Ontdek een wereld vol mogelijkheden.

Toulouse

Toulouse

Roze getint en verlicht door de zuidelijke zon, is Toulouse een charmante en levendige stad die vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen ten gunste van andere Franse bestemmingen. Wie wel op bezoek komt, wordt echter getrakteerd op een betoverende ervaring. Toulouse heeft een rijke geschiedenis, moderne levendigheid en verbluffende architectuur. De stad is ook een plek voor ruimtevaart en is trots op haar sterke culinaire traditie. De weelderige parken bieden een rustig toevluchtsoord, terwijl de rivier de Garonne als schilderachtige achtergrond dient voor een heerlijke avondwandeling.
Lees meer
Autumn and winter colours
Le Cap d'Agde Méditerranée, Frankrijk

Autumn and winter colours

Discover the destination with all the gorgeous colours of autumn, it is also a place worth discovering.
Lees meer
Cyprus

Cyprus

Helderblauw water, milde temperaturen en zonneschijn. Het is gemakkelijk te zien hoe de Griekse godin van de liefde, Aphrodite, werd geboren uit de golven die op de Cypriotische kust kabbelden. De mythologie, taal, tradities en levensstijl zijn Grieks, maar het eiland heeft een schoonheid die gehuld is in een eigen, unieke sfeer. Het is gevormd door een structuur die Cyprus en zijn hoofdstad Nicosia verdeelt in het Turkse noorden en het Griekse zuiden. De veelzijdige persoonlijkheid heeft een allure die veel vakantiegangers aantrekt.
Lees meer
Cancún

Cancún

De witte zandstranden en het warme, kristalheldere water van Cancún maken het een paradijs voor alle strand- en watersportliefhebbers. Voeg daar een bruisend nachtleven aan toe en de nabijheid van de adembenemende Maya-ruïnes, en je hebt Mexico's populairste toeristische hotspot. Met vier miljoen toeristen per jaar is het moeilijk voor te stellen dat dit prachtige resort een paar decennia geleden een slaperig vissersdorp was. De kleurrijke sfeer en eeuwenoude tradities die samengaan met ultramoderne ontwikkelingen betoveren iedereen, van backpackers tot luxe reizigers.
Lees meer
Oslo

Oslo

Oslo staat bekend om zijn naadloze mix van natuurlijke schoonheid en modern stadsleven en biedt een unieke Scandinavische ervaring. Van de iconische waterkant, bezaaid met strakke architectuur, tot de culturele bezienswaardigheden zoals het Vikingschipmuseum, het Munch Museum en het Koninklijk Paleis, Oslo verrukt bezoekers met zijn rijke geschiedenis en hedendaagse charme. Met een bloeiende kunstscene, innovatieve keuken en toewijding aan duurzaamheid is Oslo een dynamische stad die reizigers betovert met haar adembenemende landschappen, vriendelijke inwoners en vooruitstrevende geest.
Lees meer
Five Days in Dubai

Five Days in Dubai

The sun always shines in Dubai, ensuring endless fun on every holiday. Spend your days lounging at the beach, dining at celebrated restaurants, shopping at al fresco districts and immersing yourself in the city’s cultural best. Our itinerary presents thrills for all ages and settings that inspire.
Lees meer
Göteborg

Göteborg

De schoonheid van Göteborg wordt duidelijk als je door de haven en het stadscentrum wandelt en de verschillende wijken verkent die het gebied een aangename en ontspannen sfeer geven. Talloze cafés sieren de straathoeken, en restaurants van wereldklasse verrassen met vakkundig bereide gerechten met de meest verse ingrediënten. Göteborg biedt het hele jaar door opwinding, met attracties zoals het pretpark Liseberg, het beroemde filmfestival van Göteborg en het veelgeprezen muziekfestival Way Out West, zodat er altijd iets bijzonders te ontdekken en van te genieten is.
Lees meer
Three Days in Dubai

Three Days in Dubai

Whether you’re new to Dubai or a seasoned expert, our city always has surprises in store. Explore sky-high landmarks, charming waterside spots and cultural gems aplenty. Or go off the beaten track to hike in Hatta’s mountains, camp under the stars and create memories to last a lifetime.
Lees meer
Windhoek

Windhoek

Windhoek is in meerdere opzichten het centrum van Namibië: behalve dat het qua ontwerp het belangrijkste politieke centrum van het land is, ligt het ook geografisch gezien in het hart van het land. Hierdoor is de stad een gemakkelijke tussenstop op weg naar de spectaculaire natuurlijke attracties van Namibië. Enkele daarvan zijn het Namib-Naukluft Nationaal Park, met zijn opvallende Sossusvlei en Deadvlei, het Etosha National Park met inheemse dieren die vrij rondlopen en de eindeloze afgrijselijke, opvallende Skeleton Coast.
Lees meer
Rots van Aphrodite
Cyprus, Cyprus

