki een vleugje culturele charme toevoegt aan deze pittoreske oase.
Lees meer
Limassol
Cyprus, Cyprus

Limassol

Limassol, gelegen aan de zuidkust van het eiland, is geografisch gezien de grootste stad van Cyprus en de tweede grootste stad in bevolking na Nicosia. De centrale ligging biedt gemakkelijke toegang tot alle grote steden en het Troödosgebergte binnen 35 tot 45 minuten rijden. Het is ook gunstig gelegen op slechts 35 minuten van de luchthavens van Larnaca en Paphos. Het is een fascinerend gebied met een gevarieerd karakter dat tegemoet komt aan verschillende smaken en voorkeuren: een paradijs voor zonaanbidders. Met 16 kilometer aan zandstranden, biedt deze kosmopolitische bestemming ook hoogwaardige accommodatiemogelijkheden, talloze activiteiten en een breed scala aan levendige evenementen en festivals gedurende het hele jaar. Te midden van het bruisende nachtleven en entertainment kan men nog steeds genieten van het culturele aspect met bezoeken aan archeologische vindplaatsen en kleurrijke wijndorpen.
Lees meer