Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Melbourne

Melbourne

Melbourne is een artistieke grootmacht met een levendige en multiculturele ziel. Melbourne, bijgenaamd “Parijs van het zuidelijk halfrond”, staat niet alleen bekend als de culturele hotspot van Australië, maar staat ook bekend om zijn grote sportevenementen en culinaire hoogstandjes van over de hele wereld. Met zijn hoge stadscentrum en uitgestrekte buitenwijken is het moeilijk om je niet te laten meeslepen door het leven van de hoofdstad Victoria. Dagtochten naar de wilde natuur van de staat zijn ook bijzonder aantrekkelijk.
Lees meer
Boston, Massachusetts

Boston, Massachusetts

Het staat al lang bekend om zijn ouderwetse charme, van de historische Faneuil Hall tot de Freedom Trail die de vooraanstaande rol van Boston in de Amerikaanse Revolutie viert. Boston heeft een lange weg afgelegd om zijn claim in de 21e eeuw waar te maken. Met de voltooiing van de "Big Dig" die Boston's uitgebreide netwerk van snelwegen onder de grond begroef, is Boston de nieuwe eeuw ingegaan. Touristische attracties omvatten prachtige openbare bibliotheken, fascinerende musea en veel sport. Boston is voorbestemd om steeds mooier te worden naarmate meer en meer van de onhandig verhoogde snelwegen worden vervangen door weelderige parken.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Warschau

Warschau

Alles waar je van kunt dromen, vind je in de Poolse hoofdstad: interessante geschiedenis, een schat aan evenementen, een bruisend nachtleven, restaurants met Michelin-sterren en een overvloed aan groene gebieden. Bekijk de charmante oude binnenstad en maak een wandeling langs de Koninklijke Route. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad in één van de vele interactieve musea van Warschau. Breng een wilde avond door aan de Vistula en relax terwijl je luistert naar een Chopin-concert in Łazienki Park. Warschau is ongetwijfeld een must-see op de toeristische kaart van Europa.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Bordeaux

Bordeaux

Bordeaux is een stad die symbool staat voor wijn, gastronomie, kunst en cultuur. Het is een stad die de essentie van de Franse geest vertegenwoordigt. Bordeaux is gelegen in het zuidwesten van Frankrijk, aan de rivier de Garonne. Het straalt zijn charmes uit over de regio door zijn brede voetgangersboulevards, prachtige pleinen, moderne gebouwen en historische architectuur. Bezoek Bordeaux tijdens je volgende reis naar Frankrijk en ontdek waarom de stad ooit werd verkozen tot “Europese beste bestemming”.
Lees meer
Orlando, Florida

Orlando, Florida

Met zeven van de beste themaparken op één zonnige locatie is Orlando de themaparkhoofdstad van de wereld. Het beste van alles is dat Orlando bezoekers elk jaar nieuwe en opwindende ervaringen biedt, dus er is altijd een reden om terug te keren. Plan een bezoek aan de vele fantastische themaparken en waterparken in Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort, SeaWorld Orlando en LEGOLAND Florida Resort. Kom naar Orlando voor geweldige attracties, fantastische winkels, bekroonde restaurants, spectaculaire musea en entertainment van wereldklasse.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Whitsunday Coast

Whitsunday Coast

De zon, zee en strand zorgen er samen voor dat de Whitsunday Coast de ideale plek is om te ontspannen. Geniet van de geweldige sfeer en het nachtleven in een spectaculaire omgeving. Een paradijs voor strandliefhebbers waar alles aanwezig is om jouw verblijf in dit gebied onvergetelijk te maken. In de buurt van het Great Barrier Reef en op slechts 26 km van de Whitsunday eilanden is er genoeg te zien. Zowel backpackers als gezinnen zullen genieten van de vele attracties zoals de Airlie Beach lagune en de geweldige krokodilsafari's op de Proserpine-rivier.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Avignon
Provence, Frankrijk

