Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Glasgow

Glasgow

Glasgow is de 21e-eeuwse trekpleister van Groot-Brittannië, met een energieke maar verfijnde sfeer. Het was vroeger het belangrijkste industriële centrum van Groot-Brittannië en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende hub voor kunst en cultuur. De stad is trots op een eindeloze stroom opkomende muzikanten en een bruisend nachtleven. Glasgow is ook de thuisbasis van vele uitstekende moderne Schotse restaurants die zich toeleggen op het behoud van hun Schotse erfgoed. Enkele van de beste winkels van het land zijn hier ook te vinden.
Lees meer
Sydney

Sydney

Sydney is de beroemdste stad van Australië, met het majestueuze Sydney Opera House, de indrukwekkende stalen boog van de Sydney Harbour Bridge, de glinsterende waterwegen en het witte zand van Bondi Beach. Onder dit glinsterende oppervlak zijn er in Sydney nog veel meer betoverende lagen te ontdekken. Deze prachtige kosmopolitische stad viert haar culturele diversiteit en erfgoed, en passie voor kunst en sport. Een gematigd klimaat maakt Sydney op elk moment van het jaar spectaculair, en de vriendelijke, ongedwongen houding van de stad zorgt ervoor dat bezoekers naar ‘Down Under’ terugkomen voor meer!
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Bergen

Bergen

Bergen is een charmante oude stad met een jeugdige geest. Als je Bergen binnen vliegt, zie je de adembenemende kliffen uit de zee oprijzen en de fjord omgeven door majestueuze bergen. In de Middeleeuwen was Bergen de grootste stad van Scandinavië, en pas in de jaren 1830 nam de bevolking van Oslo die van Bergen in. Bergen behoudt echter zijn status als belangrijke havenstad. Het dramatische landschap, de levendige muziekscene en de aangename en ontspannen sfeer maken van Bergen een zeer populaire bestemming.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Nice
Provence, Frankrijk

Nice

Nice, gelegen aan de kiezelkust van de Baie des Anges aan de Franse Rivièra, staat wereldwijd bekend om zijn zonneschijn het hele jaar door, de azuurblauwe zee en verfijnde boetieks. Adem de frisse mediterrane lucht in terwijl je over de beroemde Promenade des Anglais wandelt of verdwaal in de schilderachtige straatjes van de oude binnenstad, een doolhof van smalle straatjes, kleurrijke gebouwen en charmante pleinen die bezoekers een kijkje geven in de rijke geschiedenis van de stad. Kunst- en cultuurliefhebbers zullen zich zeker vermaken in Nice, met verschillende musea en kunstgalerieën van wereldklasse, waaronder het Musée Matisse en het Musée d'Art Moderne et d'Art Contemporain.
Lees meer
Provence

Provence

Provence-Alpes-Côte d'Azur is gelegen in het zuidoosten van Frankrijk. Het is een charmante regio die bekend staat om zijn prachtige kustlijn, met populaire bestemmingen zoals Nice en Saint-Tropez, evenals zijn spectaculaire natuurlijke landschappen, variërend van de majestueuze Franse Alpen tot de ontzagwekkende lavendelvelden. De Provence heeft tal van historische bezienswaardigheden, waaronder de oude Romeinse stad Arles en het Palais des Papes in Avignon. De regio is ook een hotspot voor buitenactiviteiten, zoals skiën en wandelen, en er worden gerenommeerde festivals gehouden, zoals het filmfestival van Cannes en het theaterfestival van Avignon.
Lees meer
Kunstgalerie van Nieuw-Zuid-Wales
Sydney, Australië

Kunstgalerie van Nieuw-Zuid-Wales

De Art Gallery of NSW, opgericht in 1871, toont mooie Australische en internationale moderne en hedendaagse werken in uitgestrekte, lichte ruimtes. De Grand Courts herbergen een collectie koloniale Australische werken en Europese oude meesters, terwijl speciale galeries de kunstwerken en Aziatische collecties van Aboriginal en Torres Strait Islander verheerlijken. Er worden regelmatig rondleidingen aangeboden in het Japans, Mandarijn, Kantonees en Koreaans.
Lees meer
Museum voor Hedendaagse Kunst Australië
Sydney, Australië

Museum voor Hedendaagse Kunst Australië

Het MCA (Museum of Contemporary Art) ligt aan de rand van Sydney Harbour. Het is het belangrijkste museum van Australië dat zich toelegt op hedendaagse kunst uit heel Australië en de rest van de wereld. In de historische Rocks organiseert het MCA het hele jaar door een gestage stroom tentoonstellingen en evenementen. Van gevestigde kunstenaars tot nieuw werk van opkomende kunstenaars op het gebied van schilderkunst, beeldhouwkunst, video, installatie en meer, er is voor elk wat wils bij het MCA. En vanaf het café op het dak heb je uitzicht op de haven.
Lees meer
Toulon
Provence, Frankrijk

Toulon

Toulon, gelegen aan de oevers van de Middellandse Zee en tegen de ruige achtergrond van kalksteenbergen, is een kleine havenstad, vooral bekend als de basis van de Franse marine en de grootste marinebasis in de Middellandse Zee. Voor een onvergetelijk avontuur met adembenemende uitzichten kun je een ritje maken met de kabelbaan die de Mont Faron in Toulon beklimt. Deze spannende reis brengt je naar de top van de berg, waar je kunt genieten van een prachtig panoramisch uitzicht op de prachtige kustlijn, de bruisende haven en ruige bergketens. Voor wie van stranden houdt, beschikt Toulon over zandstranden en kiezelbaaien die volop mogelijkheden bieden om te zwemmen, te zonnebaden en watersporten te beoefenen. Enkele van de meest populaire stranden in de stad zijn Mourillon, Sablettes en Anse de Méjean.
Lees meer
Vulkanische ervaringen
Tenerife, Spanje

Vulkanische ervaringen

Het eiland Tenerife draagt de onuitwisbare sporen van zijn vulkanische oorsprong, met lava die door de aderen stroomt. De vulkanische bodem biedt de mogelijkheid om je te verdiepen in dit fascinerende facet van het eiland. De vijf meest bezochte vulkanische gebieden zijn: Territorio Antiguo, Volcanes Legendarios, Los Dos Valles, Tierra de Contrastes en El Rincón de la Luz. Deze unieke plekken bieden de meest fascinerende inzichten in de vulkanische wonderen van Tenerife. Als je van avontuurlijke activiteiten houdt, kun je de onderwater uitbarstingen, kraters, vulkaankegels en openingen verkennen, die allemaal bijdragen aan het opmerkelijke geologische tapijt van het eiland. Dit alles gaat hand in hand met wijnkelders en restaurants die het magmatische erfgoed van het eiland belichamen.
Lees meer