Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Edinburgh

Edinburgh

Edinburgh ademt de geest van zijn verleden, met straten die als littekens uit vervlogen tijden door de stad lopen. Maar temidden van deze plek van geschiedenis combineert de stad oud erfgoed met levendige moderniteit. Loop over de historische Royal Mile, waar eeuwenoude verhalen zich ontvouwen. Verken de bruisende Princes Street en ontdek de allure van de wereldberoemde festivals van Edinburgh, zoals het Edinburgh Festival Fringe. Met opmerkelijke architectuur, rustige groene ruimtes en een schat aan spannende bezienswaardigheden is het geen wonder dat deze stad door de geschiedenis heen tot de verbeelding van talloze auteurs en dichters heeft geleid.
Lees meer
Brindisi

Brindisi

Ontdek Brindisi, een zonovergoten juweel aan de Adriatische Zee en het kloppend hart van de Italiaanse regio Apulië. Brindisi is meer dan alleen een schoonheid aan de kust, het dient als een heus museum voor talloze verdwenen beschavingen. Stel je voor dat je langs oude Romeinse wegen wandelt, naar majestueuze gotische en barokke kathedralen kijkt, of verdwaalt in de imposante schaduwen van Zwabische kastelen uit de tijd van Frederik II, de Heilige Roomse keizer. Bij elke stap wandel je door eeuwen van gelaagde geschiedenis. Kom voor het strand, blijf voor een reis terug in de tijd.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Zwabisch kasteel van Brindisi
Brindisi, Italië

Zwabisch kasteel van Brindisi

Dit geweldige kasteel is het tweede van de vier kastelen in Brindisi. In de 13e eeuw gaf keizer Frederik II het bevel over de bouw van dit fort waarin de burgers in geval van gevaar hun toevlucht konden zoeken en zich beter konden verdedigen. Later, in het midden van de 15e eeuw, besloot Ferdinand I van Napels nieuwe stadsmuren toe te voegen om het kasteel te beschermen tegen dodelijke schietpartijen. Tegenwoordig vertegenwoordigt het één van de belangrijkste marinebases in Italië.
Lees meer
Guindais kabelbaan
Porto, Portugal

Guindais kabelbaan

Porto is een erg steile stad, dus een manier om je benen te behoeden voor al het klimmen is door een kabelbaan te nemen. Vooral de Guindais-kabelbaan verbindt je van de wijk Ribeira, gelegen aan de kade, naar Batalha, op de top van Porto. De reis duurt ongeveer 3 minuten en kost ongeveer €2,50. Behalve dat het een leuke manier is om van het ene deel van de stad naar het andere te reizen, krijg je ook prachtige uitzichten over de Dom Luís I-brug en de Douro rivier.
Lees meer
Vigeland Park
Oslo, Noorwegen

Vigeland Park

Vigeland Park is gelegen in Frogner Park en herbergt meer dan 200 sculpturen in brons, graniet en gietijzer van de Noorse kunstenaar Gustav Vigeland. Het is één van de populairste toeristische attracties van Noorwegen. Elk jaar komen hier meer dan een miljoen bezoekers om dit merkwaardige park en zijn sculpturen te ontdekken, waaronder de machtige Monolith, The Angry Boy en de ontroerende Wheel of Life-sculptuur. Er is ook een museum met werken van Gustav Vigeland, plus tijdelijke kunsttentoonstellingen.
Lees meer
Treinstation São Bento
Porto, Portugal

Treinstation São Bento

Een must als je in Porto bent, is het treinstation van São Bento. Deze plek is meer dan alleen een treinstation. Het is een architectonisch juweel, naast de vele andere bezienswaardigheden die deze stad rijk is. Het treinstation van São Bento, gebouwd door de Portugese architect José Marques da Silva in 1900, werd zestien jaar later geopend voor het publiek. De bouw vond plaats op de plek waar ooit een Benedictijner klooster was gevestigd, vandaar de naam São Bento. De architectuur heeft een invloed uit de Franse Renaissance, en hoewel de gevel al behoorlijk indrukwekkend is, is het interieur wat bezoekers echt versteld doet staan. De grote zaal is prachtig versierd, van de grond tot aan het plafond, met meer dan 20:000 “azulejos” (Portugese tegels), die vertellen over belangrijke gebeurtenissen uit de geschiedenis van Portugal.
Bookable
Lees meer