Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Wellington

Wellington

De hoofdstad van Nieuw-Zeeland ligt tussen glooiende heuvels en een ruige kustlijn op de zuidpunt van het Noordereiland. De stad biedt niet alleen enkele van de beste stadsgezichten van het land, maar is ook populair vanwege haar kunst en cultuur. Wellington is de thuisbasis van het Nationaal Museum (Te Papa), de nationale opera- en balletgezelschappen en is het hart van de nationale film- en modescènes. Met meer restaurants en cafés per inwoner dan New York, biedt Wellington ook een unieke gastronomische ervaring.
Lees meer
Manchester

Manchester

Manchester staat bekend als de geboorteplaats van de industriële revolutie en is één van de meest dynamische en kosmopolitische steden in het VK, met een geheel eigen karakter. Manchester verwelkomt bezoekers met zijn mooie tradities op het gebied van cultuur, muziek, sport en evenementen van topklasse. De vitaliteit van de stad komt tot uiting in haar fascinerende geschiedenis, interactieve attracties, prachtige architectuur en vooral de geest van de mensen, dus er is altijd iets te doen in de regio Greater Manchester.
Lees meer
Miami, Florida

Miami, Florida

Miami staat bekend om zijn glamour en kosmopolitische sfeer. Maar wat deze stad echt onderscheidt, zijn de kilometerslange zandstranden, die in combinatie met de zon en aangename warmte het hele jaar door de positie van Miami als topreisbestemming hebben versterkt. Het zou een grove understatement zijn om de stad te omschrijven als een internationale metropool, gezien de Noord-Amerikaanse kern doordrenkt met Caribische flair, een flinke dosis Latijns-Amerikaanse invloed, wat Afrikaans erfgoed, een vleugje Aziatische invloed en een beetje Europese charme. Al deze elementen en hun fascinerende mix geven Miami een levendig en opwindend cultureel leven.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Madrid

Madrid

In het hart van het Iberisch schiereiland, omringd door bergen en natuurparken, is Madrid een onweerstaanbare bestemming met een schat aan culturele en recreatieve aanbiedingen. Het herbergt gerenommeerde musea, kunstgalerieën, elegante gebouwen en charmante pleinen, evenals twee voetbalteams van wereldklasse, Atlético Madrid en Real Madrid. De hoofdstad van het Koninkrijk Spanje heeft ook unieke wijken, een bruisend nachtleven en een overheerlijke keuken. Madrid, boordevol energie en karakter, is een stad die zeker de harten van veel reizigers zal veroveren.
Lees meer
Le Cap d'Agde Méditerranée

Le Cap d'Agde Méditerranée

Bestemming Cap d’Agde Méditerranée Cap d’Agde Méditerranée De link tussen zee en land Cap d'Agde, in het zuiden van Frankrijk, in een streek met 300 zondagen per jaar, de Occitanie Méditerranée, is een vakantieplek die unaniem wordt gewaardeerd. Cap d'Agde Méditerranée bestaat uit 3 aparte badplaats Cap d'Agde, Vias en Portiragnes, en de historische staden en dorpen. We kunnen Pézenas, de stad van Molière, Agde, antieke handelspost van Marseille, of Montagnac, de stad van de middeleeuwse jaarmarkt, noemen. Het Canal du Midi doorkruist Cap d’Agde en is de ruggengraat van de stad. U zult meerdere malen per jaar zin krijgen om hier te komen, omdat er zoveel activiteiten en culturele evenementen worden aangeboden. Het geheel bevindt zich op een vulkanische site tussen het Canal du Midi, de rivier en de zee, en omvat 3 havens, 20 km ongerept of aangelegd zandstrand, een natuurlijke omgeving met zorgvuldig beschermde parken, dennenbossen en zeegebieden, verrassende historische monumenten en erfgoed, sportfaciliteiten van hoog niveau en permanente activiteiten.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Den Haag

Den Haag

Den Haag ligt aan de smaragdkust van Nederland. Het is de administratieve hoofdstad van het land en het internationale hoofdkantoor voor wereldwijde gerechtigheid en vrede. De uitgestrekte groene bossen, kronkelende grachten en glooiende zandduinen die als kloppend hart en levensader van de stad dienen, nodigen uit tot activiteiten zoals wandelen, fietsen, roeien of gewoon genieten van de serene sfeer. Geniet van de wereldberoemde Nederlandse keuken op het strand van Scheveningen, bewonder Hollandse meesters in de kunstmusea van de stad of maak een rondleiding om meer te weten te komen over de rijke geschiedenis die Den Haag te bieden heeft.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Flamenco
Madrid, Spanje

Flamenco

Madrid is een stad die wereldwijd bekend staat om zijn opmerkelijke Flamenco-optredens, waarvan je kunt genieten in talloze tavernes en barren verspreid over de stad. Flamenco is niet alleen een dans, maar ook een vorm van muziek die bij de dans hoort. Het is afkomstig uit Andalusië en staat bekend om zijn liedjes met gitaarbegeleiding, complexe technieken van voetstampen, handklappen en het gebruik van castagnetten. Voor een onvergetelijke flamencoshow ben je in de “Corral de la Moreria” aan het juiste adres.
Bookable
Lees meer
Alicante