Rots van Aphrodite

De rots van Aphrodite is een fascinerende geologische formatie gelegen langs de prachtige kustlijn van Zuidwest-Cyprus, tussen Paphos en Limassol. Deze zeestapel is niet alleen beroemd om zijn natuurlijke schoonheid, maar heeft ook een grote mythologische betekenis als de vermeende geboorteplaats van Aphrodite, de Griekse godin van liefde en schoonheid. Volgens de legende kwam Aphrodite uit het zeeschuim tevoorschijn en werd op een schelp naar dit strand begeleid. Het gebied wordt ook geassocieerd met de Byzantijnse held Digenis Akritas, die de gigantische rotsen naar verluidt de zee in heeft geslingerd om Cyprus te beschermen tegen Saraceense Arabische indringers. Deze act gaf de site de naam Petra tou Romiou, wat “rots van de Griek” betekent. Bezoekers van de rots van Aphrodite zwemmen vaak rond de rots, omdat ze geloven dat drie keer zoiets zegeningen kan opleveren, zoals eeuwige jeugd, schoonheid, geluk, vruchtbaarheid en ware liefde.
Lees meer
Aker Brygge & Tjuvholmen
Oslo, Noorwegen

Aker Brygge & Tjuvholmen

Aker Brygge is een levendig en zeer populair gebied dat direct aan de fjord ligt. Het heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt sinds de tijd dat het een scheepswerf was tot in de jaren 80. Nu komen bezoekers en de lokale bevolking hier om te winkelen, buiten te dineren in één van de talloze restaurants en bistro's, of gewoon om een wandeling te maken langs de waterkant. Tjuvholmen is een gebied gelegen op een schiereiland grenzend aan Aker Brygge, tussen Pipervika en Filipstad. Het heeft in de loop van de geschiedenis ook opmerkelijke transformaties ondergaan. Tjuvholmen, ooit een bruisende haven-, scheepswerf- en magazijnwijk, is uitgegroeid tot een modern centrum dat wordt gekenmerkt door innovatieve architectuur en bruist van stijlvolle appartementen en trendy restaurants. Tjuvholme herbergt ook vele kunstgalerieën, een beeldenpark en een stadsstrand. Hier vind je ook het Astrup Fearnley Museum voor Moderne Kunst, gehuisvest in een spectaculair houten gebouw ontworpen door Renzo Piano.
Lees meer
Larnaca
Cyprus, Cyprus

Larnaca

Larnaca is waar Oost en West elkaar ontmoeten, één van de oudste continu bewoonde steden ter wereld en een fascinerende mix van de vele beschavingen die de geschiedenis hebben gevormd. Deze rustige kuststad, gelegen aan de zuidoostkust van Cyprus, vlakbij de belangrijkste luchthaven van het eiland, is een perfect startpunt om Cyprus en zijn eindeloze mogelijkheden te verkennen. Dorpen met agrotoerisme, prachtige stranden, sport- en recreatiemogelijkheden, culturele evenementen, religieus toerisme en authentieke Cypriotische tavernes zijn slechts enkele van de keuzes in en rond de stad. Welkom in Larnaca, de toegangspoort tot Cyprus. Bekijk de oude binnenstad en geniet van zon en zee aan de kust. Hier zijn veel clubs, lounges en bars. De ruïnes van Kition, gesticht door Noaks kleinkind Khittim, en het 17e-eeuwse fort zijn zeker een bezoek waard. Na Mekka en Medina is de Tekke-moskee, gebouwd ter ere van het familielid van de profeet Mohammed, één van de belangrijkste pelgrimsoorden van de moslims. Een meest fascinerende plek is Choirokoitia, een nederzetting uit de vroegste periode van het stenen tijdperk.
Lees meer
Kerk van Sint Lazarus
Cyprus, Cyprus

Kerk van Sint Lazarus

De Sint-Lazaruskerk in Larnaca is een betoverende orthodoxe kerk uit het einde van de 9e eeuw, doordrenkt van geschiedenis en met opmerkelijk Byzantijns vakmanschap. De kerk is vermoedelijk gebouwd boven het graf van Saint Lazarus en is versierd met ingewikkelde fresco's, glas-in-loodramen en prachtige stenen architectuur. Elk jaar, acht dagen voor Pasen, organiseert de kerk een religieuze processie door Larnaca. Op slechts acht minuten lopen vind je het Byzantijns Museum voor verdere historische verkenning. Dit architecturale juweeltje is een must voor liefhebbers van geschiedenis, architectuur en spiritualiteit.
Lees meer