Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Utrecht

Utrecht

Utrecht, gelegen in het hart van Nederland, fascineert met middeleeuwse charme, schilderachtige grachten en historische wijken zoals Oudegracht. Utrecht combineert traditie en moderniteit naadloos, wat te zien is aan de diverse culturele bezienswaardigheden, trendy boetieks en levendige markten. Met een dynamische sfeer, gevormd door zowel oude structuren als hedendaagse architectuur, is de stad er trots op een vooraanstaande universiteit te hebben die een levendige mix van bewoners en studenten creëert.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Brussel

Brussel

Brussel is een stad die telkens weer verbaast en ontroert. Dit hoofdstedelijk gewest en hoofdstad van 500 miljoen Europeanen verwacht u om zijn schatten te delen. Zijn turbulente geschiedenis ligt ongetwijfeld aan de bron van zijn open geest en gastvrijheid. Wij garanderen dat u zich in Brussel goed zult voelen! Behalve zijn historische monumenten heeft Brussel nog zo veel meer te bieden: zijn stripverhalen, zijn art-nouveaugevels, het talent van zijn modeontwerpers en designers, zijn culinaire lekkernijen en zijn surrealisme dat op elke straathoek aanwezig is.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Griftpark
Utrecht, Nederland

Griftpark

Het Griftpark is een fantastische plek waar je even kunt ontsnappen aan de stad. Het park beschikt over een klein zwembad, een kinderboerderij met handwasstations en een café. In de zomer gebruiken de lokale bewoners de aangewezen picknickplaatsen aan het water om te genieten van de zonnige dagen van Utrecht, terwijl ze in de herfst of winter genieten van de serene sfeer van de tuinen en de grasvelden bij de vijver. Voor het jongere publiek is er een ijsbaan, een basketbalveld en een speeltuin.
Lees meer
Centraal Museum
Utrecht, Nederland

Centraal Museum

Het Centraal Museum is het oudste stadsmuseum van Nederland en biedt de meest boeiende verkenning van de Utrechtse geschiedenis door middel van kunst en vormgeving. Het museum toont opmerkelijke werken van verschillende lokale en internationale kunstenaars, waaronder meubels ontworpen door Gerrit Rietveld, een bekende lokale ontwerper. Het Centraal Museum organiseert ook regelmatig tijdelijke tentoonstellingen, die zowel de lokale bevolking als toeristen aantrekken. Het gebouw zelf, gelegen in het Museumkwartier, is opmerkelijk, met een prachtige tuin, een restaurant en een prachtige museumwinkel. Als je grote toeristische drukte wilt vermijden, kun je het museum het beste doordeweeks bezoeken.
Lees meer
Sint-Michael's kerk & klooster
Zadar, Kroatië

Sint-Michael's kerk & klooster

Op de hoek van Špiro Brusinastraat en Mihovil Klaićstraat is er een eenvoudige en charmante gotische kerk van St. Michael, ooit een deel van het Franciscaner klooster. Een gotisch portaal versierd met reliëfs uit de 14e eeuw domineert de gevel. In het eenbeukige interieur bevindt zich een beschilderde houten romaanse kruisiging uit de 13e eeuw. Er is ook een kleine collectie kunstwerken in het klooster. De huidige kerk werd in 1389 gebouwd en in de 19e eeuw uitgebreid.
Lees meer
Cenotes
Cancún, Mexico

Cenotes

Cenotes (zinkgaten) zijn diepe bronnen met kristalhelder water die toegankelijk zijn als het dak van een grot instort. De cenotes, gevoed door ondergrondse rivieren, waren de belangrijkste zoetwaterbron voor de Maya's en worden daarom als heilig beschouwd. Ze zijn uniek voor het schiereiland Yucatán en tot op de dag van vandaag is het ondergrondse grottenstelsel dat alle cenotes met elkaar verbindt nog steeds grotendeels onontdekt. Het is een unieke ervaring om getuige te zijn van de adembenemende schoonheid van de grote clusters van stalactieten en stalagmieten die in het kristalheldere koele water worden weerspiegeld. Elke cenote heeft zijn eigen bijzondere schoonheid, en een zwempak aantrekken en snorkelen in het zwembad is een absoluut onvergetelijke ervaring. Sommige touroperators bieden ook grotduikexcursies aan voor zeer ervaren duikers.
Bookable
Lees meer
Archeologisch Museum
Rhodos, Griekenland

Archeologisch Museum

Het Archeologisch Museum van Rhodos is niet alleen een schat aan kunstvoorwerpen, het is een stukje geschiedenis zelf. Dit middeleeuwse juweeltje, oorspronkelijk het Hospitaal van de Ridders, werd in 1489 voltooid door Grootmeester d'Aubusson en is nog steeds opmerkelijk goed bewaard gebleven. Dwaal door kamers vol intrigerende vondsten uit Rhodos en de naburige eilanden, waaronder het betoverende standbeeld van de hurkende Aphrodite en de eeuwenoude Pyxis van het Fikellura-type. Mis de iconische Head of Helios niet.
Lees meer