Alicante

Verschillende beschavingen hebben in deze streken gewoond en hebben er hun sporen achtergelaten, die in alle uithoeken van deze karakteristieke stad te zien zijn. Dit alles draagt bij aan de aantrekkingskracht van deze moderne stad die primair op toerisme gefocust is, maar heeft ook een bijzondere belang in de industrie en de handel. Alicante, gelegen aan de Middellandse Zeekust, biedt niet alleen een grote verscheidenheid aan diensten, maar ook een breed scala aan culturele activiteiten, met musea, festivals en natuurgebieden, in het bijzonder het eiland Tabarca (Middellandse Zeereservaat).
Lees meer
Galway & The West

Galway & The West

Het is dramatisch, spookachtig en volkomen wild. Galway verleidt met zijn rijke geschiedenis, boheemse sfeer en sublieme landschappen. Hier komen ruige kliffen en het ruige landschap samen met levendige straten met kleurrijke gevels, in navolging van pubs vol authentieke Ierse muziek, een bloeiende kunstscene en hartelijke lokale bevolking. In Galway zijn traditie, creativiteit en gastvrijheid naadloos met elkaar verweven, waardoor een unieke en levendige bestemming ontstaat die een blijvende indruk achterlaat op iedereen die de wonderen ervaart.
Lees meer
MIAW
Den Haag, Nederland

MIAW

‘Make it Art Worthy’ is de naam en het doel van deze galerie die creativiteit in al haar vormen promoot. Hier kun je tijdens de workshop Droogvilten je eigen cadeaus ontwerpen met hergebruikte materialen en ze in sprankelende stijl presenteren nadat je een uniek inpakschema hebt bedacht tijdens de workshop doosjes pimpen. De ruimte is ook toegankelijk voor muzikanten van alle niveaus om in te spelen, een geweldige manier om gelijkgestemde mensen te ontmoeten en samen te genieten. Deze organisatie zonder winstoogmerk wordt gerund door vrijwilligers en wordt onderhouden door donaties, dus voor sommige evenementen en workshops is een klein bedrag nodig, maar voor het grootste deel kunnen bezoekers gratis genieten van de tentoonstellingen.
Lees meer
Little Havana
Miami, Florida

Little Havana

Little Havana is een bruisende wijk in Miami, bekend als één van's werelds beroemdste Cubaanse enclaves, waar je jezelf volledig kunt onderdompelen in de rijke cultuur van Cubaans-Amerikaanse en Latijns-Amerikaanse gemeenschappen. De straten zijn levendig en kleurrijk, vol betoverende muurschilderingen, Cubaanse boetieks, restaurants en zelfs enkele wilde hanen die ronddwalen. Elke laatste vrijdag van de maand verandert de wijk in een bruisend straatfeest genaamd “Viernes Cultural”, compleet met muziek, dans, eten en theater. Dus als je niet naar Cuba kunt komen, dan komt Little Havana er het dichtst bij in de VS. Mis het spannende Calle Ocho Music Festival in maart niet. En om het meeste uit je bezoek te halen, kun je overwegen om deel te nemen aan een foodtour of een bustour die vaak een tussenstop maakt in Little Havana.
Bookable
Lees meer
South Beach
Miami, Florida

South Beach

South Beach, of kortweg SoBe, is de populairste bestemming van Miami en wordt algemeen beschouwd als 's werelds ultieme hotspot voor het nachtleven. Zelfs Ibiza kan niet tippen aan de bruisende energie van deze strandbuurt. SoBe ligt aan de zuidkant van Miami Beach en biedt talloze hotels, restaurants, barren en clubs, allemaal omgeven door een uitgestrekt wit zand en de rustgevende geluiden van de oceaan, wat een betoverende sfeer creëert. Deze bruisende scene trekt bezoekers van over de hele wereld aan die komen om de unieke mix van zon, zand en nachtleven te ervaren die SoBe te bieden heeft. De trendy barren en clubs in de buurt bieden een breed scala aan smaken, van relaxte strandlounges tot energieke dansclubs. Overdag kunnen bezoekers genieten van de zon op het strand, een wandeling maken langs de iconische Ocean Drive of de art deco-architectuur ontdekken die de wijk zijn kenmerkende karakter geeft.
Bookable
Lees meer
Scheveningen
Den Haag, Nederland

Scheveningen

Of de zon nu schijnt of de wolken opdoemen, het strand van Scheveningen zit boordevol leuke dingen om te doen en te zien tijdens een dagje uit. Op slechts een kwartier fietsen van het centrum van Den Haag is dit veelbewogen stuk zandduinen en zee zeker een bezoek waard voor jong en oud om te genieten van de culinaire hoogstandjes die er te vinden zijn, samen met de talrijke evenementen zoals strandfeesten, vuurwerkavonden en vliegerfestivals om er maar een paar te noemen. Er is een levendige surfcultuur in Scheveningen die het hele jaar door actief is, geweldig voor beginners om te leren, want er zijn zoveel surfscholen langs het strand. Breng overdag zeker een bezoek aan een van de vele attracties, musea of markten en maak vervolgens een avondwandeling langs een van de promenades en kies de perfecte plek om te eten en te drinken uit meer dan 130 beschikbare restaurants.
Lees meer