Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Denver, Colorado

Denver, Colorado

Denver ligt aan de voet van de Rocky Mountains en is een stad vol leven. Met 300 dagen zon per jaar is de Mile High City het hele jaar door een bestemming die een rijk westers erfgoed en passie voor het buitenleven naadloos combineert met stedelijke opwinding. In het centrum van Denver vind je een scala aan restaurants van chef-koks, brewpubs, professionele sporten, winkels en gezinsvriendelijke attracties. Daarnaast is Denver de belangrijkste toegangspoort tot de meest adembenemende nationale parken in het westen van de VS, waaronder Mesa Verde, één van de vier nationale parken van Colorado, evenals Yellowstone in Wyoming en de Canyonlands in Utah.
Lees meer
Olbia

Olbia

Olbia is de toegangspoort tot de parelwitte stranden van de noordoostkust van Sardinië en de sprankelende Costa Smeralda. Dit is waar jetsetters, filmsterren en de ‘glitterati’ arriveren om te genieten van 'la dolce vita' in Sardijnse stijl. Olbia, met de Griekse naam die 'gelukkig' betekent, was vroeger een klein vissersdorp. Nu is het uitgegroeid tot de drukste veerhaven van Sardinië, compleet met een internationale luchthaven en tal van toeristische voorzieningen. Het landschap is gehuld in aromatische wilde kruiden, de macchia, en de omringende zee gloeit in elke tint elektrisch blauw, op een weinig bekende en exclusieve plek die erop wacht ontdekt te worden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Rio de Janeiro

Rio de Janeiro

Rio de Janeiro. Alleen al de naam van de stad roept beelden op van ongerepte stranden, weelderige bossen en spannende feesten. Zittend op de top van de Corcovado-berg waakt Christus de Verlosser over de tweezijdige feesthoofdstad van Latijns-Amerika, verdeeld tussen een bruisend stedelijk landschap en een uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Rio is een stad als geen ander, wereldwijd bekend om zijn prachtige nieuwjaarsvuurwerk op het strand van Copacabana, zijn explosieve carnaval, zijn vrolijke mensen en zijn voortreffelijke multiculturele keuken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Buenos Aires

Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad, Buenos Aires, is een stad als geen ander. Het heeft een vleugje Europees gevoel, maar met een uitgesproken Latijns-Amerikaanse smaak. Het is kosmopolitisch en toch autochtoon. Elke straathoek en elk smal steegje wemelt van kunst en cultuur, geschiedenis en persoonlijkheid, tango, rock 'n' roll en voetbal. Het is een stad van musea, galerijen, klassieke cafés, steakhouses van wereldklasse, antiekmarkten, boekhandels en nachtelijke wandelingen langs de majestueuze Río de la Plata.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Rit met paardenkoets
Wenen, Oostenrijk

Rit met paardenkoets

Een ritje in een paardenkoets is voor veel toeristen een hoogtepunt van een reis naar Wenen. Tegenwoordig is het stadsbeeld moeilijk voor te stellen zonder de Weense paardenkoetsen. Een tocht in een paardenkoets is een zeer sfeervolle manier om de schoonheid van Wenen te ontdekken. Rijtuigenrangen zijn te vinden op Stephansplatz, Michaelerplatz, Heldenplatz, Albertinaplatz, Petersplatz en buiten het Burgtheater. Voor die extra speciale gelegenheid kun je een koetsrit boeken, compleet met typische specialiteiten en delicatessen gecombineerd met mousserende wijn.
Bookable
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Burg
Brugge, België

Burg

De Markt is het hart van Brugge, de Burg de ziel. Al eeuwenlang is dit het machtscentrum van de stad, het Brugse stadsbestuur zetelt dan ook nog steeds in het 14de-eeuwse gotische stadhuis. Dit majestueus plein vol grandeur is afgezoomd met monumentale pronkgebouwen. Ze werden door de eeuwen heen opgetrokken en kregen dus telkens dé bouwstijl van het moment aangemeten. Of een handige architectuursamenvatting gebald op één plein. Van de Basiliek van het Heilig Bloed over het Landhuis van het Brugse Vrije tot de Proosdij. Laat je onderdompelen in die Brugse rijkdom.
Lees meer
De stranden van Rio de Janeiro
Rio de Janeiro, Brazilië

De stranden van Rio de Janeiro

De staat Rio de Janeiro staat wereldwijd bekend om zijn vele adembenemende stranden. Copacabana is waarschijnlijk het beroemdste strand van Rio: gelegen in de bruisende wijk met dezelfde naam en bijna 6 km lang. Het is de thuisbasis van de nieuwjaarsvieringen en de officiële locatie van de FIFA Beach Soccer World Cup. Toeristen komen hier het hele jaar door samen om te sporten, te zonnebaden en te dansen tot de ochtend. Andere stranden dicht bij het centrum van de stad zijn Ipanema en Leblon, beide vol met cafés, barren en restaurants. De stranden van Barra da Tijuca, Prainha en Grumari zijn geweldig zijn voor liefhebbers van surfen en watersporten. Het nabijgelegen Búzios, een voormalig vissersdorp, biedt vele plekken om te surfen, volleyballen, duiken en windsurfen. Het dorp is gelegen op een klein schiereiland en wordt omringd door vele prachtige stranden zoals Geriba, Enseada de Manguinhos, Armação, Praia dos Ossos, Azeda en Ferradura. Al je Rio nadert vanuit Búzios, vind je Arraial do Cabo. Dit is de perfecte plek voor een onvergetelijke duikervaring door kristalhelder water en rotsformaties vol met tropische vissen.
Lees meer