Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Eindhoven & Noord-Brabant

Eindhoven & Noord-Brabant

Het thuisland van Vincent Van Gogh, de oprichters van Dutch Design, gezegend met karaktervolle steden, prijswinnende themaparken en spannende evenementen. Noord-Brabant heeft veel te bieden en wordt steeds meer ontdekt door internationale toeristen. Dat is volkomen logisch, want er zijn genoeg goede accommodaties in Noord-Brabant met geweldige faciliteiten. Bovendien heeft Brabant snelle en uitstekende verbindingen naar Amsterdam, Antwerpen en Brussel (reistijd ongeveer 60 minuten). Ontdek Noord-Brabant!
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Krakau

Krakau

Deze middeleeuwse stad ziet eruit alsof het rechtstreeks uit een sprookje is gehaald, met zijn bruisende marktplein, spiraalvormige gotische torens, kastelen en drakenlegendes. Verken de smalle straatjes van de stad, verborgen binnenplaatsen en het netwerk van ondergrondse kelders en tunnels. Krakau staat bekend als de culturele hoofdstad van Polen vanwege zijn liefde voor muziek, poëzie en theater. Na jaren van bezetting en strijd is Krakau uitgegroeid tot een trotse stad met een sterk identiteitsgevoel, maar met nog steeds de artistieke en vrolijke ziel.
Lees meer
Jeruzalem

Jeruzalem

Jeruzalem, waar geschiedenis en spiritualiteit samenkomen, bevat heilige plaatsen die centraal staan in wereldreligies. De caleidoscoop van culturen is het resultaat van de joodse, christelijke, islamitische en Armeense gemeenschappen. Ervaar een levendige muziekscene en een gevarieerde keuken, terwijl het Light Festival en het Jerusalem Film Festival culturele evenementen brengen. De spirituele uitstraling en schoonheid van de stad komen tot uiting in de mozaïeken, architectuur en uitzichten vanaf de Olijfberg. Een reis naar Jeruzalem zal zeker een blijvende indruk achterlaten.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Liverpool

Liverpool

Van de historische waterkant, versierd met het iconische Albert Dock tot de indrukwekkende kathedralen en bloeiende kunstscene, Liverpool biedt een interessante mix van oud en nieuw. Geniet van de warmte van de lokale bevolking bekend als Liverpudlians of Scousers, terwijl je de musea en galerieën verkent, de gepassioneerde voetbalteams aanmoedigt en jezelf onderdompelt in de nalatenschap van The Beatles. Bereid je voor om betoverd te worden door de charme van Liverpool, waar geschiedenis, creativiteit en een aanstekelijke geest samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Alghero

Alghero

De smalle, geplaveide straatjes van de middeleeuwse citadel van Alghero, vol boetieks, barren en restaurants, lopen richting de haven en de uitgestrekte baai. Het is gebouwd in boterachtige zandsteen die in de ondergaande zon een zachte abrikozentint gloeit en is de meest pittoreske oude binnenstad van Sardinië. Palazzo's en straatnaamborden in Spaanse stijl in het Italiaans en Catalaans weerspiegelen het trotse erfgoed: 300 jaar Aragon-heerschappij. Omzoomd door dennenbossen, kronkelen lange zandstranden, hotels en barren naar groene landtongen. Het is een idyllische omgeving.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Bryggen
Bergen, Noorwegen

Bryggen

Aan de oostkant van de haven van Vågen ligt de beroemdste ansichtkaart van Bergen, Bryggen. Een reeks kleurrijke houten gebouwen waarin ooit de handelskantoren van de Hanze waren gevestigd. Door de jaren heen is Bryggen geteisterd door vele branden en in 1702 werd de hele stad in de as gelegd. De herbouw volgde de fundamenten die er al waren sinds de 12e eeuw, wat betekent dat Bryggen zijn middeleeuwse architectuur kon behouden. In 1979 werd het gebied uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Tegenwoordig zijn er in Bryggen musea, winkels, restaurants en pubs.
Lees meer
Corfu

Corfu

Corfu ligt verscholen in de turquoise Ionische Zee en wordt door velen beschouwd als het mooiste van alle Griekse eilanden. Wilde bloemen, cipressen en olijfbomen schilderen een prachtig landschap, als aanvulling op de prachtige zandstranden. De westkust verrukt met kleine baaien omringd door kliffen en bomen, terwijl het noorden een rotsachtige kustlijn onthult, met kristalhelder water dat kiezelbaaien en baaien uitsnijdt. Dompel jezelf onder in oude ruïnes, geniet van verrukkelijke Griekse gerechten en van de pracht van dit onvergetelijke eilandparadijs.
Lees meer
Via Dolorosa
Jeruzalem, Israël

Via Dolorosa

De volgende niet te missen bezienswaardigheid is de Heilig Grafkerk, naar verluidt gebouwd op de begraafplaats van Jezus. Een historisch nauwkeurige en mogelijk emotionele manier om de kerk te bereiken is via de Via Dolorosa: deze straat van de Oude Stad zou door Jezus zijn bewandeld op weg naar de kruisiging. Elke vrijdag lopen rooms-katholieke gelovigen in een processie door dezelfde straat en stoppen ze bij negen stations: plekken die belangrijke gebeurtenissen in de laatste uren van Jezus herdenken. De laatste vier stations bevinden zich in de kerk.
Lees meer
Het platteland van Tilburg
Eindhoven & Noord-Brabant, Nederland

Het platteland van Tilburg

Tilburg is één van de ‘groenste’ steden van Nederland. Het platteland rond Tilburg biedt de mooiste natuur die Nederland te bieden heeft. Het is perfect om er gewoon op uit te trekken en de drukte van de stad even achter je te laten. Gebieden zoals ‘De Oude Warande’, Stadbos013, Spoorpark, Moerenburg en Leijpark bieden je zeker schitterende momenten van weelderige natuur. Ontdek hoe je er kunt komen door op de website te kijken.
Lees meer
Alte Feste
Windhoek, Namibië

Alte Feste

Het oudste nog bestaande gebouw van de Namibische hoofdstad werd oorspronkelijk gebouwd om de Duitse koloniale troepen te huisvesten aan het einde van de 19e eeuw en werd later een museum voor de onafhankelijkheidsstrijd van Namibië, maar ook een historische bezienswaardigheid op zich. Het controversiële Reiterdenkmal, een vermeend symbool van Duitse dominantie in de regio, is verplaatst van zijn oorspronkelijke plek tegenover de Christuskirche naar het erf van Alte Feste voor opslag. De binnenruimte is sinds medio 2019 gesloten voor publiek; enkele exposities uit oorlogstijd worden aan de voorkant tentoongesteld.
Lees meer
Chester Zoo
Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Chester Zoo

De meest bezochte dierentuin in het VK biedt een grote diversiteit aan soorten en ongeveer 35.000 verschillende dieren. Het is slechts 35 minuten rijden met de auto ten zuiden van het stadscentrum van Liverpool. Je kunt gemakkelijk een hele avontuurlijke dag doorbrengen met je familie of partner om de ruim 51 hectare van deze dierentuin te verkennen. De dierentuin bevat zeer bedreigde dieren zoals zwarte neushoorns, Borneose orang-oetans en Aziatische olifanten, om er maar een paar te noemen.
Lees meer