Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Hannover

Hannover

De regio Hannover biedt veelvuldige contrasten: meeslepende events, vooraanstaande openluchtconcerten, de barokke Herrenhäuser Gärten (“tuinen van Herrenhausen”) en een bruisend kunst- en cultuuraanbod trekken de aandacht om aan de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen een bezoekje te brengen. Tot de toeristische highlights van de omgeving van Hannover behoren het Steinhuder Meer, de bergketen Deister of het Slot Marienburg. Dankzij korte wegen en de best mogelijke stadsspoorverbindingen met de regio kunnen deze highlights comfortabel met de bezienswaardigheden van de stad voor een boeiend ontdekkingsprogramma gecombineerd worden.
Lees meer
Cagliari

Cagliari

De smalle en vaak steile, met graniet geplaveide straatjes van de wijk Castello in Cagliari herinneren aan een vervlogen tijd toen de stad eerst werd gedomineerd door Pisanen en later door de Aragonezen. Gebouwd van witte kalksteen, glinsteren de muren en torens van de oude stad in de zon en zijn ze een magnifiek gezicht, vooral als je geluk hebt en de stad vanaf de zee benadert, zoals de Engelse romanschrijver DH Lawrence deed in 1921 toen hij de oude stad beschreef Stad als een "Jeruzalem zonder bomen".
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Helsinki

Helsinki

Helsinki, de moderne en kosmopolitische hoofdstad van Finland gelegen aan de Oostzee, is een stad met meer dan een half miljoen inwoners. Helsinki biedt het hele jaar door veel te zien, te doen en te beleven. Ontdek de maritieme aantrekkingskracht, unieke design- en architectuurattracties, opwindende eetcultuur, geweldige winkelmogelijkheden en meer dan 3.000 levendige evenementen die elk jaar worden gehouden. Voel de culturele invloeden uit zowel het oosten als het westen, ontmoet de vriendelijke lokale bevolking en geniet van het langzame ritme van het stedelijke Helsinki. Ontdek en laat je inspireren: www.myhelsinki.fi
Lees meer
Kustpromenade
Agia Napa – Protaras, Cyprus

Kustpromenade

De kustpromenade strekt zich uit over meer dan 4 kilometer en verbindt het gebied van Pernera met Fig Tree Bay, evenals de haven van Ayios Nicolaos met het Louma strand. Het stelt de bezoeker in staat om de omgeving verder te verkennen en tegelijkertijd een schat aan aantrekkelijke stranden tegen te komen. Deze lange promenade is perfect voor een wandeling bij zonsondergang of joggen terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Langs de kustpromenade zijn er platforms die zich uitstrekken vanaf het hoofdpad naar de zee. Sommige van deze rustpunten zien eruit alsof ze boven de zee hangen. Deze haltes zijn ook gemarkeerd met banken en mensen stoppen regelmatig om uit te rusten, te genieten van het uitzicht, de zonsondergang of zonsopgang of om een boek te lezen.
Lees meer
Villa Park voetbalstadion
Birmingham, Verenigd Koninkrijk

Villa Park voetbalstadion

Villa Park is sinds 1897 de thuisbasis van de voetbalclub Aston Villa. Met een capaciteit van 42.640 zitplaatsen is het één van de oudste en bekendste locaties in het wereldvoetbal. Door de lange geschiedenis heen heeft het een scala aan prestigieuze evenementen georganiseerd, zoals het WK en het Europees Kampioenschap. Om meer te weten te komen over de geschiedenis en traditie kun je een rondleiding door het stadion volgen of een spannende wedstrijd bijwonen.
Lees meer
Seurasaari eiland
Helsinki, Finland

Seurasaari eiland

Het eiland Seurasaari, dat meer dan 120 jaar geleden werd opgericht als volkspark, is één van de culturele attracties die de stad Helsinki toeristen biedt. Het park beschikt ook over een openluchtmuseum met 87 historische houten gebouwen uit verschillende delen van Finland. Seurasaari vormt een prachtige natuurlijke locatie voor het organiseren van traditionele festivals en evenementen. Eén van de oudste evenementen in Seurasaari is Midsummer Bonfires.
Lees meer