Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Washington, D.C.

Washington, D.C.

Denk groots na in Washington: zodra je aankomt in D.C., word je overdonderd door de omvang van de plek. De hoofdstad van Amerika wil dat je weet waar je bent, en de stad doet er alles aan om indruk te maken in termen van grootsheid en omvang. Drama en schandalen borrelen onder de oppervlakte terwijl de straten bruisen van hippe evenementen, musea, restaurants en clubs om elke hoek. De principes van gelijkheid, rechtvaardigheid, leven en vrijheid worden nog steeds gehandhaafd, maar D.C. is vooral een trendy en internationale stad.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Genua

Genua

Genua, ingeklemd tussen de zee en de Ligurische heuvels, is een stad die een blijvende indruk achterlaat. De geschiedenis is fascinerend met de triomfen en tegenslagen, zoals weerspiegeld in de rijke architectuur van de stad. Als Culturele Hoofdstad van Europa in 2004 beschikt Genua over een indrukwekkende collectie musea en galerieën, evenals een gerenommeerd theater en het grootste aquarium van Europa. De stad heeft ook goede winkels, het beste nachtleven in de regio en uitstekende restaurants. En voor degenen die de stadsgrenzen willen verkennen, zijn dagtochten langs de pittoreske Ligurische kust een echte aanrader.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Perpignan

Perpignan

Perpignan, gelegen in het diepe zuiden van Frankrijk, is de hoofdstad van de Pyrénées Orientales. De geografische en culturele identiteit is natuurlijk gericht op Spaans Catalonië, aangezien het een grensstad is die uitkijkt op de Middellandse Zeekust en de hoogste bergen van de Franse Pyreneeën. Perpignan is een drukke plaats die sterk beïnvloed is door de mediterrane culturen en profiteert van 2.500 zonuren per jaar. Geen wonder dat Salvador Dali het als het “Centrum van de Wereld” zag.
Lees meer
SEA LIFE Sydney Aquarium
Sydney, Australië

SEA LIFE Sydney Aquarium

SEA LIFE Sydney Aquarium in Darling Harbour is één van 's werelds grootste aquaria, met 650 soorten en 12.000 dieren in zes miljoen liter water. Het heeft twee van de slechts vijf doejongs (Indische zeekoe) die in de wereld te zien zijn. Ga op een geweldige ontdekkingsreis door de Tropical Bay of Rays, Discovery Rockpool, Mangrove Swamps, South Coast Shipwreck, Dugong Island, Shark Walk en de prachtige oceaantunnelwandeling door Shark Valley.
Bookable
Lees meer
Aquarium van Genua
Genua, Italië

Aquarium van Genua

Het Aquarium van Genua is het grootste aquarium in Italië en biedt eindeloos entertainment voor het hele gezin. Het beschikt over de meest uitgebreide aquatische biodiversiteit in Europa, met meer dan 70 exposities en ongeveer 12.000 exemplaren van 600 soorten. Bezoekers kunnen zeldzame soorten zoals zeekoeien en beroemde soorten zoals dolfijnen, pinguïns en haaien bewonderen. Andere attracties zijn kwallen, zeehonden en kleurrijke tropische vissoorten.
Lees meer