Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Londen

Londen

Londen is het culturele, politieke en economische hart van Groot-Brittannië. Het is beroemd om zijn musea, galerieën, koninklijke paleizen, winkelbestemmingen, West End-theatershows en bekroonde restaurants van wereldklasse. Of je nu in een luxe 5-sterrenhotel wilt verblijven en champagne wilt drinken aan de London Eye of een goedkoop hostel wilt zoeken en door één van de prachtige Royal Parks van Londen wilt wandelen, je zult zeker iets vinden dat past bij je eigen budget en interesses.
Lees meer
Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Durban

Durban

Het Zuid-Afrikaanse Durban is bekend als eThekwini in Zulu. Het moet één van de meest aansprekende steden van het continent zijn, zeker nadat het Wereldkampioenschap voetbal 2010 het gebied nieuw leven heeft ingeblazen door de waterkant te vernieuwen; het prachtige Moses Mabhida Stadion is tot op heden nog steeds één van de belangrijkste attracties van Durban. Durban beweegt zich op het ritme van gqom, zijn eigen muziekgenre van eigen bodem, dat langzaam zijn weg vindt naar de wereldwijde hitlijsten vanuit de zonnige, tropische smeltkroes van eclectische culturele invloeden in Zuid-Afrika.
Lees meer
Västerås

Västerås

De op vijf na grootste stad van Zweden is ook een van de oudste steden van het land. Welkom in Västerås! Er is hier voor de hele familie van alles te beleven. Bovendien vind je hier een rijke cultuur, een bruisend nachtleven, een waterrijke omgeving en een boeiende geschiedenis. Breng een nacht door onder water of tussen de boomtoppen. Bewonder de oude kathedraal met een sterrenvermelding in de reisgids van Michelin of bezoek Anundshög, de grootste grafheuvel van Zweden: Västerås heeft veel te bieden voor iedereen!
Lees meer
Agia Napa – Protaras

Agia Napa – Protaras

Agia Napa was ooit slechts een klein vissersdorp en is uitgegroeid tot één van's werelds beste reisbestemmingen, bekend als een kosmopolitisch vakantieoord. De stad is gelegen aan de oostkust van Cyprus en zit vol geschiedenis en cultuur, met vriendelijke en gastvrije mensen. Vlakbij ligt Protaras, een populaire badplaats met enkele van's werelds beste gouden stranden, kristalhelder water en levendig entertainment. Of je nu op zoek bent naar fascinerende geschiedenis, bruisende cultuur en nachtleven, verbazingwekkende natuurlijke schoonheid of een ontspannen strandvakantie, samen vormen deze gebieden één van de meest gewilde bestemmingen aan de Middellandse Zee.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Kapparis strand
Agia Napa – Protaras, Cyprus

Kapparis strand

Het strand van Kapparis (dat de Blauwe Vlag accreditatie heeft gekregen) ligt ten noorden van Protaras, in het gelijknamige district Kapparis. Het is ook bekend als het strand van MMAD, genoemd naar het nabijgelegen opleidingscentrum van de snellereactiemacht van de politie (MMAD). Het is een klein, fijn goudkleurig zandstrand met helder water en is erg populair bij de lokale bevolking en toeristen die de hectische stranden willen ontwijken. Er zijn ligstoelen en parasols te huur en het gebied wordt bewaakt door een strandwacht.
Lees meer
Mechelen

Mechelen

Mechelaars vertellen steeds met trots en warmte over hun stad. Als bezoeker valt je die gemoedelijke sfeer dadelijk op. Je kuiert langs monumenten die geschiedenis ademen en je komt tot rust in binnentuinen en historische kerken. De Mechelaar is trots op Gouden Carolus, het bekroonde bier dat al eeuwenlang gebrouwen wordt. Hij is fier op Margareta, die het 16e-eeuwse Mechelen op de wereldkaart zette. Hij valt voor het vakmanschap en de authentieke streekproducten. Laat je verleiden door de stedelijke charme en gezelligheid.
Lees meer
Warner Bros. Studiotour Londen – The Making of Harry Potter
Londen, Verenigd Koninkrijk

Warner Bros. Studiotour Londen – The Making of Harry Potter

Stap in de magische wereld van Harry Potter en bezoek de filmsets waar de films zijn opgenomen tijdens de Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter. Tijdens de rondleiding kun je rondneuzen in het kantoor van Perkamentus, de Grote Zaal betreden, door Diagon Alley lopen, zien hoe ze Harry Potter op zijn bezemsteel hebben laten vliegen en kijken hoe animatronics met speciale effecten tot leven komen. Een must voor fans van 's werelds favoriete tovenaar.
Bookable
Lees meer
British Museum
Londen, Verenigd Koninkrijk

British Museum

Het British Museum, één van de grootste en meest interessante musea ter wereld, herbergt enkele van de meest waardevolle historische voorwerpen die ooit zijn gevonden. De uitgebreide tentoonstelling omvat de Steen van Rosetta, Assyrische schatten, Egyptische mummies en het spectaculair verlichte Grote Hof van het museum, waar je het nieuwe restaurant van het museum kunt vinden. Dit restaurant is een ideale plek om een 'afternoon tea' te drinken onder het spectaculaire dak van de rechtbank. Gratis rondleidingen door het museum en gidsen zijn ook beschikbaar. De rondleidingen worden geleid door deskundige experts in hun vakgebied. Loop deze geweldige leerkans niet mis.
Bookable
Lees meer