Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Rijeka

Rijeka

Rijeka ligt aan de Adriatische Zee, waar het het diepst in Europa stort, en heeft een rijke maritieme geschiedenis. De op twee na grootste stad van Kroatië en het hart van de provincie Primorsko-Goranska. Haar charme ligt in de gastvrije geest en het diverse culturele erfgoed. Terwijl je over de Korzo-promenade uit het Habsburgse tijdperk wandelt, kun je een kijkje nemen in het 19e-eeuwse Nationale Theater, versierd met kunstwerken van Klimt. Geniet van het weidse uitzicht op de eilanden van Kvarner Bay vanaf Trsat Castle. Een kosmopolitische haven van samenleven, welkom in Rijeka.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Villa Ružić – Herdenkingsbibliotheek en Mažuranić-Brlić-Ružić verzameling
Rijeka, Kroatië

Villa Ružić – Herdenkingsbibliotheek en Mažuranić-Brlić-Ružić verzameling

Villa Ružić, vernoemd naar eigenaar Viktor Ružić, is in de eerste plaats belangrijk vanwege de architectuur (geprojecteerd door architect David Brunetta), maar vooral omdat er een brede collectie van 10.000 boeken is opgeslagen. De collectie omvat de bibliotheek van Ivan Mažuranić en zijn archief; het manuscript van Gundulić's epische gedicht “Osman” uit 1647. een geschenk van Petar Petrović Njegoš. Naast de Herdenkingsbibliotheek vind je een brede collectie foto's, documenten en antiek meubilair.
Lees meer
Tom McCall Waterfront Park
Portland

Tom McCall Waterfront Park

Maak een wandeling door één van de populairste stedelijke gebieden van Portland voordat je verder weg parken gaat verkennen: het Tom McCall Waterfront Park met uitzicht op de rivier de Willamette. Er is hier meestal genoeg activiteit, gezien alle fietsers, skateboarders, joggers en picknickers die hier komen, maar er komen er nog meer om grote buitenevenementen en festivals bij te wonen die hier het hele jaar door worden gehouden. Op warme zomerdagen trekken velen naar de verfrissende Salmon Street Springs.
Lees meer