Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Reykjavík

Reykjavík

Bezoekers van Reykjavík zijn enthousiast over de pure energie in het hart van de hoofdstad van IJsland: of het nu komt van de kokende thermale bronnen, de natuurlijke groene energie of de levendige culturele scene en het leuke nachtleven. Het is de noordelijkste hoofdstad ter wereld en wordt omringd door de majestueuze berg Esja die over de stad uitkijkt, en het blauwe water van de Faxaflói baai. Op een zonnige dag lijkt de mystieke Snæfellsjökull-gletsjer kristalachtig aan de westelijke horizon, terwijl bergachtige maanlandschappen zich naar het zuidoosten uitstrekken.
Lees meer
Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale, Florida

Fort Lauderdale is een bestemming die reizigers met een uitgesproken smaak tevreden zal stellen. De milde temperaturen maken de zandstranden het hele jaar door tot een ideale plek om te ontspannen gedurende de dag. 's Avonds verandert de lange boulevard echter in een bruisende uitgaanswijk met clubs, barren en pubs zover het oog reikt. Met enkele van de beste restaurants, winkels en boetiekhotels in de staat is deze stad een paradijs voor hippe ontdekkingsreizigers.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
São Paulo

São Paulo

“Rio is prachtig. Maar São Paulo, São Paulo is een stad”, zei Marlene Dietrich over de meest kosmopolitische stad van Brazilië. São Paulo is de culturele en financiële grootmacht van Brazilië, compleet met een bruisende muziekscene, winkels van topdesigners en heerlijke gastronomie, en niet te vergeten musea en kunstgalerieën van wereldklasse. Dit alles wordt gecombineerd met het bruisende lokale leven van Paulistanos, waarmee het zeker gemakkelijk zal zijn om bevriend te raken.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Casa Milà – La Pedrera
Barcelona, Spanje

Casa Milà – La Pedrera

Casa Milà, beter bekend als La Pedrera ("De steengroeve"), is gebouwd tussen 1906 en 1912 en is een modernistisch gebouw in Passeig de Gràcia en de laatste privéwoning ontworpen door de Catalaanse architect Antoni Gaudí. Het interieur is zelfs nog opvallender dan de smeedijzeren, uit steen gebeeldhouwde gevel, vooral de kamers die laten zien waar mensen echt woonden. Dus ga Casa Milà binnen om nog één van Gaudí's onconventionele architectonische creaties te ontdekken.
Bookable
Lees meer
Barcelona

Barcelona

Indrukwekkende architectuur en hippe restaurants ontmoeten een zonnig Spaans klimaat en prachtige stranden. Dit heeft Barcelona in slechts enkele decennia getransformeerd van een ruige havenstad tot één van Europa's belangrijkste bestemmingen, als het al niet 's werelds belangrijkste bestemming is. Wandel over La Rambla en Passeig de Gràcia, bewonder Gaudí's meesterwerken, bezoek de kleurrijke markt van La Boqueria, ga helemaal op in de Gotische wijk, geniet van de zon op het strand van Barceloneta en ontdek enkele van de bruisende nachtelijke trefpunten van de stad terwijl je bezig bent.
Lees meer
Poble Espanyol
Barcelona, Spanje

Poble Espanyol

Gelegen in één van de meest emblematische wijken van Barcelona, op loopafstand van de Montjuïc-fonteinen, onthult Poble Espanyol de essentie van de Spaanse cultuur. Hier ontmoeten geschiedenis, cultuur en vrije tijd elkaar door middel van een aangename en rustige wandeling in de open lucht. Met de missie om de essentie van het leven in de steden van Spanje te vertegenwoordigen, beschikt Poble Espanyol over meer dan 100 architecturale constructies op ware grootte, gebouwen, pleinen en straten uit verschillende delen van het land, verspreid over meer dan 40.000 m2 buitenruimte . Maak een wandeling door Poble Espanyol en ontdek een verscheidenheid aan restaurants met typische producten van de Spaanse gastronomie, winkels waar je lokale producten kunt kopen en audiovisuele ruimtes die representatief zijn voor verschillende schiereilandgebieden. In het Fran Daurel museum kun je werken van grote kunstenaars zoals Miró, Picasso, Dalí en vele anderen onder hetzelfde dak bewonderen, plus een beeldentuin, een ruimte waar natuur en kunst samensmelten. Poble Espanyol staat ook synoniem voor vakmanschap. Een duurzame, kwalitatieve, lokale en handgemaakte kunst. In 2003 uitgeroepen tot Artisan Zone door de Generalitat van Catalonië, is het ongetwijfeld één van de beste concentraties van ambachten in Barcelona en het land, en biedt het de mogelijkheid om een uniek, onherhaalbaar en gepersonaliseerd stuk te kopen of te creëren.
Lees meer
Hawaii Volcanoes Nationaal park
Big Island, Hawaii

Hawaii Volcanoes Nationaal park

Je hebt de unieke kans om één van de krachtigste, mooiste processen van de natuur te zien terwijl de aarde zich ontvouwt om haar magma uit de vulkanen vrij te maken. Als één van de meest actieve vulkanen op aarde is de Kīlauea-vulkaan altijd één van de grootste attracties van Big Island. De reputatie gaat er ook aan vooraf als heilige plaats voor inheemse Hawaiianen. Bewonder de actieve Mauna Loa, kom meer te weten over vulkanologie in het Jaggar Museum, maak een selfie op het uitkijkpunt met uitzicht op de Halema'uma'u-krater. De lange, ondergrondse grot gevormd door oude stromende lava, genaamd de Thurston Lava Tube (Nāhuku), is een andere must om te zien.
Lees meer