Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Johannesburg

Johannesburg

Levendige, steeds veranderende, veelzijdige Johannesburg werpt vanuit elke hoek een contrast op je. Bomen staan in straten waar huizen hun verzorgde tuinen en ongerepte blauwe zwembaden verbergen achter hoge witte muren, kilometers aan hutjes vertellen over de gevolgen van de apartheidsjaren die steeds nog moeten worden overwonnen. De sfeer van Afrika's meest dynamische stad bruist van muziek en bedrijvigheid, terwijl de stijlvolle restaurants, elegante winkels, kunstgaleries en theaters de internationale bezoeker bekoren.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Florence

Florence

Florence, de regionale hoofdstad van Toscane, is één van de meest populaire toeristische bestemmingen in Italië. Het wordt door UNESCO erkend als werelderfgoed en als je de historische kasseien betreedt, is het gemakkelijk te zien waarom. De stad ligt tussen de omliggende heuvels en herbergt enkele van de beroemdste kunstwerken ter wereld. Het hele stadscentrum staat vol met prachtige paleizen, kerken en monumenten. Het omringende landschap staat bekend om zijn glooiende heuvels en zijn wijn, met name het Chianti-gebied tussen Siena en Florence.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Stockholm

Stockholm

Stockholm is een stad van contrasten. Trends op het gebied van muziek, design, mode en technologie zijn hier geboren. Hippe bars en restaurants van wereldklasse staan schouder aan schouder met historische cafés en gezellige buurtpubs. Stockholm is tegelijkertijd stedelijk en dicht bij de natuur, en water is alomtegenwoordig in deze stad waar het meer en de zee samenkomen. De sfeer is open, tolerant en gastvrij, en diversiteit en innovatie worden sterk aangemoedigd. Stockholm is een stad voor iedereen.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Diergaarde Blijdorp
Rotterdam, Nederland

Diergaarde Blijdorp

Voor een heerlijk dagje uit waar het hele gezin van zal genieten, ga je ga naar de beroemde Diergaarde Blijdorp. De dierentuin ligt in de wijk Blijdorp, in Rotterdam-Noord. Slenter over de Afrikaanse savanne en komt oog in oog te staan met de giraffen. Loop over de zeebodem in het overdekte Oceanium en ontmoet pijlstaartroggen en haaien. Ontdek de Amazone in het grootste vlinderparadijs van Europa: Amazonica. Beleef tropische temperaturen, geurende bloemen, honderden kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders en gulzige piranha's.
Bookable
Lees meer
Beneden-Dijlevallei
Mechelen, België

Beneden-Dijlevallei

Aan het Zennegat in Battel, wordt een prachtig stuk groen bewaard. Natuurpunt beheert er heel wat natuurgebieden, o.a. het Zennegat, het Mechels Broek, de Barebeekmonding, Cassenbroek, Mispeldonk, Pikhakendonk en 't Ven. Al deze gebieden zijn de schakels van één grote ketting: de Beneden-Dijlevallei. In een gebied waar verstedelijking steeds op de loer ligt, is één aaneengesloten natuurgebied van formaat een belangrijke meerwaarde om de hele regio beter leefbaar te maken. Natuurpunt maakt hier elke dag werk van door gebieden aan te kopen of duurzame overeenkomsten te sluiten, door wandelpaden aan te leggen, … De planten en dieren reageren goed op dit natuurbeheer, maar ook steeds meer mensen ontdekken deze oase van rust. De Dijlevallei, met haar fraaie landschap en prachtige natuur, heeft alles wat een groen hart sneller doet slaan.
Lees meer
Sightseeing in de stad: hop-on hop-off bustour door Göteborg
Göteborg, Zweden

Sightseeing in de stad: hop-on hop-off bustour door Göteborg

De Hop-On Hop-Off bustour biedt een gemakkelijke manier om Göteborg te verkennen en de stad op je gemak te verkennen. Het combineert de structuur van een rondleiding, maar de vrijheid en flexibiliteit van zelfstandig reizen. Je hebt meer dan 24 uur onbeperkt toegang tot de bus. Je kunt dus stoppen waar je maar wilt langs de route. Geniet van het uitzicht terwijl je meer te weten komt over de geschiedenis van de stad aan de hand van het commentaar aan boord.
Lees meer
Domein Tivoli
Mechelen, België

Domein Tivoli

Het domein Tivoli, een voormalig kasteelpark op amper twee kilometer van het historische centrum, vormt een oase van groen en rust. Je kan er rustig wandelen langs eeuwenoude bomen, uitgestrekte grasvelden, romantische hoekjes en een geurende rozen- en kruidentuin. In 1990 liet de befaamde Belgische kunstenaar Jan Fabre het ganse kasteel tijdelijk beplakken met blauw gebict papier, waarvoor 150.000 blauwe balpennen nodig waren. Nu is het weer helder wit. In het kasteel is sinds 1991 een horecazaak gevestigd. In de aangebouwde orangerie kan je terecht voor een drankje, snack of lunch. De allerkleinsten kunnen zich uitleven op de kinderboerderij, waar ze kennismaken met allerlei boerderijdieren. Voor groepen en scholen is er een uitgebreid educatief aanbod voorzien en de ervaren natuurgidsen hebben aangepaste themawandelingen voor verschillende leeftijden. Verder kan je de bijenhal en het natuurleerpad ontdekken en kom je meer te weten over de verschillende Vlaamse huisdierrassen uit de streek.
Lees meer