Avignon

Avignon ligt aan de rivier de Rhône en is een boeiende stad vol geschiedenis, kunst en cultuur. Van 1309 tot 1377 diende de stad als zetel van de katholieke pausen en bleef onder pauselijk bestuur tot ze in 1791 bij Frankrijk werd ingelijfd. De rijke pauselijke geschiedenis van Avignon komt tot uiting in het formidabele Palais des Papes, gelegen in het hart van de stad en omringd door middeleeuwse stenen wallen. Maar Avignon heeft veel meer te bieden dan alleen het beroemde paleis. Van het bruisende Place de l'Horloge tot de charmante geplaveide straten van de oude binnenstad, Avignon is een stad die bij elke bocht een lust voor het oog is. Met zijn zonnige klimaat, rijke culinaire tradities en relaxte levensstijl is Avignon echt een parel van Zuid-Frankrijk.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote heeft het allemaal: zonnige luchten, ongerepte stranden en kristalhelder water. Maar zijn natuurlijke wonderen gaan verder dan het voor de hand liggende. Met meer dan 300 vulkanische toppen heeft het eiland een maanlandschap met roze, paarse en okerkleurige tinten. Verborgen onder de oppervlakte liggen grotten, tunnels en meren, die smeken om ontdekt te worden. Surfliefhebbers vinden hier een paradijs, met perfecte golven gedurende het hele jaar. Het gerucht gaat dat Lanzarote ooit deel uitmaakte van de verloren stad Atlantis. Ontdek dit unieke juweeltje van de Spaanse Canarische eilanden.
Lees meer
Fryderyk Chopin Museum
Warschau, Polen

Fryderyk Chopin Museum

Het Fryderyk Chopin Museum is gevestigd in het historische Ostrogski-paleis en is één van de modernste biografische musea in Europa. De tentoongestelde exposities omvatten de vleugel van de componist en manuscripten van Chopins brieven en muziekcomposities. Voor de meest serieuze Chopin-fans is het de moeite waard om een dagtour te maken die zich richt op de belangrijkste bezienswaardigheden van Warschau uit het leven van de componist. De uitgebreide versie van de tour omvat een concert van 1 uur met muziek van Chopin.
Lees meer
Oude Stad
Warschau, Polen

Oude Stad

De Oude Stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en charmeert met zijn kleurrijke herenhuizen en de uitzonderlijke sfeer van de smalle straatjes. Op het marktplein in de oude binnenstad kom je een zeemeermin tegen, het officiële symbool van de stad. Vergeet niet om de Barbican te zien, ga langs bij de bel op Kanonia Street en loop langs de oude stadsmuren. Je moet ook het Koninklijk Kasteel bezoeken. Naast de koninklijke appartementen herbergt de oude zetel van de Poolse heersers ook een kunstcollectie met schilderijen van Rembrandt en Bernardo Bellotto, ook bekend als Canaletto. Een geweldige manier om snel heel Warschau te zien is met een rondleiding in een kleine gele retro Fiat 125p. Natuurlijk kun je de gids vragen om de rit af te stemmen op jouw interesses.
Bookable
Lees meer
Pizzo Calabro
Lamezia Terme, Italië

Pizzo Calabro

Pizzo Calabro is een zeehaven op een steile klif met uitzicht op de Golf van Saint Eufemia, op ongeveer 34 km van Lamezia. De kerk van San Giorgio en het nabijgelegen kasteel zijn een bezoek waard, evenals de charmante smalle straatjes waar je kunt ronddwalen en het Italiaanse historische erfgoed kunt ontdekken. Bovendien is het een must om tijdens een bezoek aan dit gebied het heerlijke “Tartufo” te proeven, een lokaal ijsje dat welbekend is in Italië.
Lees meer
Marseille
Provence, Frankrijk

Marseille

Marseille, gelegen aan de Middellandse Zeekust van Frankrijk, is een verborgen juweeltje dat erop wacht ontdekt te worden. De stad is omgeven door de ruige heuvels van de Provence en beschikt over een historische haven vol duizenden boten verscholen in kristalhelder blauw water. Deze bruisende stad heeft veel kunstenaars geïnspireerd die zich aangetrokken voelden tot het zonnige klimaat en de bruisende sfeer. Als tweede grootste stad van Frankrijk biedt Marseille een overvloed aan attracties, waaronder prachtige stranden, eeuwenoude architectuur, een bloeiende kunstscene en een dynamisch nachtleven.
Lees meer