Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Bari

Bari

Dit pareltje aan de kust in Zuid-Italië biedt een boeiende mix van geschiedenis, cultuur en prachtige mediterrane landschappen. Verken de historische oude binnenstad en wandel door de kronkelende straatjes, waar de was wappert in de wind en de lokale bevolking bij een espresso kletst in levendige cafés. Proef de lokale keuken die bekend staat om zijn verse zeevruchten, handgemaakte pasta en heerlijk straatvoedsel, en geniet van de schoonheid van de Adriatische Zee langs de pittoreske kustlijn.
Lees meer
San Diego, California

San Diego, California

San Diego wordt vaak “America's Finest City” genoemd, en niet zonder reden. De achtste grootste stad van de VS biedt enorm veel attracties, culturele ervaringen en een onmiskenbare kosmopolitische sfeer. Ondanks zijn grootte heeft San Diego een relaxte sfeer behouden die kenmerkend is voor Zuid-Californië, belichaamd door de vriendelijke bevolking en het beroemde perfecte klimaat van de stad. Met temperaturen die het hele jaar door rond de 21°C schommelen en veel zonneschijn, is er nooit een verkeerd moment om de wereldberoemde musea te verkennen, te genieten van een 5-sterrendiner, te zonnebaden op de internationaal bekende stranden en te genieten van de uitzonderlijke gastvrijheid.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Nice Côte d'Azur

Nice Côte d'Azur

De Grieken en Romeinen deden het, net als rijke heren, filmsterren, kunstenaars en duizenden toeristen. Ze zouden er alleen even langskomen, maar bleven in plaats daarvan in Nice en langs de Rivièra. Sommigen voor slechts een paar weken, anderen voor maanden en jaren. Ze waren te gefascineerd door het licht, betoverd door de geuren en gecharmeerd door de smaak van olijven, wijn en sappige groenten. Daarnaast is er een Nice Nouveau ontstaan, een brutale mediterrane metropool met een bruisend nachtleven, nieuwe avant-gardistische hotels en gedurfde kunstgalerieën. Dit alles met een kans om met hun tenen te ploeteren in een turquoise zee!
Lees meer
Meir park
Tel Aviv, Israël

Meir park

Als je wilt ontsnappen aan de drukke straten van de stad, kan Meir Park een goede keuze voor je zijn. Ga zitten en drink een kopje koffie in het café of kom langs in de speeltuin van het park als je met kinderen op bezoek bent. Het is een heerlijke, centrale groene plek waar iedereen even van de natuur kunt genieten. Het park is vernoemd naar de eerste burgemeester van Tel Aviv, Meir Dizengoff, en is de thuisbasis van het gemeentelijk LHBT-gemeenschapscentrum van Tel Aviv.
Lees meer
Old Town
San Diego, California

Old Town

Geniet van de geschiedenis in “de geboorteplaats van Californië”. Ga zitten voor een authentieke Mexicaanse maaltijd in een oud restaurant in Californische stijl en ga terug in de tijd en herdenk het erfgoed van San Diego op één van de vele historische plekken. Old Town San Diego werd opgericht in 1769. Het was California's eerste permanente Europese nederzetting aan de westkust. Tegenwoordig is dit gebied gevuld met kleurrijke winkels, live mariachi artiesten en veel plekken die vertellen over het verleden van Californië.
Bookable
Lees meer
Borgo San Giuliano
Rimini, Italië

Borgo San Giuliano

Borgo San Giuliano, een schilderachtige wijk die wordt gekenmerkt door zijn levendige, geschilderde muren en smalle straatjes, staat vooral bekend om zijn boeiende muurschilderingen die veel van de gebouwen sieren. Ondanks zijn vroegere reputatie op het gebied van armoede en criminaliteit, heeft dit gebied een opmerkelijke transformatie ondergaan, waarbij het is geëvolueerd van een achtergestelde wijk naar een charmante en pittoreske enclave. Terwijl je door de straten van Borgo San Giuliano wandelt, word je begroet door een visueel feest van kleurrijke kunstwerken. Vergeet niet je camera mee te nemen als je deze prachtige wijk verkent, die veel van zijn faam te danken heeft aan de legendarische filmmaker Federico Fellini.
Lees meer