Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Västerås

Västerås

De op vijf na grootste stad van Zweden is ook een van de oudste steden van het land. Welkom in Västerås! Er is hier voor de hele familie van alles te beleven. Bovendien vind je hier een rijke cultuur, een bruisend nachtleven, een waterrijke omgeving en een boeiende geschiedenis. Breng een nacht door onder water of tussen de boomtoppen. Bewonder de oude kathedraal met een sterrenvermelding in de reisgids van Michelin of bezoek Anundshög, de grootste grafheuvel van Zweden: Västerås heeft veel te bieden voor iedereen!
Lees meer
Pisa

Pisa

Pisa is strategisch gelegen in het centrale deel van Italië, op slechts 12 km van de Ligurische Zee, 20 km van de haven van Livorno en de veerboten naar het eiland Elba, Sardinië en Corsica, en 80 km van Florence. Deze stad is vooral bekend om zijn scheve toren, maar heeft samen met het hele complex van Piazza dei Miracoli dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en zijn middeleeuwse centrum, ook talrijke meesterwerken uit de architectuur en middeleeuwse geschiedenis. Het gebied rond Pisa is ook uitstekend geschikt voor boerderijvakanties, trektochten, stranden en watersporten aan de Versiliaanse kust.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Casa Milà – La Pedrera
Barcelona, Spanje

Casa Milà – La Pedrera

Casa Milà, beter bekend als La Pedrera ("De steengroeve"), is gebouwd tussen 1906 en 1912 en is een modernistisch gebouw in Passeig de Gràcia en de laatste privéwoning ontworpen door de Catalaanse architect Antoni Gaudí. Het interieur is zelfs nog opvallender dan de smeedijzeren, uit steen gebeeldhouwde gevel, vooral de kamers die laten zien waar mensen echt woonden. Dus ga Casa Milà binnen om nog één van Gaudí's onconventionele architectonische creaties te ontdekken.
Bookable
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Museum van beeldende kunst
Bilbao, Spanje

Museum van beeldende kunst

Het Museo de Bellas Artes heeft een uitzonderlijke collectie traditionele werken van bekende meesters zoals El Greco, Goya, Gauguin, Francis Bacon, Picasso en Velazquez. Het tijdperk van de collectie begint in de Middeleeuwen tot aan de hedendaagse kunst van nu. Het museum bestaat al sinds 1908 en begon als één van de eerste beeldende kunstmusea ter wereld. De populariteit van het museum zorgde voor de uitbreiding van het gebouw met een ander deel waarin de rest van de kunst tentoongesteld kon worden.
Lees meer
Avignon
Provence, Frankrijk

Avignon

Avignon ligt aan de rivier de Rhône en is een boeiende stad vol geschiedenis, kunst en cultuur. Van 1309 tot 1377 diende de stad als zetel van de katholieke pausen en bleef onder pauselijk bestuur tot ze in 1791 bij Frankrijk werd ingelijfd. De rijke pauselijke geschiedenis van Avignon komt tot uiting in het formidabele Palais des Papes, gelegen in het hart van de stad en omringd door middeleeuwse stenen wallen. Maar Avignon heeft veel meer te bieden dan alleen het beroemde paleis. Van het bruisende Place de l'Horloge tot de charmante geplaveide straten van de oude binnenstad, Avignon is een stad die bij elke bocht een lust voor het oog is. Met zijn zonnige klimaat, rijke culinaire tradities en relaxte levensstijl is Avignon echt een parel van Zuid-Frankrijk.
Lees meer
Arriaga theater
Bilbao, Spanje

Arriaga theater

Het oorspronkelijke theater, gemaakt door Joaquin Rucoba (ook bekend als de Spaanse Mozart), brandde in 1914 af en er werd een tweede gebouwd dat lijkt op het operagebouw in Parijs. Tegenwoordig blijft het de belangrijkste culturele locatie van Bilbao. Het theater is prachtig gelegen aan de oevers van de rivier de Nervión en biedt opera van wereldklasse, klassieke muziekconcerten en ballet. Naast shows kun je ook een rondleiding achter de schermen volgen en de operakostuumcollectie en de prachtige kraampjes bekijken.
Lees meer
Plentzia
Bilbao, Spanje

Plentzia

Plentzia is een levendige badplaats net buiten Bilbao, in de provincie Biskaje. Het is gelegen bovenop een heuvel, de straten stromen de heuvel af en leiden naar prachtige zandstranden. Plentzia is een populaire weekendbestemming vanuit Bilbao, aangezien het een korte 30 minuten duurt om er te komen met de bovengrondse metrodienst vanuit het centrum van Bilbao. In de stad Plentzia zijn er tal van barren en cafés die lokaal gevangen verse zeevruchten serveren. De stad heeft ook een binnenbaan voor de Baskische pelota-sport. Hier kun je dit traditionele spel bekijken, waarbij twee teams van spelers een kleine harde witte bal naar een muur slingeren en er met de volle kracht van hun blote handen tegenaan slaan.
Lees meer
Wijnroute van de heuvels van Pisa
Pisa, Italië

Wijnroute van de heuvels van Pisa

Maak een tocht langs de wijnwegen in de prachtige omgeving van Chianti, één van de beroemdste wijken van Toscane. Jij beslist welke wijngaarden je wilt bezoeken en stopt waar je maar wilt. Het is ook mogelijk om even te stoppen met het proeven van wijn en lokale gerechten om de musea te bezoeken die je langs de weg vindt, zoals het museum dat is gewijd aan de iconische Vespa-scooters. De goed gemarkeerde weg is gemakkelijk te volgen met de fiets of auto.
Bookable
Lees meer